2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
31-08-2021, 19:22,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Başkanın basın toplantısını izledim iyice iktidar hırsına girmiş eller kollar o biçim anlatırken benim kulübüm benim takımım eskiden buzdolabı yok deniyordu şimdi muhasebeci falan yokmuş iyice kulübü ulusal basına rezil edin birde yenilmişsek Galatasaray ve Trabzona yenilmişiz çok görmeyin ne varmış sayın başkan ilçe takımı Akhisar sahasında GS, FB, BJK, TS yenip eli boş gönderiyordu onları yenmek mesele değil.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
31-08-2021, 22:14,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Başkan hem çok konuşmuş hem boş konuşmuş, sodacı vardı bu da çamaşır sucu çıktı
31-08-2021, 23:19, (This post was last modified: 31-08-2021, 23:59 by turkuaz_0628.)
Başkan yine cümlelerin sonuna mmmmmm koymuş adam ego oldu çıktı o naif kibar görüntüden bi canava çıkaracak az kaldı ! çok kalıcı değil gider kaçmanın derdine düştü bence...
Bu piyangodan bağışlanan arabalar nerede harbiden 3 araba kulübe bağışlanmış yok diiyorlar ? Sosyal medyada imalı imalı yazılıyo sanki kullanan belli filan ama kimse isim yazmıyor ?
Başkentten !
01-09-2021, 08:39,
Başkanın açıklamalarını dinlemedim. Nedenini bilmiyorum bir türlü dinlemek geçmedi içimden. Spor 28 hemen Ali Sacit Eren haberini yapmış tesise alınmamanın bir tezahürü mü diyede düşünmedim degil. Gelelim esas konuya Ali Sacit beyefendi ben ödediklerimi ispatlayayım demiş ve devam etmiş esas borcun kimden kaldığını isim vermeden söylemiş. İşin garip tarafı Ali Sacit sevmem  uçan kuşa bizi borçlandırdı. Neden kimse hem Karahmet hem Ali Sacit Eren çıkıp açık açık söylemiyor bu borcun büyük çoğunluğu Bozbağ döneminden kaldı bende çıraktım elime yüzüme bulaştırdım diyemiyor. Galiba kimse kimsenin kuyruğuna basmak istemiyor yumurtlamalar gelmeye başladı gibi.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
01-09-2021, 13:50,
Arkadaşlar konuyu uzatmaya gerek yok
Son 3 dönemin başkanını yalan makinesine koysak makine patlar.3üde birbirinden tehlikeli iş bitirici(mecazi anlamda)200.000 euroya transfer yapıp 800.000 euro gösterip cukka yapmak
Ben açık ve net şekilde söylüyorum..Yıllarcada söyledim ne bozbağ ne sacit ne de hakan karahmet hepsi düzenin adamları.Giresunspor amaca giden araç
Bana birisi anlatsın sheffield wednesday gibi alt sıra takımının hangi maçını izledin de pelupessy yi aldıN??Menacer kitledi sende komisyonu aldın..Sağda solda milleti tehdit ediyorsunuz reklam verin zart verin zurt verin...Borç ödediniz diyorsunda lige çıkma parası olan 60- 70 milyon nerede??Bunu soracak delikanlı gazeteci var mı??Bunlara inanan dürüstlüğüne güvenen varsa varsın inanamya devam etsinler
Derelili çotanak
01-09-2021, 23:30,
(01-09-2021, 13:50)sokakbaşımeyhane Wrote: Arkadaşlar konuyu uzatmaya gerek yok
Son 3 dönemin başkanını yalan makinesine koysak makine patlar.3üde birbirinden tehlikeli iş bitirici(mecazi anlamda)200.000 euroya transfer yapıp 800.000 euro gösterip cukka yapmak
Ben açık ve net şekilde söylüyorum..Yıllarcada söyledim ne bozbağ ne sacit ne de hakan karahmet hepsi düzenin adamları.Giresunspor amaca giden araç
Bana birisi anlatsın sheffield wednesday gibi alt sıra takımının hangi maçını izledin de pelupessy yi aldıN??Menacer kitledi sende komisyonu aldın..Sağda solda milleti tehdit ediyorsunuz reklam verin zart verin zurt verin...Borç ödediniz diyorsunda lige çıkma parası olan 60- 70 milyon nerede??Bunu soracak delikanlı gazeteci var mı??Bunlara inanan dürüstlüğüne güvenen varsa varsın inanamya devam etsinler

bunlara inanan arkadaşlar için tarihi fırsat. Elimde çok güzel boğaz köprüsü var, İstanbul'un iki yakasını bağlıyor. İlgilenemediğim için kelepir fiyata satıcam artık. Yanında Galata Kulesini de uygun fiyata düşünebilirsiniz.
01-09-2021, 23:56,
(01-09-2021, 13:50)sokakbaşımeyhane Wrote: Arkadaşlar konuyu uzatmaya gerek yok
Hakan Karaahmet geçen sene mükemmel bir birliktelik yarattı hem şehir hem takım içinde kredisi vardır ama bu sene artık süper ligin verdiği ağırlığımı kaldıramadı nedir hata üstüne hata yapıyor kulüp başkanlarının teknik işlere fazla karışmalarını bende doğru bulmuyorum ama bu sene kulübün anahtarını hakan keleşe ile kavlağa verdi resmen umarım bir bildiği vardır çok kişinin ahı aldı. 
Bu süper lige ayak bastı parasının olmadığını inatla söylüyor ya deli oluyorum tmm lige çıkar çıkmaz bu para verilmeyebilir ama sezon sonuna kadar bu para parça parça gelecek o kadar yorumcular teknik adamlar yalanmı söylüyor 
Devletin televizyonu da yalancı o halde..
https://www.trtspor.com.tr/haber/futbol/...32892.html
02-09-2021, 01:29, (This post was last modified: 02-09-2021, 01:30 by cotanak88.)
Nalepa Giresun'da sahilde kayalıklardan video atmış umarım yanlıştan dönülür takıma tekrar dahil olur geçmişte bu vakaları çok gördük
02-09-2021, 14:12,
(02-09-2021, 01:29)cotanak88 Wrote: Nalepa Giresun'da sahilde kayalıklardan video atmış umarım yanlıştan dönülür takıma tekrar dahil olur geçmişte bu vakaları çok gördük

Keşke geri çağırılsa

6 numara da - Pelupessy ve Traore hiç güven vermiyor
8 numara da - Flavio ve Sankhare kötüler. Özellikle Sankhare çok kötü
10 numara zaten yok

Nalepa cebinde çıkarır hepsini, özellikle 8 numarada 

Ama affedileceğini zannetmiyorum. Karar verenlerin İkisi de egolu kişiler, geri çağıracaklarını zannetmiyorum
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
02-09-2021, 15:43,
Nalepa'yı yollayıp yerine Traore'yi getirmenin teknik taktik ile açıklanacak tarafı yok zaten. Tamamen kişisel ego ve hırsların kurbanı olmuş Nalepa. Madem yolluyorsun, getirirsin daha iyisini, bizde derizki teknik ekip böyle uygun görmüş yollamış. Ama onun yerine Traoreyi oynatmaya çalışmak resmen taraftar ile taşş...k geçmektir yahu. Traore'nin adını her duyduğumda küfürler yağdırıyorum ortaya karışık, Kim üstüne almak isterse diye.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)