2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
02-09-2021, 15:44,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(02-09-2021, 14:12)maicon_28 Wrote:
(02-09-2021, 01:29)cotanak88 Wrote: Nalepa Giresun'da sahilde kayalıklardan video atmış umarım yanlıştan dönülür takıma tekrar dahil olur geçmişte bu vakaları çok gördük

Keşke geri çağırılsa

6 numara da - Pelupessy ve Traore hiç güven vermiyor
8 numara da - Flavio ve Sankhare kötüler. Özellikle Sankhare çok kötü
10 numara zaten yok

Nalepa cebinde çıkarır hepsini, özellikle 8 numarada 

Ama affedileceğini zannetmiyorum. Karar verenlerin İkisi de egolu kişiler, geri çağıracaklarını zannetmiyorum
Allah işte aldıkları da hiçbir katkı veremiyor Pelupessy Traore Çekdar tipik 1.lig futbolcusu şimdi deli gibi pişmanlardır ama dediğin gibi ego çağıramazlar
02-09-2021, 15:58,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(01-09-2021, 23:56)cotanak88 Wrote: Hakan Karaahmet geçen sene mükemmel bir birliktelik yarattı hem şehir hem takım içinde kredisi vardır ama bu sene artık süper ligin verdiği ağırlığımı kaldıramadı nedir hata üstüne hata yapıyor kulüp başkanlarının teknik işlere fazla karışmalarını bende doğru bulmuyorum ama bu sene kulübün anahtarını hakan keleşe ile kavlağa verdi resmen umarım bir bildiği vardır çok kişinin ahı aldı. 

Karaahmet'in diğerlerinden tek farkı takım ritm yakalayınca engellemedi. Daha önce de defalarca havaya girdik seri yaptık ama özellikle Bozbağ döneminde daha fazla palazlanmadan hemen önünü kesti takımın. Bariz şekilde çıkmak istemedi ve bunu çok belli etti bana kalırsa. Ki şimdi geçmişe bakınca sebebi anlaşılıyor. azar azar usulca iyi götürmüş 6-7 sene boyunca. Az olsun benim olsun demiş. Tamda öyle oldu... az olduğunu zaten biliyordukta, onun olduğunu yeni yeni öğreniyoruz. Şuan görüyoruz işte süper lig öyle lig başladıktan sonra birkaç saatçi getirip sonraları birkaç hafta form tutup ligde kalmayı garantileyecek yer değil. Burası çok başka bir lig seviye olarak. Burada başarılı olmak istiyorsan da büyük oynamak zorundasın, götürmek istiyorsan da büyük götürürsün ama işte 1.lig gibi çaktırmadan olmuyor.
03-09-2021, 00:04,
Bruno Tabata diye bir isim düştü haberlere.
Mevkisi 10 numara, iyi birine benziyor
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
03-09-2021, 02:40,
Bruno Tabata takip ettiğim bir topçu iyi is yapar gelirse geçen seneki namağlup şampiyon Lizbonda 16 lig maçına çıktı bu sene 3 maça sonradan girmis olursa iyi hamle olur bizim için katkı verir burda genç hem kendini kanıtlamak icin gelecek net 2 transferi bitirmemiz gerek artık ön trafa 2 kaliteli adam alırsak kalabiliriz ligde başkan konusundada geçen sene büyük iş başarıldı her zaman söylüyoruz bunu bana gore gonderilis tarzları doğru olmasada Eren ve Nalpenanin yollanmasida doğru ama yanlış yaptigi zaman geri adım atmıyor bence sorun bu herkes yanlis yapabilir ama inat edip bunu surdurup taraftarla inatlasmak hos degil bence birliktelik saglayamazsan buralarda barinamazsin bu ligde hakemler tribun baskisina gore karar verir sen bu baskiyi saglayacak taraftari kusturursen iç sahada lehine hic karar cikmaz bazi yanlislardan donulmesi lazim
03-09-2021, 15:05,
Transferdeki sessizlik paramıza göre adam bulamayışımızdan kaynaklanıyor eminim, son gün panik transferlerine hazırlıklı olalım ben 11 düzeyinde oyuncu beklemiyorum açıkcası
03-09-2021, 15:44,
Yabancı Kaleci, On numara, Yerli orta saha-ilk 11 yapmalı-, yabancı golcü. Sol önde lazım ama bunlar gelse Diabete,Doukara, Rapçi falan idare eder orayı.
03-09-2021, 16:02,
Yabancı Kaleci
Zeki-Douglas-Perez-Behic
Sergio-yerli orta saha-Flavio-Diabate
................ Yabancı 10
..................Forvet
03-09-2021, 17:55,
panosu getirsinler hem ucuz hem şehre alışık vallahi pelupessy cebinden çıkartır.35 yaşında bunlardan iyi oynar..Adamın kariyerii sadece Giresunda başarılı... gelmez hayal işte
Derelili çotanak
03-09-2021, 23:34,
Ne Bruno Tabatası kim çıkarıyor bunları sağ bek sol bek falanda beklemeyin hele kaleci transferi hiç beklemeyin daha doğrusu transferde beklemeyin son gün tombaladan birileri gelir.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
04-09-2021, 01:10,
Transferin son dakikaları 8 Eylül'de panik transferi, işe yaramayacak transfer bekliyorum
Okafor transfer hikayesine benzer muadillikte 1-2 transfer bekliyorum 8 Eylül'de
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)