09-09-2021, 17:49,
|
|
semiko
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(09-09-2021, 11:18)maicon_28 Wrote: (09-09-2021, 08:42)semiko Wrote: bizim 10 numaraya ihtiyacımız yok evet ama bu orta saha ile 10 numara açığını kapatamazsın. 2 tane 8 1 tane 6 evet okey ama sankhare oraya pek olmuyor. ben pelupessyden umutluyum . gün geçtikçe iyi olacaktır. şu dönemde 2.3 adet yerli alamadık ona yanıyorum demekki sınır olmasa takım full yabancı olacaktı. rus için hiç bir bilgim yok . herkes mğkemmel diyor. eğer öyle ise hoca 4.4.2 tarzına dönebilir diabate gizli forvet kanatlar sergio rus şeklinde olur sanırsam rus sol ayak. sergio da sağ ayak değişmeli kanat oynarlar. aman doukara falan başlamayalım. yaşlı adam bizi bitirir hele ki görüyorsunuz doukara yı
kanka 1 ay önce de yazmıştım
biz bu kadrı mühendisliğiyle klasik 4-2-3-1 veya 4-1-4-1 yaparsak ligde rezil oluruz
Bu taktiklere uygun transfer yapılmadı. Farklı bir arayışa girmeliyiz
3 lü savunmayı da iyi yaparız . ama kanat çoğaldı anasını satıyım
|
|
09-09-2021, 17:58,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(09-09-2021, 17:49)semiko Wrote: (09-09-2021, 11:18)maicon_28 Wrote: (09-09-2021, 08:42)semiko Wrote: bizim 10 numaraya ihtiyacımız yok evet ama bu orta saha ile 10 numara açığını kapatamazsın. 2 tane 8 1 tane 6 evet okey ama sankhare oraya pek olmuyor. ben pelupessyden umutluyum . gün geçtikçe iyi olacaktır. şu dönemde 2.3 adet yerli alamadık ona yanıyorum demekki sınır olmasa takım full yabancı olacaktı. rus için hiç bir bilgim yok . herkes mğkemmel diyor. eğer öyle ise hoca 4.4.2 tarzına dönebilir diabate gizli forvet kanatlar sergio rus şeklinde olur sanırsam rus sol ayak. sergio da sağ ayak değişmeli kanat oynarlar. aman doukara falan başlamayalım. yaşlı adam bizi bitirir hele ki görüyorsunuz doukara yı
biz bu kadrı mühendisliğiyle klasik 4-2-3-1 veya 4-1-4-1 yaparsak ligde rezil oluruz
Kanka zaten mantıklı olan 3'lü savunma
Takımda madem 10 numara yok, boş yere o pozisyonu işgal etmeyelim. Boş yere kullanılacak 10 numara yerine, o sayıyı stopere çekelim. Stoperde 3 kişi olmuş olalım
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
10-09-2021, 08:30,
|
|
semiko
Posting Freak

|
|
|
(09-09-2021, 17:58)maicon_28 Wrote: (09-09-2021, 17:49)semiko Wrote: (09-09-2021, 11:18)maicon_28 Wrote: (09-09-2021, 08:42)semiko Wrote: bizim 10 numaraya ihtiyacımız yok evet ama bu orta saha ile 10 numara açığını kapatamazsın. 2 tane 8 1 tane 6 evet okey ama sankhare oraya pek olmuyor. ben pelupessyden umutluyum . gün geçtikçe iyi olacaktır. şu dönemde 2.3 adet yerli alamadık ona yanıyorum demekki sınır olmasa takım full yabancı olacaktı. rus için hiç bir bilgim yok . herkes mğkemmel diyor. eğer öyle ise hoca 4.4.2 tarzına dönebilir diabate gizli forvet kanatlar sergio rus şeklinde olur sanırsam rus sol ayak. sergio da sağ ayak değişmeli kanat oynarlar. aman doukara falan başlamayalım. yaşlı adam bizi bitirir hele ki görüyorsunuz doukara yı
Takımda madem 10 numara yok, boş yere o pozisyonu işgal etmeyelim. Boş yere kullanılacak 10 numara yerine, o sayıyı stopere çekelim. Stoperde 3 kişi olmuş olalım
sorun şu bizim bekler o tempoyu kaldırabilir mi . zeki den şüpheliyim. aslında fenerin oynadığı sistem bize olur gibi. sergio ile diabate veya rus yada 3 ü ileride olur geride 3 stoper perez sol diarra sağ douglas ortada . flavio pelupessy de göbekte. güzel birşey çıkabilir sanki . bu arada boşta kalanlara baktım . değerlendirilebilecek olan vardı sanki.
|
|
10-09-2021, 10:56,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
Üçlü oynaman için kenar beklerin bek gibi bek olacak Zeki ile üçlü oynanmaz  eldeki kadroya bakacak olursak 4-3-3 oynarız gibi ileri üçlü Diabate (Doukara) - Balde (Umut) - Shapi (Serginho) değişmeli olur orta göbek Flavio - Sankhare süpürücü çakılı dmc Pelupessy gibi duruyor bu kadro en kötü 4 2 3 1 evrilir o zaman orta sahadan Flavio - Sankhare - Pelupessy
biri kulübeye gider ileri dörtlü Doukara - Diabate - Shapi - Balde olur bu sistemde orta saha eksik kalır bu tempoda çok pozisyon veririz.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
10-09-2021, 11:15,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
|
|
(10-09-2021, 08:30)semiko Wrote: (09-09-2021, 17:58)maicon_28 Wrote: (09-09-2021, 17:49)semiko Wrote: (09-09-2021, 11:18)maicon_28 Wrote: (09-09-2021, 08:42)semiko Wrote: bizim 10 numaraya ihtiyacımız yok evet ama bu orta saha ile 10 numara açığını kapatamazsın. 2 tane 8 1 tane 6 evet okey ama sankhare oraya pek olmuyor. ben pelupessyden umutluyum . gün geçtikçe iyi olacaktır. şu dönemde 2.3 adet yerli alamadık ona yanıyorum demekki sınır olmasa takım full yabancı olacaktı. rus için hiç bir bilgim yok . herkes mğkemmel diyor. eğer öyle ise hoca 4.4.2 tarzına dönebilir diabate gizli forvet kanatlar sergio rus şeklinde olur sanırsam rus sol ayak. sergio da sağ ayak değişmeli kanat oynarlar. aman doukara falan başlamayalım. yaşlı adam bizi bitirir hele ki görüyorsunuz doukara yı
sorun şu bizim bekler o tempoyu kaldırabilir mi . zeki den şüpheliyim. aslında fenerin oynadığı sistem bize olur gibi. sergio ile diabate veya rus yada 3 ü ileride olur geride 3 stoper perez sol diarra sağ douglas ortada . flavio pelupessy de göbekte. güzel birşey çıkabilir sanki . bu arada boşta kalanlara baktım . değerlendirilebilecek olan vardı sanki.
bence çok kötü değiller. Sistemi oturttuktan sonra kaldırabilir bizim bekler
Fenerin bekler çok mu iyi, bir tarafta hayatında ilk kez bek oynayan Ferdi, diğer tarafta Nazım Sangare (veya Osayi Samuel). İki tarafında kaliteleri tartışılır
Kendi kabuğumuza göre orantılarsak bence bizim de fena değil Emre Taşdemir (Aziz Behich) ve Zeki (Hayrullah)
Stoperde biri hata yapıyor veya ön liberoda direkt gol yiyoruz, gol pozisyonu yaşıyoruz. Böylece geride kapı gibi 3 stoper bekler en azından
|
|
10-09-2021, 18:25,
|
|
semiko
Posting Freak

|
|
|
(10-09-2021, 11:15)maicon_28 Wrote: (10-09-2021, 08:30)semiko Wrote: (09-09-2021, 17:58)maicon_28 Wrote: (09-09-2021, 17:49)semiko Wrote: (09-09-2021, 11:18)maicon_28 Wrote: kanka 1 ay önce de yazmıştım
bence çok kötü değiller. Sistemi oturttuktan sonra kaldırabilir bizim bekler
Fenerin bekler çok mu iyi, bir tarafta hayatında ilk kez bek oynayan Ferdi, diğer tarafta Nazım Sangare (veya Osayi Samuel). İki tarafında kaliteleri tartışılır
Kendi kabuğumuza göre orantılarsak bence bizim de fena değil Emre Taşdemir (Aziz Behich) ve Zeki (Hayrullah)
Stoperde biri hata yapıyor veya ön liberoda direkt gol yiyoruz, gol pozisyonu yaşıyoruz. Böylece geride kapı gibi 3 stoper bekler en azından
ya onlar da bek oynamıyor ki . ferdi çıkıyo novak giriyor osai çıkıyor nazım giriyor. bizde deneyebilriiz. solda emre sağ serginho
|
|
11-09-2021, 00:52,
|
|
Pangal
Senior Member

|
|
|
Twitterda sohbet odasında denk geldim hakan hocaya, boş sorulardan arda kalan zamanda hoca satır aralarında çok net mesajlar verdi. Geçen sene bir sinerji ile şampiyon olduk bu senede o şekilde bir duruma ihtiyacımız var dedi. Eleştri muhakkak olacak ama destek ihmal edilmemeli dedi. Örneklendirdi hoca; trabzonlu giresun düşer yazıyor bizim taraftarımız kesin düşeceğiz algısına kapılıyor dedi. Takımın taraftar ile birlik olmaya ihtiyacı olduğunu söyledi. O konuda gelin antremanları izleyin bizi destekleyin dedi. Not: 19:00 antreman stad yanındaymış.
Transferlerin tamamı hoca fatih kavlak başkan onayıyla olmuş. Önerilen ve scout ekibinin raporlarıyla ilerlenmiş. Hoca ne kadar hakim bilmiyorum ama ligte standart gelir için 70-80 civarı hesapladık. Alınacak puana göe 100 milyon olabiliyor dedi. Bu sene takımın toplam geliri sponsor vs ile 120 milyon civarı olacak dedi. Yapılan transferler ve ödenen borçlar ile şuan 120 milyonu aşmadık dedi. Tff verdiği limiti(145)gerekirse devre arası kullanırız diye düşündük dedi.
İlk defa hocayı basın harici bir mecrada dinleme fırsatım oldu. Samimiyetine cidden ikna oldum. Bu zamana kadar hiç kendimi düşünmedim hep kulübü düşündüm dedi. Objektif bakınca haksız diyemeyiz. Bir iki milyon verip oyuncu almadık kulübün geleceğini düşündük dedi. Belki bazen kendime zarar veriyorum bu şekilde demesi dikkatimden kaçmadı. Absürt söylemler kırmış heralde hocayı biraz.
Giden oyuncularla ilgili bir kaç şey söyledi. Bizden ayrılıp süper lige giden var mı diye sordu soru soran elemana.Yerli oyuncular ya oynayacaktı ya tribünde duracaktı dedi. Yeni kriterler gereği erolcanı bile kadroya almakta zorlanıyorum dedi.
Milli ara iyi çalıştık, hücum üzerine ağırlık verdiğini söyledi. Shapi hazırmış süre vereceğim dedi. Unuttuğum atladığım olmuştur aklımda kalanlar bunlar.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
|
|
11-09-2021, 09:16,
(This post was last modified: 11-09-2021, 09:23 by semiko.)
|
|
semiko
Posting Freak

|
|
|
(11-09-2021, 00:52)Pangal Wrote: Twitterda sohbet odasında denk geldim hakan hocaya, boş sorulardan arda kalan zamanda hoca satır aralarında çok net mesajlar verdi. Geçen sene bir sinerji ile şampiyon olduk bu senede o şekilde bir duruma ihtiyacımız var dedi. Eleştri muhakkak olacak ama destek ihmal edilmemeli dedi. Örneklendirdi hoca; trabzonlu giresun düşer yazıyor bizim taraftarımız kesin düşeceğiz algısına kapılıyor dedi. Takımın taraftar ile birlik olmaya ihtiyacı olduğunu söyledi. O konuda gelin antremanları izleyin bizi destekleyin dedi. Not: 19:00 antreman stad yanındaymış.
Transferlerin tamamı hoca fatih kavlak başkan onayıyla olmuş. Önerilen ve scout ekibinin raporlarıyla ilerlenmiş. Hoca ne kadar hakim bilmiyorum ama ligte standart gelir için 70-80 civarı hesapladık. Alınacak puana göe 100 milyon olabiliyor dedi. Bu sene takımın toplam geliri sponsor vs ile 120 milyon civarı olacak dedi. Yapılan transferler ve ödenen borçlar ile şuan 120 milyonu aşmadık dedi. Tff verdiği limiti(145)gerekirse devre arası kullanırız diye düşündük dedi.
İlk defa hocayı basın harici bir mecrada dinleme fırsatım oldu. Samimiyetine cidden ikna oldum. Bu zamana kadar hiç kendimi düşünmedim hep kulübü düşündüm dedi. Objektif bakınca haksız diyemeyiz. Bir iki milyon verip oyuncu almadık kulübün geleceğini düşündük dedi. Belki bazen kendime zarar veriyorum bu şekilde demesi dikkatimden kaçmadı. Absürt söylemler kırmış heralde hocayı biraz.
Giden oyuncularla ilgili bir kaç şey söyledi. Bizden ayrılıp süper lige giden var mı diye sordu soru soran elemana.Yerli oyuncular ya oynayacaktı ya tribünde duracaktı dedi. Yeni kriterler gereği erolcanı bile kadroya almakta zorlanıyorum dedi.
Milli ara iyi çalıştık, hücum üzerine ağırlık verdiğini söyledi. Shapi hazırmış süre vereceğim dedi. Unuttuğum atladığım olmuştur aklımda kalanlar bunlar.
bende hakan hocanın niyetinin kötü olduğu kanısında değilim. burada bence sorun başkan. bizde scout ekibi mi varmış. bi ara alınacak dediler scoutium daki adamı aldılar falan duymuştuk
edit : ama özellik yerel basında birileri teknik heyete oynuyor. teknik heyet suçluda yönetim suçsuz mu
|
|
11-09-2021, 11:20,
|
|
Pangal
Senior Member

|
|
|
(11-09-2021, 09:16)semiko Wrote: bende hakan hocanın niyetinin kötü olduğu kanısında değilim. burada bence sorun başkan. bizde scout ekibi mi varmış. bi ara alınacak dediler scoutium daki adamı aldılar falan duymuştuk
edit : ama özellik yerel basında birileri teknik heyete oynuyor. teknik heyet suçluda yönetim suçsuz mu  O durum bariz belli oluyor zaten. Hatta dün bile başkan üstüne düşeni yaptı top şimdi sizde hocam diyor eleman  E madem öyle transferleri neden eleştiriyorsun? Correa olayını hatırlayın üzerinden ne kadar zaman geçti hepimiz biliyorduk sakat geldiğini, geçen hafta sanki yeni olmuş gibi servis edildi oradan fatih kavlak'a vurmaya çalıştılar. Hoca dün yayında inceden dokundu o konulara. Bilmeden,öğrenmeden eleştriyorsunuz dedi. Fatih Kavlak açıklasın diye tag açıyorsunuz ama desteklemek için açmıyorsunuz dedi
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
|
|
11-09-2021, 12:40,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
|
|
Bence hoca twitter sohbet odalarına katılmamalı, sonu kötü bitecek gibi
|
|
|