Spor Toto Süper Lig 4.Hafta | Alanyaspor 1 - 0 Giresunsporumuz
13-09-2021, 22:18,
RE: Spor Toto Süper Lig 4.Hafta | Alanyaspor 1 - 0 Giresunsporumuz
Hocanın istifa etme gibi bir düşüncesi yok.
Reply
13-09-2021, 22:26,
Son pozisyon penaltı değildi abi

bizim aleyhimize öyle bir penaltı verilse, duvarları yumruklarım

Nesi penaltı
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
13-09-2021, 22:27,
(13-09-2021, 22:26)maicon_28 Wrote: Son pozisyon penaltı değildi abi

bizim aleyhimize öyle bir penaltı verilse, duvarları yumruklarım

Nesi penaltı

Maykon kankam üzülürüz. Tekrar izle. Adamın geliş açısı belli açısıı belli. Adamın nevri döndü elini görmüyon mu Sad
Reply
13-09-2021, 22:28,
Bein deki tüm yorumcular vara sövüyor. Böyle var mı olur diyorlar. Hepsi net penaltı diyor. Kaldı ki öyle. Adamın elinden tutup çeviriyor. Dokunmasa Diabate uçarak vuracak.
Reply
13-09-2021, 22:30, (This post was last modified: 13-09-2021, 22:32 by sokakbaşımeyhane.)
Samet aybaba bu takımı toparlar...Ünalın işi değil bence..Takımda otorite yoksunluğu değil yetenek yoksunluğu ve adam gibi kadro kuramama problemi var..Ünal sadece disiplin getirir.Samet feda sezonunda bjknin takımı 3.yaptı vasat adamlarla...sivası şampiyon yaptı adsyi 18 puandan geri gelip şampiyon yaptı..Ünalın yarıms ezon Ts dışlında bir başarısı yok..
Bu arada maça tekrar gelirsek Pelupessy oyundan çıktı orta saha direnç geldi.Flavio yanındaki adam değişince ikinci yarı düzeldi...Şahsen ikinici yarı oynanan oyundan memnun kaldım...Zeki yavru helal olsun çok güzel konuştu..Yüzde yüz penaltıyı vermedi şerefsiz hakem..
Bu arada ben zekiyi beğeniyorum adam 50 kere bindirme yaptı daha ne yapsın..Ortaları iyi değilmiş ortaları iyi olsa avrupada oynar zaten..Takıma bir dokunuş lazım...Bundan sonra diarrayı kesene pelupessyi oynatana çok pis küfürler var...
Derelili çotanak
Reply
13-09-2021, 22:38,
Pozisyon penaltı net penaltı olmasınada top falan oynadığımız yok kör dövüşü top oynadık bek bindiriyor orta kesiyor birde Zeki kesebilse hadi Aziz Behich kesebildi ciddi derecede hoca değişikliği şart Samet Aybaba bize uyar bu kadroyuda uyumlu disiplinli oynatır.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
13-09-2021, 22:59,
4 maçta 0 gol 0 puan 0 umut için kadroya bu kadar adam doldurmaya gerek var mıydı?
Reply
13-09-2021, 23:26,
Sizce Hakan Keleş ile yollar ne zaman ayrılır ?

5.hafta Konyaspor maçı sonrası
6.hafta Fenerbahçe maçı sonrası
7.hafta Kayserispor maçı sonrası
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
13-09-2021, 23:43,
Doğru ya da yalan bir tanıdıktan duydum hoca konusunda sezon başında Hakan Karaahmete sormuşlar Hakan keleş Süper lig için ideal bir hocamı diye o da ondan ucuzunu bulun getireyim demiş, komik bir rakama çalışıyormuş aslında hocanında sucu yok YouTubede bir yayında ben istemezmiyim çok iyi oyuncu ama şartlar malüm demişti burda top yönetimde bence süper ligi çok küçümsediler yada kaldıramadılar neyse yapacak birşey yok bu sene keyif almaya bakalım buraları daha göremeyebiliriz
Reply
13-09-2021, 23:47,
(13-09-2021, 23:43)cotanak88 Wrote: Doğru ya da yalan bir tanıdıktan duydum hoca konusunda sezon başında Hakan Karaahmete sormuşlar Hakan keleş Süper lig için ideal bir hocamı diye o da ondan ucuzunu bulun getireyim demiş, komik bir rakama çalışıyormuş aslında hocanında sucu yok YouTubede bir yayında ben istemezmiyim çok iyi oyuncu ama şartlar malüm demişti burda top yönetimde bence süper ligi çok küçümsediler yada kaldıramadılar neyse yapacak birşey yok bu sene keyif almaya bakalım buraları daha göremeyebiliriz

Yahu mesele bu değil sosyal medyada iki üç ergen sözde ergen gazetecilerin sohbet odalarındaki muhabbetleri ile kadro yapılıyor bugün Onurcan oynadıysa Balde falan kesik yediyse bu saçma muhabbetlerden Hakan Keleş bir saniye bile kalmamalı.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)