Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor
20-09-2021, 18:21,
RE: Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor
valla neye göre iyi oynadık Alanya maçını ayrı tutuyorum onda da kaleci Serkan 1-2 kez zor durumda kaldı sağdan soldan ortaladık ama kaleyi fazla rahatsız edemedik ilk hafta GS maçı ciddi pozisyon hatırlamıyorum K.Paşa maçı ofsayt nedeniyle iptal edilen gol harici net pozisyona giremedik bu hafta Konya maçı tamam ezilmiyoruz ama öyle pozisyona falan giremiyoruz orta sahada iyi koşucu var Flavio ama yaratıcı oyuncu yok topu ileriye taşıyacak şut atacak oyuncumuz yok herşeyden önce golcümüzü belirleyemedik bende iyi oynadığımızı düşünmüyorum evet istek arzu var sahada kora kor oynuyoruz ama pozisyon bulmada sıkıntımız var buda zaten gol atamadığımız ile tescillenmiş durumda.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
20-09-2021, 21:18,
iyi oynama konusuna bende katılmıyorum. yok efendim topa hakim olan biziz falan. maçın hemen başında rakip pozisyona bile girmeden kolayca öne geçince kasmaya gerek duymuyorlar. ve de baktılar ne kilidi açacak kalitede oyuncumuz var ne adam akıllı taktiğimiz. öne geçtikten sonra veriyorlar topu kendi çapımızda eğleniyoruz. konya da deplasmanda olduğu için yine topu bize verip kontratak düşündü. değil gol yemek, pozisyon bile vermemek konusunda amacına ulaştılar ama hesap edemedikleri şey bizim savunma da yavaş yavaş oturmaya başladı. kontra fırsatı da bulamadılar diğer maçlardaki gibi ikramda etmedik. zaten çok ihtiyaçları da yok galibiyete rahatlar. yani onlarda kasmadı yine. kısacası bütün rakiplerin biz nasılsa bişey yapamayız diye topu bize bırakması ve buna rağmen yarım pozisyon bile üretemeyişimiz bana çokta olumlu gelmiyor. 5 maçta bir tane organize hücumumuz var mı? hadi oyuncu beceriksizdir yararlanamaz neyse. ama teknik açıdan hiç taktiğimiz varmı rakip kilidi açmak için? yok.
Reply
20-09-2021, 21:27,
Takım olarak iyi oynamıyoruz, sadece mücadele ediyoruz ikisi çok farklı şeyler çünkü sahada organize bir ayağımız yok Sergio hariç bireysel yeteneği olan, topu dikine sürebilen adam eksilten oyuncumuz yok orta sahamız sadece al gülüm ver gülüm köşe bayrağına topu çekiyoruz ordan ya geri ya isabetsiz orta.. Konya son 20 dk. taktik olarak hep defansımızın arkasına top attı hatta bi ara Diarradan sekti gol olacaktı biz bu ve buna benzer maçın gidişatına göre oyun planımızı değiştiremiyoruz bu da oyuncunun görevi değil teknik kadronun işi kapanan takımları çözmeyi beceremiyorsan bu ligte puan yüzü göremezsin.
Fener maçına gelecek olursak ilk golü atacağımızı düşünüyorum tek farklı bir mağlubiyet bekliyorum. 3 büyükler ne kadar kötü olsada bu takımın 3 büyük fobisi var her türlü yeniliyoruz
Reply
20-09-2021, 21:46,
Umut fakirin ekmeğidir. Feneri yeneriz diyorum sonra bi  gülme alıyor beni. Gol atalım yeter bi yerden başlayalım önce gol sonra galibiyet hiç üzülmüyorum 44 yıl sonra gelen süper ligin tadını çıkarıyorum. Bir daha göremeyiz ölene kadar.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
20-09-2021, 22:58,
Fenerin savunma üçlüsü adam yiyor. Süratli tek oyuncumuz diabate olduğu için yavaş tempoda oynamak isteyeceğiz, fenerde buna karşı pres yapacak. Büyük ihtimalle ciddi top kayıpları yapıp pozisyon vereceğiz yada uzun oynayıp sürekli topu rakibe atacağız. Bir mucize olup yenilmeyeceksek kesinlikle orta alanı kalabalık tutmalı ve mümkün olduğunca garantici oynamalıyız. Maç 0-0 ilerledikçe kadıköyde seyirci feneri bozar bu durum işimize gelir. İleri üçlü diabate-umut-sergio yapardım ben olsam. Sağ stoper serdar oynuyor diabate hız ve dar alan becerisini kullanabilir. Umut fiziksel olarak kim ile boğuşabilir ve elimizde ki en hareketli forvet. Sergio bizim sağ kenarda ferdiye net üstünlük sağlar.
Orta alanda traore son iki maçta oyunun hücum tarafında joey e net üstünlük sağladı ama bu maç pozisyon bilgisiyle joey sanki daha faydalı olur. Sankhare ölmediyse tecrübesi işimize yarayabilir.
Bu kadar yazdım ama %5 veriyorum puan almamıza hatta gol atarsak bile çok şaşırırım.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
Reply
21-09-2021, 00:19,
İyi oynama kriteri nedir beyler ? son 2 maçtır gayet mücadele gücü yüksek maçlar çıkardık, serginho bile düzeldi bu maçta verimli idi, konya yanlış görmedi isem kaleye atağı dahi yok, öyle bize top verdiler biz oynadık diye bir şey göremedim ben, sorun kadro mühendisinde inatlaşmasa evindeki maça çift forvet çıksa olacak da, birde hala kör sanırım balde bu takımın en etkili forveti forvet koyacaksan baldeyi koymaya mecbursun ! koy yanına da nayiri, birde şu kanatlara inme olayını bırakalım artık dikine top yaparsak daha etkili olacağız...
Kaldkı ki itme net penaltı, orda sadece oyuncumuz abarttı atlama olayını yoksa çalardı sıradan bir düşüş kafi idi...
fener maçına gelecek olursak istanbul takımları en azından bu sene bizim rakibimiz değiller, ciddi kadrolara eldekiler ile zor diş geçirmek, koy oynatmak istediklerini en azından kadron otursun her hafta don değiştirir gibi milleti değiştirip durma...
Başkentten !
Reply
21-09-2021, 11:06, (This post was last modified: 21-09-2021, 11:07 by Çotanax.)
İyi oynamadığımızı düşünenler nasıl bir körlük içinde anlamış değilim. Son maçta bu takımın ortaya koyduğu oyun bu ligin ortalamasının üstünde bir oyundu. Süper lig kalitesine göre iyi bir oyun oynuyoruz. Bu şekilde devam edersek ligde kalacağımıza inanıyorum. Fenerbahçe maçında mağlup olsak bile savaşçı ve mücadele gücü yüksek bir oyun ortaya koyarsak endişelenecek birşey olduğunu düşünmüyorum. Bu takım geçen sen 10 maç gol yememe serisi yapmıştı. Şimdi tam tersi bir durumdayız. Elbet nu seride son bulacak ve toparlanacağız. İlk 10 haftada 10 puanın üstünde bir puan alabilirsek endişelenecek bir durum yok demektir. Sabredip bekleyeceğiz.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
Reply
21-09-2021, 16:41,
5 maçta gol atamamış takım nasıl iyi oynuyor arkadaşlar iyi misiniz? Tarihin en kötü takımı bile ite kaka 1 gol atardı.
Reply
21-09-2021, 17:20,
Konya maçında var hakemi Özgüç Türkalp'miş. Hiç şaşırmadım, Taner Gizlenci ve Özgüç hayatımda gördüğüm en kotu & artniyetli hakemlerdir.

10 seneden fazla, içeride Bolu maçı, orta sahadan sisirme top geldi, pedriel yükseldi, yükselirken ne kambura yattı nede dirsek vb kullandı, o sırada kaleci pedrielin arkasından topa çıkmaya çalıştı, pedriel kafasıyla asirtti ve gol. Ama o da ne? 1 buçuk metre boyuyla orta sahadan Özgüç denen karaktersiz pedrielin arkasındaki kaleciye faul yaptığına karar verdi.

Taner gizlencinin ise facia bir konya maçı vardır, hatırlayanlar olacaktır, 9 kişi iyi sokmustuk, ama caniminzdan can gitmişti valla.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
21-09-2021, 18:42,
Aşırı bir yağış vardı o Bolu maçında. Bizim golü Şenol Demirci atmıştı.

O Konya maçında Bülent Bölükbaşı şahane futbol oynamıştı. 3-2 kazanmıştık. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam Giresun'da 2007 yılında Mardin'le oynanan maçıda Taner Gizlenci yönetmişti. 9 kişi kazanmıştık o maçı da.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)