Spor Toto Süper Lig 7.Hafta | Giresunspor - Kayserispor
26-09-2021, 09:30,
RE: Spor Toto Süper Lig 7.Hafta | Giresunspor - Kayserispor
Ta geçen sene çıktığımızdan itibaren diyodum zaten hakan hocanın oyunu süper ligde yemez diye. ve her an istifa este yada yollansa da yolumuzu çizsek diye bekliyordum. Yalnız fener maçındaki gibi doğru kadro ve o oyun sistemiyle gidecekse kalsın derim. 12 maç gol yemeden seri yaptığımız dönem dahil olmak üzere hakan hoca zamanında hiç böyle bilinçli ne yaptığını bilerek oynanan bir futbol görmedim. gerek baskı karşısında kendi sahamızdan çıkış şekli, gerek presle top kapabilme, gerek ilerde ne yapacağımızı bilerek doğru paslar oyunu yönlendirme, hatta nezaman kime pas vermek gerekir nezaman önündekine çalım atıp ilerlemek gerekir falan baya bilinçli oyun vardı. asıl sorun bu oyunun 6-7. haftadan sonra ortaya çıkmasında. buda 1 numaralı hakana yazar. gs maçına hüsam ile çıkıp adamın kariyerini de bitirdi takımı da rezil etti ülke gündemine. bu kadro zamanında kurulup kamp yeseydi bugün çok farklı yerde olabilirdik.
Reply
26-09-2021, 11:05,
(26-09-2021, 09:30)kerasus Wrote: Ta geçen sene çıktığımızdan itibaren diyodum zaten hakan hocanın oyunu süper ligde yemez diye. ve her an istifa este yada yollansa da yolumuzu çizsek diye bekliyordum. Yalnız fener maçındaki gibi doğru kadro ve o oyun sistemiyle gidecekse kalsın derim. 12 maç gol yemeden seri yaptığımız dönem dahil olmak üzere hakan hoca zamanında hiç böyle bilinçli ne yaptığını bilerek oynanan bir futbol görmedim. gerek baskı karşısında kendi sahamızdan çıkış şekli, gerek presle top kapabilme, gerek ilerde ne yapacağımızı bilerek doğru paslar oyunu yönlendirme, hatta nezaman kime pas vermek gerekir nezaman önündekine çalım atıp ilerlemek gerekir falan baya bilinçli oyun vardı. asıl sorun bu oyunun 6-7. haftadan sonra ortaya çıkmasında. buda 1 numaralı hakana yazar. gs maçına hüsam ile çıkıp adamın kariyerini de bitirdi takımı da rezil etti ülke gündemine. bu kadro zamanında kurulup kamp yeseydi bugün çok farklı yerde olabilirdik.
Fener maçı olsun konya maçı olsun takım çok iyi görüntü verdi. Bugün de meyveleri toplama zamanı. Hoca bugün doğru kadro sürebilirse çok güzel bir sonuç alabiliriz. 
Diabete son maç rezalet kötü oynadı. Çizik atsa yeridir hoca ama çok da adam yok takımda alternatif. Pelupessy çok ama çok etkisiz bir oyuncu. Üzerine çizik atılmalı bu maçta. Doukara son maçta ne kadar gol armış olsa da sahadaki gamsız oyunu katlanılacak gibi değil. 
Bugün şeytanın bacağını kırıp kayseriyi evine puansız göndereceğimizi düşünüyorum. Bu çocuklar hakediyor galibiyeti.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
Reply
26-09-2021, 12:30,
Hakan hocam yeter artık. Ne doukarası
Orta sahayı yine boş bırakmışsın. 4 tane hucumcu. Forvet yok.
Reply
26-09-2021, 12:32,
Statdayım 500 kişi anca var ilk 11 her hafta olduğu gibi yine farklı 11 sıkıntılı maç olacak.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
26-09-2021, 12:43,
kerasus Wrote:Ta geçen sene çıktığımızdan itibaren diyodum zaten hakan hocanın oyunu süper ligde yemez diye. ve her an istifa este yada yollansa da yolumuzu çizsek diye bekliyordum. Yalnız fener maçındaki gibi doğru kadro ve o oyun sistemiyle gidecekse kalsın derim. 12 maç gol yemeden seri yaptığımız dönem dahil olmak üzere hakan hoca zamanında hiç böyle bilinçli ne yaptığını bilerek oynanan bir futbol görmedim. gerek baskı karşısında kendi sahamızdan çıkış şekli, gerek presle top kapabilme, gerek ilerde ne yapacağımızı bilerek doğru paslar oyunu yönlendirme, hatta nezaman kime pas vermek gerekir nezaman önündekine çalım atıp ilerlemek gerekir falan baya bilinçli oyun vardı. asıl sorun bu oyunun 6-7. haftadan sonra ortaya çıkmasında. buda 1 numaralı hakana yazar. gs maçına hüsam ile çıkıp adamın kariyerini de bitirdi takımı da rezil etti ülke gündemine. bu kadro zamanında kurulup kamp yeseydi bugün çok farklı yerde olabilirdik.

bir kerecik savunalım dedim hemen sözlerimi yedirdi yine. yahu bukadar ezber kadro olur mu? bu balde sana ne eti hoca? doukara nın forvet oyuncusu olduğunu san kim dediyse çok fena keklemiş. etme eyleme bize de daha fazla işkence etme ama vllahi bıktırdın artık.
Reply
26-09-2021, 12:45,
Pivot Santraforla başla. İş yapsın. Hocam bu kadar mı yeteneksizsin. Bu kadar mı öngçrğn yok. Doukara nın forvet olmadığını sen sanki bilmiyormusun
Reply
26-09-2021, 12:54,
Champness pelupessy kadroda hiç yok. Mükemmel kadro kurduk. Oynatmadığumız oyuncuları öylece tutuyoruz
Reply
26-09-2021, 12:58,
Ligin en iyi birebir savunmacıları arasında balde top tuttu servis yaptı oyuna katkı verdi. Doukara gol attı ama oyunda hiç etkisi yok. Tempolu maçtan çıktık takımda ciddi yorgunluk belirtisi olacaktır. Talih yüzümüze gülsün 1-0 olsun bizim olsun
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
Reply
26-09-2021, 13:01, (This post was last modified: 26-09-2021, 13:02 by 123456.)
Yahu çek 4-4-2. Doukara Balde yap. Doukara gezsin, Balde pivot beklesin. Diabete veya Chapiden birini at kulübeye.

Böyle oynayacaksan ise Balde ve Erol ilk 11 olacak.
Reply
26-09-2021, 13:07,
Son maçta tek olumlu hareketi olmayan Diabate 11'de, takımın en iyi gerçek santraforu Balde yedekte, topu alır almaz otomatik olarak sol kanada kaçan Doukara santrafor oynuyor. Hakan Hoca şansını zorluyor, inşallah bizi yanıltır...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)