STSL 8.Hafta | Göztepe 0-1 Giresunspor | ŞEN OLA GİRESUN ŞEN OLA
03-10-2021, 20:06,
RE: STSL 8.Hafta | Göztepe 0-1 Giresunspor | ŞEN OLA GİRESUN ŞEN OLA
Kural değişti hocam hakeme top hakeme çarptığı anda oyun hakem tarafından durdurulur ve en son avantaj kimdeyse oyunu avantaj sahibi takım başlatır.
Genç Çotanaklar

Reply
03-10-2021, 21:09,
ohaa. hakemlerden bi 3 puan alacağı oldu rizenin. oda bizim maç olmaz inşallah.
Reply
03-10-2021, 21:14,
Bizim fener maçında dakika dolmadan maçı bitirdi hakemler. Burada ise Rize atsın diye 100.dakikaya uzattılar maçı ama ilahi adalet döndü GS attı golü. Rize'nin ilk golünden önce de faul vardı ama VAR'a bile gitmediler. Dua edelim de Rize ile kafa kafaya kalmayalım, lobisiz bir takım olarak her zamanki gibi olan bize olur
Reply
03-10-2021, 21:32,
Rizenin attığı ilk gol ne ise galatasarayın attığı 3.gol arasında fark yok.10 kişi gs ye zaman gecirdiler top oynamadılar.Bu rizeyi yenmemiz lazım
Genç Çotanaklar

Reply
04-10-2021, 00:30,
(03-10-2021, 12:26)cotanak88 Wrote:
(03-10-2021, 11:11)genoa28 Wrote:
(03-10-2021, 10:04)cotanak88 Wrote:
(02-10-2021, 23:48)genoa28 Wrote:  Umut ve Balde bu ligin santraforu değiller çok net anladık, Doukara zaten santrafor değil, ordaki problem bütün oyunu etkiliyor ben o nedenle hocaya çok kızamıyorum ama devre arası inşallah gereken yapılır.
Tamda bu yüzden hocaya çok kızıyorum kadroyu o kurdu doukara ağır adam zaten oran buram ağrıyor der yatar zaten yatmaya gelmiş belli,geri kalan Umut ve Baldeyle süper lige başlanırmı hiç  süpriz bir santrafor daha alıp şans verilmeliydi Altay'ın santraforu bizim santraforların değerlerinin 6-7 de 1 biri nerdeyse yazık..

Hocaya kalsa bence bu üçlü ile başlamazdı sezona, Balde kalsın demiştir belki ama Umut ve Doukara konusunda hocanın rolünün olduğunu çok düşünmüyorum, zaten ısrarla bu adamları istese takıma bu kadar geç katılmazlardı.
Teknik kadroyu komple değiştirip ve bunu yönetime kabul ettirip transferde sessiz kaldıysa Hakan Keleşin hocalığını da sorgulamak lazım demekki başarıyı değil kariyerini düşünmüşsün derim adama Süper lige geri döneyimde ne olursa olsun hesabı.
Sezona süper lig tecrübeli kariyerli bir teknik adamla başlasaydık eminim bu transferlerin bir çoğunu yönetim kabul ettiremezdi o hocaya.

Bir parantezde yardımcı antrenör Özgür Bayere bu adam tam olarak ne yapıyor kulüpte ? Geçen bir antreman videosunu izledim keleş sende katıl diyor burun kıvırıyor teknik kadro amatöründe amatörü o yüzden kadro tercihleri ve oyuna müdahale anlamında neden geç kalındığını anlayabiliyorum.
Sezon başı italyan bir fizyoterapist gelmişti o niye gönderildi hatta teknik kadroda yabancı antrenörde olacaktı kimse bunların cevabını aramıyor kulübün anahtarı Hakan Keleşe verildi derken abartmıyoruz bence.

Hakan Hoca kabul etmeyip gitse bu transferleri bu ligin hiçbir hocasına kabul ettiremezdin, zaten gelen de para için gelir tazminatı alır giderdi, hocaya sorsan muhtemelen o da daha iyi kadro ister ama hem hocanın hem de yönetimin oyuncu ağı çok dar olduğu için menajerlerin kucağına oturduk, ayrıca bütçe belli buna rağmen tabii ki daha iyi kadro kurtulabilirdi o ayrı.
Reply
06-10-2021, 00:47,
Hesap fake değilse ALİ EREN Döktürüyor, hayılı işler KİME GÜVENECEĞİZ LAN HANGİNİZ GİRESUNLUSUNUZ !

https://twitter.com/alieren1985
Başkentten !
Reply
06-10-2021, 12:14,
(06-10-2021, 00:47)turkuaz_0628 Wrote: Hesap fake değilse ALİ EREN Döktürüyor, hayılı işler KİME GÜVENECEĞİZ LAN HANGİNİZ GİRESUNLUSUNUZ !

Valla iki ucu poklu değnek hiçbirinin birbirinden farkı yok.

Şu kadro muhabbeti almış başını gitmiş Hakan Keleş başından beri menajer tavsiyesi ile oyuncu almadık bir sürü oyuncu izledik Doukara, Umut Nayır gibi adamları ben istedim hatta ısrarla istedim son güne kadar beklememiz fiyatlar düşsün diye açıklama yaptı eğer öyle değilse net konuşacak yoksa gerisi boş muhabbet.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
06-10-2021, 12:45,
(06-10-2021, 00:47)turkuaz_0628 Wrote: Hesap fake değilse ALİ EREN Döktürüyor, hayılı işler KİME GÜVENECEĞİZ LAN HANGİNİZ GİRESUNLUSUNUZ !

Hesap gerçek gibi durmuyor ama söyledikleri baya gerçek gibi. Zaten hepimizin aklından geçen ama bari bu kez yanılalım diye dua ettiğimiz şeyler. Zaten hesap gerçek değilse bile yine bizzat Ali Erenden bağımsız olmadığı kesin. Herşeyi bilen biri hesap açıp herşeyi kusmuş gibi sanki.
Reply
06-10-2021, 14:49,
Hesap yeni bir hesap değil, zaten muhtemelen de Alı Eren'in hesabı.

Yalniz söylediği şeyler beni hiç şaşırtmıyor, zira hem kel başkan döneminde hem de sacitin döneminde olan şeylerin devamı mevcut başkan döneminde de devam etmiş.

mavi kotlu, çakma lacoste penyeli, lokal düzeyde kafa yapısına sahip adamların yönettiği kulüpte olan veya olabilecek şeyler.
Reply
06-10-2021, 15:15,
bu piyasada ben yemeye gelmedim ben yöneticilik yapmaya geldim diyen yalan söylüyordur. hepsi para düdüklemeye geliyor. en kolay para kazanma işlerinden birisi. menajere kazandır o da seni görsün. bu kadar basit. kim borca batmış kim hacizlik olmuş umrunda olmaz. yaptırımı da yok. dernekler yasası bankacılık gibi yaptığından borcundan sorumlu yönetici tanımı yapmadıkça bu iş böyle devam eder.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)