STSL 9.Hafta | Giresunspor 2-0 Ç. Rizespor | 16 Ekim 2021 C.tesi | 13:30
16-10-2021, 18:45,
RE: STSL 9.Hafta | Giresunspor - Ç. Rizespor | 16 Ekim 2021 C.tesi | 13:30
Diarra en kötü maçını oynadı bugün bence. Çok basit pas hatası yapıyor bu durumu düzeltmesi lazım. Behich milli takıma gitti diye emre 11 başladı diye düşünüyorum. 2 maç yolculuk vs derken hoca riske atmak istememiştir. Ceza alanı dışından tehdit yaratamadığımız için rakipler içeri gömülüyor savunması kolay hale geliyoruz. Bu konuya biraz odaklanmak gerekiyor. Dikkat ettiniz mi bilemiyorum bugün çizgiden geriye 3-4 tane top çıkardık ama hiç birini ceza alanında oyuncumuzla buluşturamadık. Oyuncularımızın alan paylaşımı ve topa hareketlenme noktasında ciddi eksikliği göze çarpıyor.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
Reply
16-10-2021, 19:54, (This post was last modified: 16-10-2021, 19:58 by cotanak88.)
Maçın adamı net Diabatedir, Sergio 82 de beni çıkarın der gibi maçı bırakınca bile adam hala koşuyordu çeşke güçlü bir alternatifi olsa Sergio kesilse bal yapmayan arı gibi ceza sahasına kadar topu sürüyor biri ufak bir omuz atsa kendini yere atıyor hemen, bunu 1 kere değil defalarca yaptı gereksiz şutlarda cabası..
Maçın kötüleri Umut nayir ve Emre Taşdemir bugün ne yaptıklarına bir türlü anlam veremedim akşamdan kalmış gibilerdi hocada sağolsun bu adamları 82 dakika seyrettirdi bize bugün başımızda başka bir hoca olsaydı rizeye 5-6 dan aşağıya attırmazdı net..Adam 10 kişilik kalmış takıma Allah ne verdiyse deyip çift forvete dönmedi inatla 81.dakika 1-0 iken Rize çok ciddi bir gol kaçırdı o girseydi Rize maçı bırakmazdı bugün çok başka şeyler konuşurduk.Hala inatla savunuyorum Hakan keleş futbol namıma birşey bilmiyor sadece oyunculara takımdaşlık ruhunu iyi aşılıyor hepsi bu.
Joe Champnes de bugün güzel gol attı ama 90 dakikalık performansından sonra yorum yapmak daha iyi olur.
Reply
16-10-2021, 19:57,
RE: STSL 9.Hafta | Giresunspor 2-0 Ç. Rizespor | 16 Ekim 2021 C.tesi | 13:30
Ben çok beğendim takımı. Herzaman bi planımız olmamasından yakınırdım. Bugün her yolu denedik hücumda. Ara paslar yapmayı kenardan orta yapmayı ceza shasına girmeyi vs.. Her türlü etkinliği denedik ama net bir golcü olmayınca böyle oluyor. Hatta ilk golden sonra Rize ilerde basıp savunmayı hataya zorlamak istedi. Ama tam aksine ilerde basarken rakip savunmaya hata yaptıran biz olunca mecbur çekildiler ve bu kez daha çok açık alan bulmaya başladık.
Reply
16-10-2021, 20:26,
(16-10-2021, 16:18)heyulaanil28 Wrote: rapçi golü attı ama bir numarası yok girdikten sonra 2-3 topuda ezdi halı saha topçusu gibi Süleymanov takım oyuncusu dil problemi var Rusça biliyormuş sadece İngilizce yok sıkıntı ondan.

Süleymanov ve Sangare dil sıkıntısı çeken topcular biri rusca diğeri Fransızcadan başka dil bilmiyor. Sangere yapı itibari ile ruhsuz bir adam futbolu da öyle
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
16-10-2021, 20:30,
(16-10-2021, 17:10)heyulaanil28 Wrote: maçı değerlendirecek olursak kazandık ama Hakan Keleş'e rağmen kazandık Diabate tek başına maçı aldı her hafta değişik 11 önce kaleciyi değiştire değiştire kaleciyi bulduk haftalardır forvet değiştiriyoruz yap boz gibi öncellikle Diarra bu takımda banko oynar stoper hattı tamam gibi sağda Zeki herşeye rağmen tamam gibi ama sol bekte bu Emre Taşdemir sevdası nedir en kötü 60 da sonradan giriyor sözleşmesinde zorunlu oynasın diye madde mi var Aziz Behich varken Aziz oynar göbekte dmc Traore artık tamam kanatlarda Serginho ve Süleymanov tamam rapçi falan anca hamle oyuncusu olur forvettede Balde varken Balde oynar Umut Nayır 1 ligde bile ilk 2 ye oynayan takımda olmaz herşeye rağmen Hakan Keleş'e rağmen kazandık bakalım nereye kadar gidecek kazanmak güzel elbette ama oyun yok...

Aziz milli takımda üstüste iki maç oynayınca yorgun dönmüş hoca dinlendirmek istemiş
Reply
16-10-2021, 20:43,
Takımda sol bek ve forvet hattında bir türlü istenilen kanı bulamadık. Ceza sahasına kadar sıkıntı yok ama oraya gelince saçmalıyoruz araya kaçan yok. İçeri yapılan her ortaya rakip bizden önce vuruyor. Boşa kaçma olayı yok. Forvetin yapacağını bugün Rize defası yaptı kendi kalesine golü attı. Topu alıp dikine süren yok kenara oynuyoruz oradaki futbolcularda bir türlü boş adamı bulamıyor. Şut çeken kimse yok herkes yeteneksiz bu konuda özellikle sergio ile ilgili arkadaşın biri deginmiş ceza sahası dışına kadar çok iyi ama içeri girince afallıyor bırakıyor yere kendini Süleymanov ortalama bir futbolcu Sangare gamsız babasının takımı sanki, flavio oramadıpımız orta saha degil adam geçme yok al ver başka bişi yok. Forvette dua edelim dokura form tutsun. İlk yarı alabildiğimiz kadar puan alalım devre arası eksik yerler belli besbelli transfer yapılır. Hep eleştirdiğimiz defansımız 9 gol yedi çoğuda ilk dört beş haftada acemi olduğumuz dönemde idi bence defans kurgusu oturdu. Etkili bir forvet bugün bizi farklı yerlerde olurduk. Yinede umduğumdan etkili bir takım vardı sahada.
Reply
16-10-2021, 20:53,
Devre arasına kadar 23 24 puan alırsak ligde kalmak için avantaj sağlarız
Bu galibiyet çok iyi oldu direk rakiplerimizi yenmeliyiz
Derelili çotanak
Reply
16-10-2021, 22:24,
Takım iyi yolda mücadele ve oyunu itme gücü var lakin son vuruşlar ve hareketler kısıtlı bugün adam akıllı bir forvet olsa rizeyi elek yapardık, öyle ya da böyle arka arkaya 3 puan iyi oldu, bjk maçına kadar 2 g - 1 b almalıyız, 20 puan dolayları bizi 2.yarıya umutla atar tabi devre arası başkan bey bahsettiği sene başında kullanmayalım devre arasında alırız dediği adamları alırsa ! Diabate bugün takımdaki en istekli ve arzulu oyuncu idi helal olsun, nayire tanınan şans rap sanatçımıza tanınsın belki tutar, serginho ise bugün kafa olarak yoktu bence göztepe sinyal attıysa götü başı oynamasın, bizimkiler sözleşme uzatsın iki üç kuruş kazanmak istiyorlarsa. Birde şu milli maç arasından dönüş olayını kırdık o da iyi oldu .... Herkese iyi haftalar ....
Başkentten !
Reply
16-10-2021, 22:43, (This post was last modified: 16-10-2021, 22:51 by chotanax.)
130 km yol geldim bugün maç için. Geç kaldım, Maçın üçüncü dksinda stad kapısına gelmiştim, baktım o da ne, yol boyu emniyet şeridi çekilmiş, park yasak, ileri geri derken baktım maç kaçıyor, en son park yapılması yasaklanan şeridin birine bıraktım arabayı. Bilet güney kale arkasiydi ve ben de güney tarafindaydim.

Yine bir baktım güney tarafından giriş yok. Taaa kuzey tarafına gittim, oradan stadın dere tarafını yürüyüp güney kale arkasına vardım. O süreçte yoğun bir alkış koptu, gol olmadığı belliydi ama lehimize önemli bir şey olduğu belliydi. Meğerse kırmızı kartmış.

Yirminci dakikada girdim içeri. İlk yarı bitti, devre arası 0454... bir numaradan telefon. X plakalı araç size mi ait? Aracınızı bulunduğu yerden kaldırın. Dedim ki oraya varmam 10 dk en az. İstersen çekeriz aracı dedi polis memuru. Çek lan diyecektim de cepte para yok, yemedi heriflik Big Grin

Stad dışını bir tam tur koştur arabanın yanına, bin, park yeri ara (etbaaşooo amatörün oraya cektim) sonra koş stada geri (Umut kadar kosmusumdur herhalde) O sırada yoğun bir eskort karmaşası içinde birileri girdi içeri. Neyse döndüm stadı tam bir tur, tam kapıdan içeri girdim gol attık. Kapıyı açan guvenlikciden helallik istedim golü göremedi diye.

Sonradan öğrendim ki koca yol kenarini zamanında rteye firavun diyen Ünyeli gelecek diye güvenlik! nedeniyle park yasağı getirmişler. En az 300 araç sahibi mağdur olmuştur bence.

Güney kale arkasına girmek için de stadı resmen tavaf etmek gerekiyormuş çünkü o kapıyı acmiyorlarmis.

İnanın galip gelmeseydik şu an bugünkü park yasağına, kapının kapalı olmasına, unyeliye çok fena soverdim. Çok şükür kazandık.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
17-10-2021, 10:27,
Maicon, yine sen aç Gaziantep maç başlığını. Şaka maka totemlere inanmaya başladım...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)