STSL 9.Hafta | Giresunspor 2-0 Ç. Rizespor | 16 Ekim 2021 C.tesi | 13:30
17-10-2021, 10:38,
RE: STSL 9.Hafta | Giresunspor 2-0 Ç. Rizespor | 16 Ekim 2021 C.tesi | 13:30
Maça gelirsek, Rizespor 10 kişi kalınca zaten tek taraflı bir maç oldu. Çok riske girmeden, bir şekilde gol atarız diye oynadık ve bence de doğru da yaptık. Rizespor, bir iki uzaktan şut dışında etkili olamadı ve biz, kazanmak için gerekli pozisyonları zor da olsa üreterek maçı kazandık. Diabete, inanılmaz mücadele etti. Şu ana kadarki asist ve golleriyle zaten ona ödediğimiz ücreti geri verdi. Belki televizyonda çok dikkat çekmiyor ama Flavio, takım için en önemli adamlardan. Rakip sahada ve bizim sahada basmadık yer bırakmıyor, sürekli rakibi hataya zorluyor. Trabzonspor'dan ikisi gelince çok sevinmiştim, bu iki adam bizi kümede tutar demiştim. Stoperlerimiz idare ediyor, buraya şu aşamada transfere gerek yok ama devre arası mutlaka bize bir Gekas lazım, bulduğunu atangillerden. Bir de 10 numara ve kanat alınırsa, ligi ilk 10 içinde bile bitirebiliriz.
Reply
17-10-2021, 14:52,
(16-10-2021, 22:43)chotanax Wrote: 130 km yol geldim bugün maç için. Geç kaldım, Maçın üçüncü dksinda stad kapısına gelmiştim, baktım o da ne, yol boyu emniyet şeridi çekilmiş, park yasak, ileri geri derken baktım maç kaçıyor, en son park yapılması yasaklanan şeridin birine bıraktım arabayı. Bilet güney kale arkasiydi ve ben de güney tarafindaydim.

Yine bir baktım güney tarafından giriş yok. Taaa kuzey tarafına gittim, oradan stadın dere tarafını yürüyüp güney kale arkasına vardım. O süreçte yoğun bir alkış koptu, gol olmadığı belliydi ama lehimize önemli bir şey olduğu belliydi. Meğerse kırmızı kartmış.

Yirminci dakikada girdim içeri. İlk yarı bitti, devre arası 0454... bir numaradan telefon. X plakalı araç size mi ait? Aracınızı bulunduğu yerden kaldırın. Dedim ki oraya varmam 10 dk en az. İstersen çekeriz aracı dedi polis memuru. Çek lan diyecektim de cepte para yok, yemedi heriflik Big Grin

Stad dışını bir tam tur koştur arabanın yanına, bin, park yeri ara (etbaaşooo amatörün oraya cektim) sonra koş stada geri (Umut kadar kosmusumdur herhalde) O sırada yoğun bir eskort karmaşası içinde birileri girdi içeri. Neyse döndüm stadı tam bir tur, tam kapıdan içeri girdim gol attık. Kapıyı açan guvenlikciden helallik istedim golü göremedi diye.

Sonradan öğrendim ki koca yol kenarini zamanında rteye firavun diyen Ünyeli gelecek diye güvenlik! nedeniyle park yasağı getirmişler. En az 300 araç sahibi mağdur olmuştur bence.

Güney kale arkasına girmek için de stadı resmen tavaf etmek gerekiyormuş çünkü o kapıyı acmiyorlarmis.

İnanın galip gelmeseydik şu an bugünkü park yasağına, kapının kapalı olmasına, unyeliye çok fena soverdim. Çok şükür kazandık
Reis yaşadıkların komedi olmuş valla  Big Grin ama kendin etmiş kendin bulmuşsun oraya araç park edilirmi hiç ama suç tabi sende değil kompleks adı altında bir yer yapıp koca otaparka 1 çıkış yeri yapan zihniyette, onu geçtim stadın arkasına antreman sahası yapıp yakınına i duş almaya yer yapmayan bir kafa yapmış stadı daha ne dim
Reply
17-10-2021, 22:01,
Şu ligin en az gol yiyen ikinci takımıyız. İyi oynayan takımlarından biriyiz. Gel gör ki ligin en az gol atan takımıyız. Şu takımda eli ayağı düzgün bir santrafor olsa ligin ilk 6 sındaydık. Ne olursa olsun ligde oynadığımız futbol bu sırayı haketmiyor. Şu takıma kaliteli santrafor almayanlar yazık etti.
Reply
17-10-2021, 22:24,
bu arada kimse yazmamış, unutuldu heralde. 2. golümüz fotomaç gazetesine girsin ve içinde dolaşsın. izleyip izleyip tekrar orgazm olsun onun bunun çocukları.
Reply
18-10-2021, 00:08,
Antep maçından kesinlikle puan almalıyız sonra zaten içeride Rize maçı gibi Antalya ve Malatya gibi direk rakiplerle oynuyoruz ki üç puan almalıyız arada Sivas deplasmanı puan alırsak ne ala Beşiktaş maçına kadar en kötü 7 puan ile girmeliyiz yoksa sıkıntı herkes maç kazanıyor.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
18-10-2021, 02:15,
Rize maçı ile ilgili maç hikayesi paylaşmış resmi hesaplar, başkan yine maç öncesi oyuncularla toplantı yapıp onlara karşı konuşma yapmış, alt ligde bir hava yakaladık bu maç öncesi konuşmaları belki orda etkili oldu ama süper lig seviyesinde her maç öncesi şu konuşmaları yapmak bana hem garip hem de gereksiz geliyor.

Galibiyet çok güzel şey, özeti 4-5 defa izledim herhalde, parayı devre arasına saklamak yerine keşke adam akıllı 2-3 topcu daha alsaydık da şu durumları hiç yaşamasaydık.
Reply
18-10-2021, 11:43,
abi burada doukara'nın form tutmasını dönmesini bekleyenler var.
ben anlam veremiyorum. adam santrafor değil. kendini de öyle görmüyor. sorun burada ...
umut'a yeterli sürenin verildiğini düşünüyorum yine böyle süreler bulur ama 10 kişi kalan takıma da defansa da bu kadar zayıf kalamazsın. mental olarak düşük .
sergio bu maçta kötüydü. kötü deme sebebim sergio'yu çok yakından takip eden birisi olarak ve ilk geldiğinde bu adam oynamalı dediğim için söylüyorum bunu .
4 adet kanadımız var ( rapçiyi saymıyordum ama beni umutlandırdı ) 3 ünü aynı anda oynatıyoruz demekki hoca rusu ve diabateyi oynatmak istiyor sergio da iyi olduğu için oynuyor. rus için bence biraz zaman gerekli hemen oynamaması gerek . sonradan girse iyi olabilir.
orta alanda sankhare bitmiş onun yerine erolu koy flavio öne at yada 3 merkezi orta saha ile oyna daha iyi .
kabilesini sktiğim diarrası harbiden iyiye gidiyor Smile tandem oluştu . sergen 4.stoper oldu ama perez ve diarra dengesizler elbet cezaya düşebilirler.
emre taşdemiri biz ilk sol bek olarak aldık ama bi sike yaramıyor. olmuyor bilemedim. aziz behich daha iyi çıktı . emre boşuna geldi gibi birşey oldu . hüsam aziz behich yokluğunda oynardı yani.
zeki yerine hayruşu koysak olur. zeki daha dün geldi her top onda. rakip bizi analiz etse sağ kanat ve diabateyi kitlese bittik. her top zekide her atak onunla başlıyor. maç sonu atak haritasına baktım %65-70 civarıydı. çok yüksek bir yüzde.
hakan hoca istifa dedim diyorum da ancak hakan hocaya güvenmemiz iyiye işaret. sivastaki futbolu oynatabilse her türlü ligde kalırız.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)