STSL 12.Hafta | Sivasspor - Giresunspor | 6 Kasım 2021 C.tesi | 13:30
06-11-2021, 15:33,
RE: STSL 12.Hafta | Sivasspor - Giresunspor | 6 Kasım 2021 C.tesi | 13:30
Bu kadar isabetli pas yapıp deplasmanda üstün oynayıp sonuca gidemeyen takım olurmu hayret ediyorum o ceza sahasında son topta forvetlerimiz hep olmaması gereken yerlerde balde+doukara al birini vur ötekine bu 1 puan hakan keleşe yaradı zaten ikinci yarı takımı geri çeke çeke Giresun'a getirdi nerdeyse al 10 puanın hayırlı olsun hoca
Reply
06-11-2021, 15:35,
(06-11-2021, 11:22)heyulaanil28 Wrote: Bence yenilelim çünkü radikal karar gerek Hakan Keleş olmuyor bu maçı kazanırsak milli takım arası yine umut sonra içeride yine 6 puanlık Malatya maçı sonra Beşiktaş yine hüsran yenilelim hiç değilse milli takım arası radikal karar gerek.

Keşke yenilseydik yine Antalya maçı gibi 6 puanlık Malatya maçına çıkacağız bugün kü sonuçla Hakan Keleş yine kaldı Malatya maçına kadar yine umut sonra yine hüsran keşke yenilseydik radikal kararlar alınsaydı şu 1 puanın hiçbir anlamı yok Antalya gibi direk rakiplerini yenemedikten sonra.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
06-11-2021, 15:46,
Deplasmanda alınan güzel bir beraberlik. Takımı ve teknik ekibi tebrik ederim. İnşallah milli maç sonrası evimizde güzel bir 3 puan ile yolumuza devam edicez. Sonrası İstanbul'da Beşiktaş'a süpriz bile yapabiliriz.
Reply
06-11-2021, 15:47,
Zeki ye duran top ustasi olduğunu kim dedise futbolun f sini bilmiyor. Duran top kim zeki kim ya adamin en iyi yaptigi gittigi takimlari kume düşürmek. Zeki 1 tane bile duran top kullabmasin sinir oluyorum onu gördükce
Reply
06-11-2021, 15:47,
Sosyal medya ilk haftalarda Hakan Keleş karşıtıydı şuan bakıyorum herkes güllük gülistanlık. Sadece ufak bir kesim eleştiriyor

Forum ise tam tersi durum var. Hakan Keleş konusunda fikir değişmedi. Forum futboldan daha iyi anlıyor diyebiliriz.

Diğer taraflarda bir çıkar ilişkisi olabilir..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
06-11-2021, 16:03,
(06-11-2021, 15:47)maicon_28 Wrote: Sosyal medya ilk haftalarda Hakan Keleş karşıtıydı şuan bakıyorum herkes güllük gülistanlık. Sadece ufak bir kesim eleştiriyor

Forum ise tam tersi durum var. Hakan Keleş konusunda fikir değişmedi. Forum futboldan daha iyi anlıyor diyebiliriz.

Bıraksın demek işin kolayı bence. Yerine kim gelecek? Bu kadro bundan daha iyisini yapar hoca oynatamıyor diye mi düşünülüyor? Balde 2 metreden topa vursa ligin en zor deplasmanından üç puanla dönecektik.
Diyelim ki kovduk hakanı getirdik x kişiyi. O zaman mağlubiyet olduğunda, takım kötü oynadığında ne diyeceğiz? O da gitsin felanca gelsin. Devre olur transfer yapalım. Takım zaten iyi oynuyor 2 tane yetenekli oyuncun olsa takımın çehresi değişir. E o zaman keleşi yollamaya ne gerek var. 
Elinde sınırlı kadro var doğru lafım yok. Ama hocanında işleyiş için bazı hamleler yapması lazım. Stabil kalırsan değişiklik sağlayamazsan saha içinde sonucuda değiştiremezsin. Bu konuda kendini geliştirmesi gerek.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
Reply
06-11-2021, 16:17,
Deliricem ya Zekiye duran top kullandıran bir gerizekalı takımın başında.
Adamın ne asisti ne duran top golü var bilerek mi yapıyorsun amg.

Bu takım bize bu sene eziyet ederek düşecek belli oldu.
Reply
06-11-2021, 16:29, (This post was last modified: 06-11-2021, 16:29 by kty28.)
Ulan şu Traore kırmızı görmese güzel sonuçtu da şimdi aldık başımıza belayı.
Bu takımda en çok top kapan oyuncumuz Traore idi, şimdi haftaya alabileceğimiz 3 puan şansımız iyice azaldı.
İnanamıyorum ya ne gerek vardı o çekmeye be!
Reply
06-11-2021, 16:38,
Bu takımda Balde dışında golcü yok. Ki o da bildiğin PTT 1.lig golcüsü süper lig ayarında bile değil. Yani anlayacan takımda yarım tane golcü var. Ve bizim dahi hoca inatla o yarım golcüyü bile yedek bırakıyor. Son 15-20 dk oyuna alıp sonra o yarım golcü niye maçı çeviremedi diye soruyoruz. Sanırsın Balde oyuna girene kadar vurduğunu gol atan takım vardı o girdi golleri kaçırmaya başladık. Yapmayın etmeyin öyle yada böyle bu takımda tek golcü Balde. Baldeyi oynatmamak demek açıkça ben gol atmak istemiyorum demektir. Keza Gaziantep deplasmanında 1.0 dan sonra kontraya bile çıkmayacak bunu daha önce de yaptık. Kontratak nedir? Rakibi az adamla yakalayıp gol atma şansı demektir. Biz ise kontratağa çıkmak istemiyorsak bu ne anlama gelir? Ben gol falan atmak istemiyorum demektir. Peki gol atmak istemeyen bir hoca nasıl maç kazanmayı planlıyor sence?

Tamam kadro çok kısıtlı hatta kesinlikle süper lig ayarında değil bunun farkındayız. Ama eğer bu kadroyla lige başlamayı kabul ediyorsan birde üstüne o yarım yamalak kadroyu da yanlış kullanma lüksün yoktur. Elindeki kadrodan maksimum verim almak zorundasın. En doğru zamanda en doğru oyuncu değişikliği yapmak zorundasın. Asla hata payın yok elinde. Oysa tam tersine ligde eldeki kadroyu en kötü kullanan hoca hakan keleştir.

Devre arasında ne bekliyorsunuz Allah aşkına? Yönetim bu takımı görüp hatalarından ders çıkardı ve devre arası bomba bir golcü getireceğini falan mı sanıyorsunuz? Olacağı belli işte yine üstelikilerin kurtulmak istediği çöplerden birini getirecek ya tutarsa diye.
Reply
06-11-2021, 16:43,
(06-11-2021, 15:47)maicon_28 Wrote: Sosyal medya ilk haftalarda Hakan Keleş karşıtıydı şuan bakıyorum herkes güllük gülistanlık. Sadece ufak bir kesim eleştiriyor

Çünkü forum maçları izliyor ona göre yorum yapıyor. Kim oynuyor kim dışarda, kim nasıl oynuyor hoca hangi oyunculardan ne derece veerim alıyor yada almıyor... Ona göre yorum yapıyor forum. Oysa sosyal medya skora göre yorum yapıyor. Es kaza 2 3 maçlık seri yapsak sosyal medya hemen Avrupa kupaları hayalleri kurmaya başlar. Takım on numara sanır falan. Şimdi ise gördükleri şey takım çok iyi ama gol atamıyor. Ve haliyle düz mantık E forvetteki adam gol atmazsa hoca napsın hocamı girip gol atacak.. Oysa bilmezler ki takımda bir tane forvet var oda yedek. Yani hoca inatla forvetsiz oynuyor.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)