STSL 12.Hafta | Sivasspor - Giresunspor | 6 Kasım 2021 C.tesi | 13:30
06-11-2021, 16:46, (This post was last modified: 06-11-2021, 16:46 by maicon_28.)
RE: STSL 12.Hafta | Sivasspor - Giresunspor | 6 Kasım 2021 C.tesi | 13:30
(06-11-2021, 16:38)kerasus Wrote: Bu takımda Balde dışında golcü yok. Ki o da bildiğin PTT 1.lig golcüsü süper lig ayarında bile değil. Yani anlayacan takımda yarım tane golcü var. Ve bizim dahi hoca inatla o yarım golcüyü bile yedek bırakıyor. Son 15-20 dk oyuna alıp sonra o yarım golcü niye maçı çeviremedi diye soruyoruz. Sanırsın Balde oyuna girene kadar vurduğunu gol atan takım vardı o girdi golleri kaçırmaya başladık. Yapmayın etmeyin öyle yada böyle bu takımda tek golcü Balde. Baldeyi oynatmamak demek açıkça ben gol atmak istemiyorum demektir. Keza Gaziantep deplasmanında 1.0 dan sonra kontraya bile çıkmayacak bunu daha önce de yaptık. Kontratak nedir? Rakibi az adamla yakalayıp gol atma şansı demektir. Biz ise kontratağa çıkmak istemiyorsak bu ne anlama gelir? Ben gol falan atmak istemiyorum demektir. Peki gol atmak istemeyen bir hoca nasıl maç kazanmayı planlıyor sence?

Tamam kadro çok kısıtlı hatta kesinlikle süper lig ayarında değil bunun farkındayız. Ama eğer bu kadroyla lige başlamayı kabul ediyorsan birde üstüne o yarım yamalak kadroyu da yanlış kullanma lüksün yoktur. Elindeki kadrodan maksimum verim almak zorundasın. En doğru zamanda en doğru oyuncu değişikliği yapmak zorundasın. Asla hata payın yok elinde. Oysa tam tersine ligde eldeki kadroyu en kötü kullanan hoca hakan keleştir.

Devre arasında ne bekliyorsunuz Allah aşkına? Yönetim bu takımı görüp hatalarından ders çıkardı ve devre arası bomba bir golcü getireceğini falan mı sanıyorsunuz? Olacağı belli işte yine üstelikilerin kurtulmak istediği çöplerden birini getirecek ya tutarsa diye.

Durumu açıklayan güzel bir tespit yazısı yazmışsın kanka, eline sağlık.

Özetle;

**Takımda forvet yok ama en azından yarım forvet Balde sürekli ilk 11 oynamalı. 60-65'de yorulunca Doukara'yı alırsın. 
**Devre arasını bekleyenler için 3, 4 ay boyunca transfer yapmayan, forvet almayan, on numara almayan yönetim 1 aylık devre arasında süper transferler yapıp, mükemmel mi olacağız? Dolayısıyla eldeki kadroyla maksimum verimi alamayan Hakan Keleş'i gönderip, maksimum verim alacak bir hoca getirmeliyiz.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
06-11-2021, 16:51,
İlk 3 hafta sahada olan balde olsa bencede tartışmasız forma onun olmalı. Ama şuan kim oynarsa oynasın fark etmez bence. Performans olarak öne çıkan bir oyuncu yok. Ayrıca balde kaç gol attı kaç maçta etkili oldu? İlk maçlarda ki hali beni çok umutlandırmıştı. Top tutuyor servis yapıyor tek eksiği goldü. Ama cenaze için ülkesine gitti felan ondan sonra eskisi gibi olamadı malesef.
Kontra oynayabileceğin kaç oyuncun var? Bence bir tane o da diabate. Psikolojiden uzak değerlendirmemek lazım hocanın kararlarını. Maç o noktaya gelmiş aman yemeyelim düşüncesi hata yaptırdı. Ama hoca geçen yıldan beri bunu yapıyor yani. O konuda bende eleştiriyorum.
Kafa takımlardan oyuncu gelecekse bir seçenek var o da koita. Bizimkilerin iş yapmasından iyidir diyeceğim ama adam ciddi sakatlık sorunu yaşıyor. Yönetim hatalarından ders çıkarmamışsa farklı bir sonuç beklemenin anlamı yok. Seneye hakan hocayla 1.ligte takılırız
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
Reply
06-11-2021, 16:52,
Hakan Keleş: "Geçen hafta kendi evimizde kaybetmiştik. Burada kazanmak istiyorduk. Kazanmak adına iyi oyun oynadığımızı düşünüyorum. Gol pozisyonlarımız da var. Rakibimize de çok fazla pozisyon verdiğimizi düşünmüyorum. Geçen haftayı iyi oyun olarak telafi ettik ama puan olarak telafi edemedik. Yeni kurulan bir takımız ama birçok şeyi aştık. Biraz üçüncü bölgede sorunlarımız var, onu da çözünce daha iyi olacağına inanıyorum”

Big Grin Big Grin Big Grin

Tahmini olarak yeni kurulan takım ifadesi ne zaman biter. Oyuncuların çoğu kamp gördü, araya 2-3 tane milli ara girdi, toplamda 12 hafta lig geçti.. İlk 1-2 hafta dersin de ligin %33'ü bitti aha lig bitiyor hala yeni takımız diyor Big Grin
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
06-11-2021, 17:14,
Birde bu "yeni takımız" cümlesini taraftar kursa hadi neyse ama geçen seneden beri takımın başında elinde şampiyon olan kadro olan hoca söyleyince komik duruyor. Şampiyon takımı dağıt yerine 1 tane bile adam aldırma. Kamp yaptığın oyuncuları elden çıkar sonra da yeni takımız. Sanırsın diğer takımlar bizden 3 ay önce transfer dönemine girdi ve bizde 2 ay önce sezonu açtılar. Oysa kadro konusunda en avantajlı takımlardan biriydik. Elinde şampiyon olmuş ve müthiş uyum yakalamış takım vardı. Şimdi ise şampiyon takımı dağıtıp yerine tamamen toplama takım kurmuş çöp yığını bir kadro var. Sonra da vay efendim yeni takımız.
Reply
06-11-2021, 17:18,
Hocayı değiştirmek yerine yardımcılarını değiştirmek daha kalıcı bir çözüm olur.
Reply
06-11-2021, 17:55,
Malatya kendi sahasında 3 yedi milli takım arası sonrası bizi yenerler onlarada pansuman oluruz tıpkı Antalya, Alanya, Kasımpaşa'ya nasıl ponsuman olduysak bize gelen yoğun bakımda oluyor giderken diriliyor.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
06-11-2021, 20:36,
Maçı izleyemedim.  Sanırım diğer haftaların birebir kopyası olmuş gibi yorumlardan anladığım kadarıyla yine iyi oyun gol yok. Gol sorununa çözüm bulamadıkca ya bir puan yada mağlubiyete mahkumuz gibi. Beraberlik hocayı koltuğunda tutar iyi oyun züğürt tesellisi olur. Birr puan bir puan arada mağlubiyet bizi kurtarmaz. Bizim acil üç puanlara ihtiyacımız var.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
06-11-2021, 20:38,
(06-11-2021, 17:55)heyulaanil28 Wrote: Malatya kendi sahasında 3 yedi milli takım arası sonrası bizi yenerler onlarada pansuman oluruz tıpkı Antalya, Alanya, Kasımpaşa'ya nasıl ponsuman olduysak bize gelen yoğun bakımda oluyor giderken diriliyor.

Hayat öpücüğü isteyen bizim maçı beklesin.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
06-11-2021, 23:04,
1 puan iyi puan normal şartlarda ama şuan şartlar normal değil, devreye kadar 3 galibiyet alsak yine umut ederiz 2.yarıya dair, du bakalım var bi hayalimiz Smile
Başkentten !
Reply
07-11-2021, 14:39, (This post was last modified: 07-11-2021, 14:43 by genoa28.)
Hakan Keleş'e sallanıyor filan ama bence yanlış, hocanın eksikleri var mı var ama şu kadroya kralını getirsen olacağı bu, Balde'ye 40 yaşından sonra golcülük mü öğretecek gelen hoca, şu santrafor hattını Hataya, Karagümrük'e filan ver iddia ediyorum 10-12 puan anca toplarlar.

Bence ligin en kalitesiz kadrosuyuz, özellikle ön tarafta risk alamazsın, hadi kanatta ve ofansif orta saha da risk aldın ama santrafor da risk alan adam futboldan anlamayan adamdır, zaten aldigin risk nedeniyle bugün ligde düşme hattindasın, aldigin risk nedeniyle hem hocana hem sana sabah akşam sallanıyor, yahu hazır örnek ligimizden hem de Besiktaşın geçen seneki durumu ile bu seneki durumu tamamen santrafor.

Ben buraya da yazdım defalarca santraforun kadar güçlüsün, bugün en kötü Diof'un, Tetteh'in hatta Haji Wright'ın bile olsa bugün 16-17'li puanlardaydın çok net.

Tamam istenildiği gibi hoca değişsin golü kim atacak, Balde, Doukara, Umut s.ksen 10 gol atamazlar bu ligde ama yeni hoca bu adamlara bu yaşlarından sonra golcülük öğretecekse ben de hoca değişikliğine okeyim
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)