28-11-2021, 13:53,
|
|
paravalancha
Junior Member

|
Threads: 0
|
|
RE: STSL 14.Hafta | Beşiktaş 0-4 Giresunspor | Geçmiş Olsun Mert Günok
Takım 4 tane gol attı üstte arkadaşın dediği sanki maçı bize sanki hakem verdi. Trtspor da eski hakem penaltıya hatalı diyor sonra hiçde sevmediğim yorumcu Alp pehlivanın kurallara ve görsel de örnekle o kadar açık şekilde anlatıp kol açıklığı ve kol un hangi bölgelerine çarptığında penaltı olabileceğini anlatıyor ki tebrik etmek lazım.
4.Gol pozisyonundada 10 sn. lik olaylar o anda ne oldu ne bitti adam kendi yalandan mı yere attı ne bilsin herkes sonuca göre ayağı dönmüş bağı mı koptu artık yorum yapıyor o maç heyecanı o nabızla nasıl anlasında anlık karar versin. Ayrıca flavio kaleci yerdeyken kendide atabilirdi zaten yerde yatıyor görmedi bile arkadan campess de boş kaleye yuvarlıyor muhtemelen o da anlamadı birşey ki anlasada farketmez bence oyunun içinde herşey var Türkiye de bu işlere gerek yok herkes lobiyle oyunu çirkinleştirmeyle başkalrını suçlamayla bi yerlere gelmeye çalışıyor averaj açısından iyi oldu eşitledik son golle.
Takımı hocayı yönetimi tebrik ederim tarihi bir sonuc aldık uzun yıllar unutulmayacak.
|
|
28-11-2021, 15:42,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Kalecinin 2.golde Balde geçip golü atarkenki durumuna bakın.. Dikkat eden oldu mu hiç? Orada da kendini bıraktı yere hareketsiz yatıyor bir süre. Tıpkı 4. golde olduğu gibi. E şimdi o an futbolcu Mert'in ruh halini mi düşünecekti acaba gerçekten mi sakat yoksa morali bozuk diye mi yatıyor diye onu mu hesaplasın? Kaldı ki aynı maçta Diabate yerdeyken devam eden Beşiktaşlı oyuncuları da gözardı etmemek lazım. Ayrıca şahsen oyuncu yerdeyken oyun durmasına karşıyım ben. Çünkü bu ülkede çalım yiyen oyuncu kendini yere bırakıyor hemen. Hele birde faul verilmezse sırf dikkat çekmek için ölü taklidi yapıyor sanki uzun süre kalkamamalar falan. Oyüzden ona istediğini vermeyeceksin arkadaş oyun devam edecek.
Hakeme gelince.. Avrupa liglerinde değiliz. Büyük takımlar bukadar kötü giderken üstelik kendi evinde aleyhinde bukadar düdük çalındığı görülmemiştir. Beşiktaşlıların tepkisi bence bizim maç değilde genel bir şok içindeler. Hatta maç öncesi hakemin GS li olduğunu duyunca bile bizim lehimize çalmasına şüpheyle yaklaşıyordum, yayıncı kuruluş çıkarları falan. Demek açıkça gözden çıkarmışlar BJK yi. Bırakın istedikleri kadar ağlasınlar, hiç üzerime alınmıyorum şahsen.
|
|
28-11-2021, 17:18,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
Kazanmaması gereken tüm rakiplerimiz kazanıyor bu hafta
Eğer bu hafta Bjk'yi yenmesek yanmıştık
veya diğer bir açıyla Bjk deplasmanında aldığımız ekstra 3 puanın faydasını maalesef çok göremedik
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
28-11-2021, 21:56,
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
Galatasarayla, Fener'e işimiz düştü ya yarında Göztepe 3 çeker anasını satayım. Bizim hedef en az 20 puan devre bitene kadar. Eğer oraya ulaşır üstüne iyi bir golcü alırsak işi görürüz. Yalnız net golcü lazım bize. Bu Bas Dost, Marcus Berg falan nerede. Buraya düşme zamanları gelmedimi onların
|
|
28-11-2021, 22:28,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
Takım eli ayağı oynamadan top oynamıştı ilk kez şimdi maç hikayesinde gördüm maç toplantısında başkan ısrarla arkadaşlar lütfen sakin rahat oynayın hatta çok rahat oynayın heyecan gerek yok diyor
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
28-11-2021, 23:17,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
Valla Erman şöyle dedi Bünyamin böyle dedi. Rıdvan hakem iyi dedi kötü dedi. Hiç umrumda degil üç puan geldi mi ona bakarım. Biz çok üzüldük iyi oynayıp avucumuzu yaladığımız maçları iyi biliriz. Sosyal medyaya hiç bakmıyorum hakem e kaç puan veririm 10/10 veririm bütün kararları doğru sadece kırmızıdan önce faul çalabikrdi. Bizim yorumcular pozisyonu on kere izliyorlar. Yayında beş tekrar daha yapıp, yok önünü kesti geri deydi neyse faul verse bişi demezdim.Maçın hikayesini izledim özlemişiz başkan şifreyi futbolcularla yaptığı konuşmada vermiş yenmek var yenilmek var her skora razıyız sakinliğinizi koruyun bırakın onlar agresif olsun demiş. Agresif olan taraf kaybetti tebrikler Giresunum.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
29-11-2021, 00:12,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Sivas maçının özeti izledim, devre arası bizde bi Gradel bi Yatabare çözersek hiç sıkıntı çekmeden ligde kalırız, borç morç kıyacağız paraya alacağız başka yolu yok.
|
|
29-11-2021, 02:20,
|
|
Pangal
Senior Member

|
|
|
Rize;fb-göztepe-malatya-sivas-antep. Göz-Mlt-ant maçları içeride.
Paşa;bjk-başakşehir-sivas-antalya-altay.Bjk-siv-alt maçları içeride.
Göztepe;fb-antep-rize-gümrük-bjk-ads.Fb-antep-gümrük-ads içeride.
Malatya; konya-alanya-rize-kayseri-fb.Alanya-kayseri içeride.
Kayseri; antalya-bjk-antep-malatya-sivas.Antalya-antep-sivas içeride.
Bizim;gümrük-ads-altay-başakşehir-hatay. Gümrük-altay-hatay içeride.
Bugün tabloya puan yazsanız takımlara kaç puan yazarsınız?
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
|
|
29-11-2021, 11:57,
|
|
kty28
Senior Member

|
|
|
(29-11-2021, 02:20)Pangal Wrote: Rize;fb-göztepe-malatya-sivas-antep. Göz-Mlt-ant maçları içeride.
Paşa;bjk-başakşehir-sivas-antalya-altay.Bjk-siv-alt maçları içeride.
Göztepe;fb-antep-rize-gümrük-bjk-ads.Fb-antep-gümrük-ads içeride.
Malatya; konya-alanya-rize-kayseri-fb.Alanya-kayseri içeride.
Kayseri; antalya-bjk-antep-malatya-sivas.Antalya-antep-sivas içeride.
Bizim;gümrük-ads-altay-başakşehir-hatay. Gümrük-altay-hatay içeride.
Bugün tabloya puan yazsanız takımlara kaç puan yazarsınız?
Ben bizim için en az 3 puan yani devre arası 19 puan ön görüyorum. Tabi bu en kötü senaryo.
|
|
|