2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
27-12-2021, 12:34,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Bir futbolcu yeteneksiz olabilir ama az koşamaz veya maça girerken isteksiz olamaz Sankhare,Doukara,Emre Taşdemir derhal bu takımdan uzaklaştırılmalı..
Umut Nayir,Champnes,Pelupessy,Shapi yi ayırıyorum çünkü oyuna girerken o gözlerindeki ışığı, heyacanı görebiliyorum tabi yetenekleri tartışılır yerlerine daha iyileri bulunursa hayır demeyiz
27-12-2021, 13:19, (This post was last modified: 27-12-2021, 13:20 by paravalancha.)
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Durumumuza baktığımızda ligin ilk yarısında başında çok kötü ortasında çok iyi sonunda da tekrar kötü bir son oldu. Son 4 maç 3 puan ikinci yarının ilk 6 haftasını düşündüğümüzde kritik bi noktadayız.Ordan an az 6-7 puan çıkarmamız lazım yoksa alttakilerle puan farkı kapanır üst sırayla koparsa işimiz çokçok zor olacak. Rakiplerimiz rize kayseri altay antalya malatya maçlarımız deplasmanda olacak bu da bu 6 maçlık serinin ardından 11 haftada 5 direk rakip deplasman demek.
İlk yarıdaki gibi kötü bi başlangıc olurda bu maçlara o şekilde gidersek hocanın arkasında durduk sonuçlar gelecek diye bekleme gibi bir şansımızdan olamaz. Geçen sene şampıyonluğa giderkende şuan ki bir ortama gelmiştik ligde gol yemedik galibiyet serisi hocaya yönetime övgüler hoca cıktı şu kadar puana lige çıkarız açıklamaları lig sonu averajla hocanın tahmininin üstünde puan alarak zarzor cıktık. Bu hataya yine düşüyoruz gibi medyada yine pohpohlandık hocanın arkasında durdu uçtuk kaçtık yok en az gol yiyen takım hoca cıktı başkan arkamda durdu başarılı oldum 38 puana ligde kalırız. Sonuç yine o ortam bozuldu 4 maç 3 mağlubiyet lig bitmeden bu takımı ligde bırakmadan hoca başarılı oldum diyemez yaptığın puan hesapların geçen seneki gibi tutmazsa bu sefer ligde kalmaya oynuyorsun herşey daha zor olur.
Ne olursa olsun gerekli mevkilere iyi takviyeler yapmamız lazım oyunumuz mücadelemiz kötü demiyorum ama kalite eksikliği sonuçları getirmezse malesef oyuncularda hocada yönetimde başarısız sayılır.
27-12-2021, 15:29,
(27-12-2021, 10:46)Yaglidereli Wrote: -Okan muhtemelen gidecek yerine Gs Fatih Öztürk'ü versin tekrar kaleci aramaya gerek yok. 

Abi yapma gözünü seveyim. Fatih Öztürk inanılmaz kötü kaleci. Vallahi onun yerine Eser Altın'ı çağırır oynatırım  Big Grin
27-12-2021, 22:35,
(27-12-2021, 12:34)cotanak88 Wrote: Bir futbolcu yeteneksiz olabilir ama az koşamaz veya maça girerken isteksiz olamaz Sankhare,Doukara,Emre Taşdemir derhal bu takımdan uzaklaştırılmalı..
Umut Nayir,Champnes,Pelupessy,Shapi yi ayırıyorum çünkü oyuna girerken o gözlerindeki ışığı, heyacanı görebiliyorum tabi yetenekleri tartışılır yerlerine daha iyileri bulunursa hayır demeyiz
Kesinlikle katılıyorum.
28-12-2021, 11:40,
(27-12-2021, 12:34)cotanak88 Wrote: Bir futbolcu yeteneksiz olabilir ama az koşamaz veya maça girerken isteksiz olamaz Sankhare,Doukara,Emre Taşdemir derhal bu takımdan uzaklaştırılmalı..

Umut Nayır haricinde çok doğru. Yalnız Pelupesy de tamam mücadele yönünden bi Doukara değil ama saha içinde fazlasıyla kötü. Hemen hemen hiç katkı alamıyoruz, hele son Hatay maçı tam faciaydı. Ama Shapi ve Champness hamle oyuncusu olabilir kesinlikle. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GS den Okan için Oğulcan Çağlayan'ı kiralamak ve Okan ile Emre'nin maaş ödemelerinde kolaylık istemişiz. GS'den cevap bekliyormuşuz şuan.  Ayrıca Bugün yada yarın transfer tahtamız açılıyormuş. 

Transferde kuvvetle muhtemel yine aynı hataları yapıcaz. Büyüklerden kiralananlar + menejer itelemeleri ile ya tutarsa transferleri. Valla düşündüm de forvet ve On numara haricinde ya tutarsa transferlerine de razıyım. Neden? Bu sene neredeyse hiçbir transfer tutmadı ama taş gibi takım olduk ligin en iyi futbolunu oynayan takımlardan biriyiz. Takımda aman sakın kaybetmeyelim yada sözleşme uzatalım diyeceğimiz kim(ler) var? Bir tek Diarra. Hatta bana göre ikinci sırada Sergio gelir. İkisi de geçen seneki oyuncularımız. Yani yeni transferlerden hiçbiri tam manasıyla verim aldığımız aranan kan olmadı ama Hakan hocanın bir kez daha başardığı takım ruhu aile ortamında ortaya çok güzel bir takım çıktı. Şimdi yapılacak ya tutarsa transferlerinden bari 1-2 tanesi bile tutsa çok büyük iş olur bizim adımıza. Tabi Forvete kıyacaksın paraya o ayrı.
28-12-2021, 12:39,
Artık gs tarafımı yok çekti bilmiyorum ama okanı yolluyorsak aytaçı neden istemiyoruz? Gs zaten oraya transfer yapacak. Bu adamlar doğru düzgün süre alamayan adamlar. Aytaç oğulcan barış alper vs.
Trabzon koitayı bırakmıyormuş. Son 2 maç toparlanmış görünüyordu. İnşallah keşke koitayı alsaydık dedirten bir transfer yapılmaz hücum hattına.
Direkt rakiplerimizden kayseride gümrükten bertolacciyi alıyormuş haberler doğruysa. Tam bizim flavio traore önüne ihtiyacımız olan tipte oyuncu. Fizikli tempolu şut pas özelliği olan.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
28-12-2021, 13:16, (This post was last modified: 28-12-2021, 13:18 by 123456.)
Gs, Okan'a karşılık iki oyuncu vermiyorsa vermeyelim Okan'ı. Bite bir takas yapıp kaleyi boş bırakmak hatalı olur. Bizim bu transferde karlı olmamız lazım çünkü eli güçlü olan biziz.

Bertolacci gibi bir adamı Gümrük neden bırakıyor hadi Gümrük bıraktı o neden Kayseri yapıyor. Keşke bizde olsa böyle bir adam
28-12-2021, 14:31,
Süleyman hurmanın öyle garip işleri var. Zaten kayseri geçmişide vardı belki bağlantıyla çözmüşlerdir. Pesicide fenere veriyorlarmış volkan küme düşürür gümrüğü.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
28-12-2021, 14:55,
Sırf ikili ilişkilerimiz iyi diye formunun zirvesindeki okanı 1-2 tane fayda etmeyecek çöp oyuncu için gönderirlerse gerçekten yazık olur az da olsa bir imajımız var o da yerle bir olur
28-12-2021, 16:01,
Okan'a güvenen kale emanet eden biz, maç eksiği olmadan sezona hazırlayan, formunu koruyan biz, nimetinden faydalanan GS olacaksa bunun karşılığını vermeli. Başkan tüccar adam bir zahmet bu takasın kıymetlendirmesini yapsın. Karşılığında en az 2 tane istediğimiz oyuncuyu çekip alması lazım.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)