29-12-2021, 02:46,
(This post was last modified: 29-12-2021, 02:47 by kty28.)
|
|
kty28
Senior Member

|
Threads: 0
|
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Takım savunması olarak lugde ilk 3'e girebiliriz o sebeple kalecimiz Okan da olduğundan iyi göründü.
Umarım takımdaki birlik bozulmaz ben ondan korkuyorum. Bir de Okan GS hayalleriyle umarım bizi zor durumda bırakmaz. Her ne kadar profesyonellik gereği böyle bir şey yapmaması gerekse de neticede hepimiz insanız, ister istemez daha fazla saygı göreceğimiz yere gitmek isteriz o sebeple kızamam.
|
|
29-12-2021, 09:47,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(18-12-2021, 15:32)heyulaanil28 Wrote: Okan bence iyi kaleci bazı maçlarıda aldı Göztepe maçı aklıma geliyor 6 puanlık maç hem penaltı kurtardı hemde 2-3 doksana giden pozisyon çıkardı Sivas maçı öyle tek sıkıntısı ayağı iyi değil ve yan top sıkıntısı hala var Okan bence devre arası gitmez Galatasaray da kaos ortamı var öyle ki bizle aramızda 1 puan var kaos ortamına hiçbir futbolcu gitmez dün röportajda onun önünü yapmış Muslera iyi kaleci sahalarada en yakın zamanda döner demiş.
Okan bence dünkü maçtan sonra GS dönmez iyice kaos ortamına girdiler dönse en ufak golde ihale ona kalır kariyeri biter bence Okan bizde kalacak kalmasıda lazım ben herkesin aksine iyi kaleci olduğunu düşünüyorum ayrıca yerli kalecide doğru düzgün yok.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
29-12-2021, 10:16,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
GS'den Okan yerine 2 tane iş yapacak adam kiralayalım bence yeter. Kaleyi Onurcan idare eder bence. Zaten Okan'ı Okan yapan bizim oyun planında topu kalemizden uzak tutmamız. Boş yere hem hatalı goller yiyip hemde GS ye kaleci yetiştirmek çok mantıksız duruyor. Onurcan'ın yan topları felaket, ama Okan'da yan toplarda kötü zaten farkeden bi durum yok o açıdan. Ama bütün mesele masada güçlü olduğumuz halde 2 topçu koparabilecek miyiz? Bence imkansız. Başkan aman arayı iyi tutalım kafasıyla yine pasif kalır kesin. Zaten iş yapacak adamları ADS ve Rize'de istiyorsa bize bişey kalmaz. En basiti sene başı GS nin kiraladığı adamlar; ADS Yunus Akgün'ü aldı ve GS yi yendiler, biz ise sahada dolaşan Emre'ye oynama garantisi ile alabiliyoruz.
|
|
29-12-2021, 12:47,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
Onurcan'ı geçen sene en çok görmek isteyen insanlardan birisiyim ama bu sene Okan'ın yerini devralmasını sakıncalı görüyorum. Okan dünyanın en iyi kalecisi değil evet. Yan topları zayıf, çıkmakta tereddüt ediyor ama süper ligde hangi kaleci iyi ki? Altay, Ersin gibi kaleciler bile saçma salak goller yiyor her hafta. Kaldı ki Okan'ın 90'dan, karşı karşıya çıkardığı çok top var. Penaltılara değinmiyorum bile. Adama karşı karşıyayken gelen çok sert vuruşları sektirdiği, Perez'e çarpan topta kontrpiyede kaldığı için bile laf ediyoruz burada.
Okan maç başına 0,88 ile ligin en az gol yiyen kalecilerinden. Bunun tamamını Diarra-Perez ikilisine bağlayamazsın.
Her şeyi geçtim, Okan gittiği takdirde kaleye kimi alabiliriz şu durumda? Fatih Öztürk, Ferhat Kaplan falan onları zaten geçelim ki bizim yönetim öyle bir şey yaparsa hiç şaşırmam. Ya da kaleyi Onurcan devralacak veya ya tutarsa diyip yabancı kaleci alacağız, kalan yabancılardan birini eksilteceğiz. Şu üç durumun yerine Okan'ın kalmasını ben yeğlerim şahsen.
|
|
29-12-2021, 13:47,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
Dün akşam Fatih terime kaleci transferi soruldu kulübün bütçeleri doğrultusunda en doğrusunu yapacağız dedi sanmıyorum irfancan veya başka bir kaleciye bonservis verileceğine Okanın bu formuyla alır oynatırlar he bizdeki gibi başarılı olurmu muamma.
Bence kalecilerin başarısının sırrı istikrar ve güvendir Okan sürekli oynadı şehirde sahiplendi başarılı oldu, tabi kaleci antrenörüyle uyumlu çalışması defans uyumu da bu başarıyı tetikler.
Onurcanında Okanında yan toplarda zaafı var hepimizin kanaatince yanlız tarz olarak ikisi de aynı bence Onurcana da Okana verilen şans verilseydi şu an onu da konuşuyor olabilirdik yanlız dün izlediğim onurcan biraz zayıflamış yüzü gözü çekilmiş gibi geldi bana umarım az toparlar devre arasında Ferhat kaplan falan konuşuluyorsa ikinci yarı ona çok iş düşecek
|
|
30-12-2021, 15:02,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Ön tarafında Thiam, Gavranovic, Emrah Başsan olan adamlar Ocak gelmeden Kayseri'ye Bertolacci indiriyor, bakalim bizimkiler ne yapacaklar
|
|
30-12-2021, 19:20,
|
|
Mandaklı
Senior Member

|
|
|
(30-12-2021, 15:02)genoa28 Wrote: Ön tarafında Thiam, Gavranovic, Emrah Başsan olan adamlar Ocak gelmeden Kayseri'ye Bertolacci indiriyor, bakalim bizimkiler ne yapacaklar
Bu kadar da değil Başakşehir'den Deniz Türüç ile de anlaşmışlar.
|
|
30-12-2021, 19:29,
|
|
Mandaklı
Senior Member

|
|
|
Basında Giresunspor için;
Kaleci Ferhat, Abdulkadir Parmak ve Menemenspor'dan Ahmet Sagat'ın ( https://www.transfermarkt.com/ahmet-saga...ler/299717) isimleri geçiyor.
|
|
30-12-2021, 19:50,
|
|
Alucralı
Junior Member

|
|
|
Adanadan ozegovic boşa çıkmış.tam bizlik adam.hemen almalıyız bence
|
|
30-12-2021, 20:03,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
Ben aylar öncesinden 2.yarı lig savaş alanına dönecek olabildiğince puan toplamalıyız dediğimde Hakan Keleş efendi yok 20 puan yeter, yok 18 puan yeter yok 22 puan yeter havasındaydı
2.yarı;
-Şampiyonluk yarışı verenler, Avrupa yarışı verenler, küme düşmeme yarışı verenler daha da asılacak.
-Herkes devre arası takviye yapacak güç kazanacak
-Belki son kulvarda hoca değişikliğiyle beraber havaya girenler olacak
-Siyasi güçler işe dahil olacak..
Al işte şimdiden herkes meyvesini veriyor. Napıcaz şimdi
25+19 puan denklemi ne güzel olurdu. İşimiz zor..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
|