2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
04-01-2022, 16:20,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Kaos falan hikaye. Okan'ın derdi oynamak. Birkaç maç Muslera'nın yerine bakıp sonra yine yedek klübesine gideceğini biliyor. Hatta Yarın Muslera futbolu bıraksa GS ilk iş kaleci bakacak ama yine de Okan'a bırakmayacak kaleyi. Çünkü asla GS seviyesinde olmadıüğının farkında. Burada bedavadan kariyer yaptı. Hiçbir başarı göstermemesine rağmen takımın topla oynayan futbol sistemi sayesinde az gol yiyip TR gündemine girdi. Bu ortamı bırakıpta neden birkaç maç sonra yedek kalacağı yere gitsin?
05-01-2022, 13:57,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Kenan Karaman dedikoduları ciddileşti. Açıkçası yarım dönem kiralık ben sıkıntı görmüyorum. En son Avrupa Şampiyonasında oynamış milli bir topçu. Bizim gibi mücadele gücü yüksek takımlarda eğer şu 6 ayı unutursa iyi bir verim verebilir. Vermezsede 6 ay sonra gider. Yabancıda değil zaten.
05-01-2022, 14:35,
(05-01-2022, 13:57)123456 Wrote: Kenan Karaman dedikoduları ciddileşti. Açıkçası yarım dönem kiralık ben sıkıntı görmüyorum. En son Avrupa Şampiyonasında oynamış milli bir topçu. Bizim gibi mücadele gücü yüksek takımlarda eğer şu 6 ayı unutursa iyi bir verim verebilir. Vermezsede 6 ay sonra gider. Yabancıda değil zaten.

Umut Nayır yerine her türlü Kenan iyidir, çok beğenmememe rağmen. 3-4 gol atar bir şekilde.
05-01-2022, 14:47,
Kenan Giresunspor'da iş yapar. Teknik olarak her türlü Zeki Yavru abimizden iyidir:-D
Zeki bu takımda bu mücadelesi ile iş yapıyorsa Kenan hayli hayli yapar.
05-01-2022, 14:52,
eze yi alsınlar hem ucuz olur hem piyasa yapar
hırslı bir oyuncu doukara gibi piknik havasında gezmez en azından sahada
Derelili çotanak
05-01-2022, 15:34,
Kenan tam bir balon. Kesinlikle istemem.
05-01-2022, 15:58,
Kenan profil olarak bitirici golcü değil. Hatta golcü mü tam emin değilim Big Grin Ama fiziksel kapasitesi iyi, duvar olabilen ve pas görüşü olan bir oyuncu. Kafa topu özelliği var. Geldiğini varsayarak söylüyorum santraforun(transfer)arkasında topu tutan, bitirici oyuncuya alan açan bir rolde kullanılabilir. Gerekirse çizgide kullanılıp savunma yönünden faydalanabiliriz.
FB den gümüşkaya, Gs den alparslan ve oğulcan Ts den parmak trondsen isimleri yerli piyasada dilleniyor. Özellikle şu covid belası bu kadar yaygınken kadroyu geniş tutmak çok önemli. Allah korusun 5-6 oyuncu covid olsa yerlerini doldurabileceğimiz oyuncumuz yok.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
05-01-2022, 17:09,
Shocked  RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
https://ajansspor.com/haber/kenan-karama...lip-592569
Bilin bakalım sürpriz talip kim? Big Grin
05-01-2022, 17:12,
Olur olmaz bilemem ama santrafor harici ilgilenilen isimler bence fena isimler değil, orta saha için Abdülkadir ve Trondsen, Kenan gelirseki bence kanat forvet oynar merkez için düşündüklerini sanmıyorum faydalı da olur heleki elde sıfır tehdit Sergio ve Shapi varken.

Santrafor için ihtiyacımız olan adam ne 4 oynamayan Çinli ne de Eze, oraya tartışmasız bir adamın transfer edilmesi lazım.

Eli de çabuk tutmak lazım, Kasımpaşa maçına yetişmesi lazım hepsinin.
05-01-2022, 18:11, (This post was last modified: 05-01-2022, 19:07 by cotanak88.)
Eğer yabancı bir forvet daha alınır Doukara ve Umut gönderilirse ben Kenana okeyim, Anadolu takımları onun için şans, bunu iyi değerlendirirse bu ligin oyuncusu olur yok yatmaya gelirse sonu 1.lig olur.

Bu arada Traorenin Galatasaray'la anılması balon da olsa gururumu okşadı Big Grin aslında senede 1-2 oyuncu böyle büyüklere göndersek bu ligte sıkıntı yaşamayız

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)