2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
07-01-2022, 15:46,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(07-01-2022, 14:44)bulancak28 Wrote:
(07-01-2022, 14:19)genoa28 Wrote: Az önce twitter'da bir video izledim, eleman Giresun'da büfeci, eleman Trabzonsporluymuş ve ölürse fındık bahçelerini Trabzonspora bağışlıyormuş, malı mülkü feda olsunmuş.

Sadece sporda değil her alanda diğer Karadeniz illerinin niye gerisinde kaldığımızın bir göstergesi, bir tane Ordulu, Rizeli görmedim Trabzonu tutan, mk ne kendi şehrine, ne kendi insanına, ne de kendi değerine sahip çıkar bu şehrin insanı, bizden de bir yol olmaz o nedenle.

Ordulular boş yapıyor. 2016 ve 18 mayısı Ordu'daydım. Merkezde akrabada kalıyordum. Hem Beşiktaş'ın hem Galatasaray'ın şampiyonluğunda kornadan uyuyamadığımı biliyorum. Rize hadi bir nebze, takımları süper ligde yıllardır. Onlarda da girsen baksan alayı üç büyük tutar (özellikle Fb). Biz 44 yıldır alt ligdeydik, sürünürken Trabzon takır takır şampiyon oluyordu. O yüzden çok anormal değil bence.

O zaman bize herşey müstehak aga.

Ben Istanbul'da doğdum büyüdüm, buranın suyunu içtim ekmeğini yedim, ben Istanbul'da ben oldum yani, Giresunun bana hemen hemen kattığı hicbir şey yok, Kadıköye evim 20 dakika, ben Fenerbahçeliyim dersem bu normal ama Giresunda doğmuş büyümüş orda ekmek yemiş orda adam olmuş insanın Trabzonu tutması bana anormal geliyor kusura bakma, ulan hadi Giresun'u salladın bari Fener, Beşiktaş, Galatasaray filan tut vizyonsuz herif, 40 senedir şampiyon olamamış takim taraftarı olmakda bayağı boş iş.
07-01-2022, 17:27,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Başkan sadece Giresun'a özgü bir şey değil bu ama. Bugün Malatya'da da, Kayseri'de de, Antalya'da da Trabzonsporlu adam bulursun. Bizde komşu şehir olmasından ötürü daha fazla sayısı. Trabzonspor'un Türk futbolunda öyle böyle ağırlığı var. Yıllar evvel bizim maçlar yayınlanmazdı bunların maçları yayınlanırdı. Evet yıllardır şampiyon olamadılar, bir ton rezillikleri var ama zamanında millet yöre takımı diye takılmış peşine. Desteklemiyorum ama garip de bulmuyorum. Türkiye'de şehrin takımını sahiplenen taraftar diye bir şey yok 2-3 yer haricinde. Sen ben nadir örnekleriz maalesef (ben de doğma büyüme İstanbul).
07-01-2022, 18:55,
Hakan Keleş hocamız Trt Spor yayınında röportaj verdi (az önce.)
Abdulkadir Parmak ile telefonda görüşmüş; Abdulkadir gelmek istediğini sözel olarak belirtmiş.
Kenan Karaman konusunda Giresunlu olduğunu söyledi gelirse çok katkı alabileceğimizi söyledi.
Adem Layiç isterdim velakin çok maliyetli bizim için dedi.
Defans hattımız tamam, hücum hattı konusunda çabalarımız oluyor dedi.
Eğer Abdulkadir ve Kenan gelirse takım kalitemiz iyice süper lig seviyesine çıkar.(Gidecek oyuncuların içinde Diabate ve Rapçi olmadığını varsayıyorum)
En üst hedefimiz ilk onda bitirmek dedi.
Gs maçından hak ederek 3 puan almak istiyoruz dedi, iki takımın da eksikleri var dedi.
07-01-2022, 23:40,
Parmak işi yatmış. Karadeniz dışında bir yerde oynayacakmış.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
08-01-2022, 02:45,
(07-01-2022, 23:40)Pangal Wrote: Parmak işi yatmış. Karadeniz dışında bir yerde oynayacakmış.

Ahahah  Big Grin

Parmak'ı dahi transfer edemeyen yönetim vizyonu, bahaneye de bak, yine cingenelik yapmıştır bizimkiler.

Bunlar elindekilere de sahip çıkamaz, supriz adamlar giderse ben hiç şaşırmam.
08-01-2022, 11:01, (This post was last modified: 08-01-2022, 11:15 by kerasus.)
Yönetimi transfer konusunda benim kadar eleştiren azdır. Ama gerçekçi olmak lazım, Kayseri Karagümrük Rize dahil 5 süper lig takımının olduğu ortamda bize kalması zaten zor bile değil bir transfer mucizesi olurdu. O mucizeye çok yaklaşmıştık ama demek muhtemelen Kayseri faktörü girdi araya. Ha yönetimi eleştireceğim konu, bedava transfer yapmaya çlışarak bukadar oluyor işte. Yanıbaşındaki Hemşehrin sayılacak adamı bile getiremiyorsun. Artık gerçeklerle yüzleşip kesenin ağzını açması ve ona göre adımlar atması gerekiyor. Paran yoksa scouth eklbi kuracaksın menejer kucağına oturup kaliteli transfer imkansız artık. Yaz döneminde tarihin en fiyasko transfer dönemini yaşadık resmen ama Hakan hoca toparladı durumu. Sende bir zahmet hocaya karşılığını vermek zorundasın.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Edit.. Taraftar konusuna gelince.. Sanal dünyadan başını kaldırıp gerçek dünya'ya şöyle bir göz gezdiren herkes farkındadır ki kendi şehrinin takımını tutmak diye bir şey yok bu ülke de. Kayseri Sivas Konya gibi yıllardır süper ligde olduğu halde taraftarı olmayan takımları boşverin, Anadolu'da taraftarı ile bilinen takımlar da dahil buna. Bursa'da okudum(tabi şampiyonluktan önce 2002-2004) civarları) hangi takımlısın sorusuna "Tabi ki Bursaspor" cevabı aldığım yok denecek kadar azdır. Sakarya'da yarım dönem bulundum süper ligde olduğu dönem hemde. Pazar Akşam 9 da İstanbul takımlarının maçı biterken kahvehaneden onlarca Sarı Siyah forma ve kaşgollu boşalıyor. Gündüz 3 te ki Sakarya maçından çıkıp olduğu gibi Kahveye koşmuşlar asıl takımlarının maçını izlemeye. Çevremde hiç Sakaryasporlu biri ile tanışmamış olmamı saymıyorum bile. Bu örneklerin olduğu ülkede neymiş efendim Giresun insanı 45 yıldır görmediği süper ligdeki takımı yanında yöredeki diğer bir takımı nasıl desteklermişmiş. Güleyim de boşa gitmesin bu komik eleştiriler. 50 yıl süper lig hatta hiçbir döneminde süper lige çıkış iddiası dahi olmadan 2 ve 3. liglerde sürünsün de göreyim o çok övdürğünüz diğer Anadolu tribünlerini.
08-01-2022, 12:18, (This post was last modified: 08-01-2022, 12:41 by genoa28.)
45 senedir süper lig görememiş takimi tutmamayı normal görüp 45 senedir şampiyon olamamış takımı tutmayı normal görmek, çift takımlı olabilirsin, Trabzonsporu'da tutabilirsin ama buraya gelip bunu normal görme.

Bursa-İstanbul, Sakarya-Istanbul, Eskişehir-İstanbul ile Giresun-Trabzon olayı farklı durumlar
08-01-2022, 13:11,
(08-01-2022, 12:18)genoa28 Wrote: 45 senedir süper lig görememiş takimi tutmamayı normal görüp 45 senedir şampiyon olamamış takımı tutmayı normal görmek, çift takımlı olabilirsin, Trabzonsporu'da tutabilirsin ama buraya gelip bunu normal görme.

Bursa-İstanbul, Sakarya-Istanbul, Eskişehir-İstanbul ile Giresun-Trabzon olayı farklı durumlar

Ahaha nasıl da dökülüyor aferin aferin. Yani senin asıl karın ağrın çift takım tutulması değil. Yeter ki Trabzon tutmasınlar değil mi mesela herkes senin gibi GS tutsa ne iyi olur  Big Grin Senin tuttuğun takımı daha önceki muhabbetlerinden zaten biliyorduk ama burda bari kusma zehrini. Ben ülke genelinde çift takım tutmanın malesef gerçek olduğundan bahsederken sen gs tutsunlar ama yeterki Trabzon tutmasınlar derdindesin. Hay derdini şaapsınlar senin   Big Grin
08-01-2022, 13:32,
Bu şehir takımı mevzusunda Eskişehir-Trabzon ayrı geri kalan şehirler aynı. Istanbul takımı tutmakla Trabzonspor tutmak arasında bir fark yok bence. Ya şehrinin takımını tutarsın, ya da başka takım tutarsın. Keşke her şehir kendi takımına sahip çıksa ancak o kültür bu topraklarda yok. Onu yapmaya çalışan nadir kişiler olarak buradayız zaten.
08-01-2022, 13:36,
ya aga ben türkiye'yi karış karış gezdim üniversite yıllarımda. o sıralar daha ateşliydim futbol konusunda.
eskişehir'de çocuklarla konuşuyoruz. o sıra eskişehir forever yani . çocuklar daha es i bilmiyor.
yetiştirilme mevzusu biraz da . bizim fabrikanın biri ordu'da oradakilerin çoğu trabzonsporlu . ve ciddi manada trabzonlu görüyorlar kendisini.
giresun'da maçlara geldiğimde adam giresunlu halis mulis ama passolig ts.
ee neden ts ? sanki maçlara giremiyormusun giresun passosu ile. giriyorsun. kafa yapısı yanlışları çok. normal görüp görmeme mevzu değil
ben de doğma büyüme istanbulluyum. bayrampaşalıyım Big Grin neden giresunu tutayım şimdi. bir laf vardır kendimi bildim bileli. yani kafam basmaya başladıktan sonra. bende kafam basmaya başlayınca liseye başladığımda bazı şeyleri farkettim Smile

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)