09-01-2022, 02:02,
|
|
Pangal
Senior Member

|
Threads: 0
|
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Aslında başkan daha net bir çerçeve çizmiş. Kabaca düşündüğümüzde iyi kötü 2 sağ bek 2 sol bek var. 4 stoperimiz var. Orta alanda gözüken o ki flavio-pelupessy-traore yanına bir ekleme yapacağız. Bu oyuncunun daha kreatif olması muhtemel. Sergio-shapi-diabate-transfer ile çizgi oyuncuları olacak gibi. Bir santrafor da eklenecek. Yabancı sayımız 13. Sankhare yollanır 12 ye düşeriz. Orta alan yabancı-santrafor yabancı ve kenan olur gibi. Diğer aksiyonlar takımdan ayrılan olursa ona göre şekillenir heralde.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
|
|
09-01-2022, 02:22,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(09-01-2022, 00:38)kty28 Wrote: Başkan transfer tahtası için borcun ufak olduğunu söyledi. Sıkıntı değilmiş. 2 veya 3 futbolcu gelecekmiş. Biri golcü imiş.
Birisi de Kenan olsa, giden ilk 11 oyuncusu da olmazsa benim bakış açıma göre birisi orta saha olacak.
Geçen seneki Beşiktaş dar kadrosunu örnek gösterdi. İkimiz de şampiyon olduk dedi son olarak.
Kenan Karamanı bırak Giresunsporu, Gorelespora bile gelmesini istemem. Ismini tam hatırlayamadım Bozbağ döneminde bi zenci gelmişti, sonra adam Kuzey Kıbrıs ligine falan gitmişti. En az onun kadar leş oğlu leş bir oyuncu.
|
|
09-01-2022, 04:02,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Kenan gömülüyor filan ama doğru yapıda iş yapabilecek bir oyuncu bence, bizim kanatlar sıkıntılı, ben şahsen kanat oyuncularından birinin santrafor özellikli olmasının skor üretme açısından yararlı olacağını düşünüyorum.
Eldeki kanatlara bakılırsa en iyisi Shapi, sola da Kenan'ı atıp iyi bir santrafor alırsak idare edeceğiz bu sene.
Alacağımız orta saha da düzgün ayaklara sahip olur umarım, bizim mevcut orta sahalar hep koşucu, orta pas opsiyonu olabilecek 8 numara bizim oyunumuzu yukarı çekebilir
|
|
09-01-2022, 09:47,
|
|
kty28
Senior Member

|
|
|
(09-01-2022, 02:22)kral1234 Wrote: (09-01-2022, 00:38)kty28 Wrote: Başkan transfer tahtası için borcun ufak olduğunu söyledi. Sıkıntı değilmiş. 2 veya 3 futbolcu gelecekmiş. Biri golcü imiş.
Birisi de Kenan olsa, giden ilk 11 oyuncusu da olmazsa benim bakış açıma göre birisi orta saha olacak.
Geçen seneki Beşiktaş dar kadrosunu örnek gösterdi. İkimiz de şampiyon olduk dedi son olarak.
Kenan Karamanı bırak Giresunsporu, Gorelespora bile gelmesini istemem. Ismini tam hatırlayamadım Bozbağ döneminde bi zenci gelmişti, sonra adam Kuzey Kıbrıs ligine falan gitmişti. En az onun kadar leş oğlu leş bir oyuncu.
Kenan benim de bakış açıma göre iğrenç tekniğe sahip bir oyuncu ancak topsuz oyun bilgisi, ortalama üstü hız, dayanıklılık ve gücü ile her teknik adamın isteyeceği bir oyuncu.
Amma o iğrenç tekniği ile de taraftarın günah keçisi.
Bence bizim şu anki parlak durumumuza uygun olabilir.
|
|
09-01-2022, 11:28,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
Gs maçında peluspessy yerine traore veya geçen sene başı formuyla nalepa olsa aynı bjk tarifesini yapardık.
Peluspessy sadece vardı, sırıtmadı ama fazladan bir hamlesi de olmadı.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
09-01-2022, 14:47,
|
|
Pangal
Senior Member

|
|
|
(09-01-2022, 11:28)chotanax Wrote: Gs maçında peluspessy yerine traore veya geçen sene başı formuyla nalepa olsa aynı bjk tarifesini yapardık.
Peluspessy sadece vardı, sırıtmadı ama fazladan bir hamlesi de olmadı. Sene başı sergen yalçını izliyordum. Önceki sezon göreve geldiğimizde elnenydeki kaliteyi fark ettik ama kendisi hiç öne oynamıyordu dedi. O konuda onu cesaretlendirdik bunu yapacak kalitesi olduğunu anlattık vs dedi. Sonrasında tam bir box to box oyuncu haline dönüşmüştü. Arsenale dönünce orada bile formayı aldı. Fiziksel kalitesi gayet iyi bence pelupessynin dün dakika 85 felan hayli tempolu pres yapıyordu hala. Ama ilginç şekilde ayağı düzgün olmasına rağmen hatalı pas atıyor yada atabileceği pası atmıyor. Oyun bilgisi olduğu belli hareketlenmesi, alan açması o mevki için önemli. Belki takımda yerini garanti görmediği için hata yapmadan basit oynayayım psikolojisine büründü. Sene başı bazı maçlarla ters kanada attığı toplar araya attığı toplar vardı onlardan tamamen vazgeçti. Belki de teknik kadro pas kalitesini yeterli bulmadı idmanlarda sen etliye sütlüye karışma dediler bilemiyorum.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
|
|
09-01-2022, 15:39,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Kasımpaşa maçına net bir golcüyle çıkmak zorundayız fakat ortada dedikodu bile yok. Oysa sene başında golcü sıkıntısı baş gösterdiğinde hemen bugünler için bir araştırmaya girilmeliydi. Sezon başı tarihin en büyük transfer döneminin ardından şuanda da tarihin en büyük fiyaskosunu yaşıyoruz resmen. Tamam gerçekçi olmak gerekirse öyle büyük beklentilerimiz yoktu zaten ama hla hiçbir plan olmaması skandal artık. Hakan hoca kendisi hakkında bütün eleştirileri tek tek yedirirken başkan ise tam aksine haklı çıkarmaya devam ediyor.
|
|
10-01-2022, 10:54,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
Ne orta saha ne kanat ben sadece golcüye fitim şu an zaten gündemdeki oyuncular teker teker gidiyor bari golcüde paraya kıyıp hata yapmayalım
|
|
10-01-2022, 11:31,
|
|
kty28
Senior Member

|
|
|
Fenerbahçeli Muhammed Gümüşkaya artık Vitor hoca olmadığı için tekrar transfer söylentilerinde yer alıyor. Kaynak TransferMarkth.
Olursa takım kalitesini kesinlikle yukarı çekecektir.
|
|
10-01-2022, 12:48,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
Momo Yansane diye bir forvet yazıyorlar
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
|