2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
20-01-2022, 00:12,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Tahta açılıp transfer yapılacak demiş başkan ts maçından sonra.

3 tane dinamit gibi adam bizi ligde tutar (inşallah). Bir forvet, bir forvet arkası ve kanat veya libero. Fabiano & pedriel veriminde bir brezilyalı forvet, isael tarzı bir forvet arkası, panos tarzı bir ön libero ... Takımında yedek olan değil, oynayan adam lazım. Ya ucuz Balkan & Kuzey Avrupa ülkeleri ya da güney Amerika pazarı...
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
20-01-2022, 14:31,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Kaynak muhabir @yagizsabuncuoglu
VOLE ÖZEL | Giresunspor, Gremio forması giyen Jean Pyerre için resmi teklif yaptı.
Bu muhabir arkadaşımız bildiğim kadarıyla tek yerden delil almayan birisi, yani an azından girişimin olduğunu söyleyebiliriz.
20-01-2022, 17:21, (This post was last modified: 20-01-2022, 17:21 by genoa28.)
(20-01-2022, 14:31)kty28 Wrote: Kaynak muhabir @yagizsabuncuoglu
VOLE ÖZEL | Giresunspor, Gremio forması giyen Jean Pyerre için resmi teklif yaptı.
Bu muhabir arkadaşımız bildiğim kadarıyla tek yerden delil almayan birisi, yani an azından girişimin olduğunu söyleyebiliriz.

Kral daha yeni teklif yaptı demiş ama 10 günlük olay bu, hatta dün gece brezilyalı kaynaklar transferin bittiğini ve hafta sonu olmadan oyuncun Türkiye'ye geleceğini yazdılar.

Santrafor ve orta saha için ses soluk kesildi, santrafor da yabancı olur muhtemel ama niyeyse FBli Muhammed Gümüşkaya'yı kiralayabilirmişiz gibime geliyor
21-01-2022, 11:45,
Okan kocuk muhabbeti yine alevlendi. Terim de gitti geri isteyebilirler bence. Başkandan bir hareket beklemiyor değilim.
21-01-2022, 13:46,
Okan Kocuk bu saatten sonra geri verilmez. İsterlerse 3 topçu versinler. Galatasaray'dan gelenler ne kadar top oynar bilmem. Okan en azından elinden geleni veriyor. Üstüne kaleci bulman gerekecek.
21-01-2022, 14:33, (This post was last modified: 21-01-2022, 14:33 by cotanak88.)
Okanı bu formuyla göndermek takıma ihanet olur isterlerse 5 oyuncu versinler Galatasarayda kendine faydası yok oyuncularının bizemi olacak
21-01-2022, 14:50,
Okan gidecek sanırım, bizim yalak zaten diyalog deyip duruyordu GS isterse net geri verir okan'ı
21-01-2022, 15:00, (This post was last modified: 21-01-2022, 15:07 by bulancak28.)
Okan geri falan gitmez. GS Okan'ı geri alacak, e biz? Oğulcan Çağlayan mı? :d
Okan'ı geri göndermek demek = Ben futboldan anlamayan bir gerizekalıyım demektir. Hakan Karaahmet bu kadar istim üstünde bir de Okan'ı geri yollarsa kendi intiharını hazırlar. İstanbul medyasının gazına gelmeyin, onlara kalsa sen ben Real Madrid'de oynuyorduk şu an.
Okan açısından bakacak olursak da hiçbir anlamı yok. Ben Okan olsam şu an Giresun'da kralım. Düzenli oynuyorum. Muslera gelir beni keser gibi bir durumum da yok. Takım küme düşse de benim geleceğim garanti. E niye gidip kaos içindeki Galatasaray'da dünyanın küfrünü yiyeyim?
21-01-2022, 16:44,
şimdi burada sezon başında giresunluluk devreye sokulup kiralandıysa o iş yaşç kaldı ki öyle oldu .
adam ister sende vermiyorum dersen ikili ilişkilerin bozulur . haaa gs ile ne ikili ilişkimiz olabilir ki diyebiliriz. orayı bilemicem. kız isteme gibi gidip şimdi okana sorarlar sen gitmek istiyormusun diye Big Grin
biz yerli kaleci hayatta bulamayız. onurcana da güvenilir mi bilmiyorum. okanı yolla ama ciddi takviyeler yapman gerek .
okanın yerinde olsam bende kalırdım. gs şuan komple kaos . @bulancak28 kardeşimin dediğine tamamıyla katılıyorum. tam olarak gelişimimi tamamlarım öyle giderim. orada olay biraz farklı ilerleyecek . okana sorsalar okan gitmese hain. gitse yalan olacak .
kulüp gönderse hain göndermese ulusal basında haberlerimiz çıkacak linç yiyecek giresun.
her tarafı ucu boklu değnek .
21-01-2022, 17:24,
@semiko Babacan, Okan'ın en başında bize gelmesinin sebebi adamın futbol oynamak istemesi. Kalsa Gs'de Muslera'nın arkasında bekleyecekti sakatlanmasa kaleye dahi geçmeyecekti. Adam oynamak istiyorum dediği için Gs onu gönderdi. Ha, Giresunspor'un tercih edilmesinin sebebi hemşehrilik olabilir onu bilemem. Yalnız bu saatten sonra aman ikili ilişkiler bozulmasın, aman medyada linç yemeyelim diye Okan'ı göndereceklerse bu yönetim de durmasın Giresun'da bir dakika. Hem transfer etmeye adam bulamıyorsun, hem elindeki formda kalecini Gs'nin gönlü olsun, belki sana yeni Emre Taşdemirler kitlerler diye geri yolluyorsun. Böyle bir saçmalık olur mu? Adam İsmail Çipe'ye güvenmiş kaleci transferi yapmamış, bunun ceremesini niye Giresunspor çekiyor? Afedersin de s.kerler öyle basını, sabaha kadar linçlesin.
Taraftar açısından bakacak olursak da bu adamlar geçen sene, Antep maçı galiba, 18 saniye mi ne Okan elinde topu tuttu gol yediler diye adama etmedikleri küfürü bırakmadılar. Şimdi Trabzon maçında iki tane penaltıyı kurtarınca, İsmail de tırt çıkınca tutuşmaya başlamışlar "geri alın geri alın" diye. Giresunspor kimsenin emir eri değil a.m.k yerinde.
Ama dediğim gibi, gideceğini hiç zannetmiyorum ben. Ne bizim yönetim o kadar mallık yapar, ne de Okan kişisel olarak tercih etmez bana göre.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)