2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
21-01-2022, 17:31,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Okan mevzu tek şekilde çözülür o da burak elmasa memleketçilik yapacaksın çocuk burada kalsın gelişime devam etsin gs büyük camia toparlanır muslera dönüyor felan edebiyatıyla. Diğer türlü okanı tutamazsın. Okana sorsalar hayatta gitmek istemez adım gibi eminim. Başına gelecek belli çünkü. İki maç sonra giresuna git çöp diyecekler. Diyelim ki bu iş olacak okanı geri istediler gsden aytaç ve babeli alalım. Aytaç orta alana yerli oyuncumuz olur. Babel gsde iş yapmıyor ama bize ilaç olur. Santrafor sağ sol her yerde oynuyor.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
21-01-2022, 18:39,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(21-01-2022, 17:31)Pangal Wrote: Okan mevzu tek şekilde çözülür o da burak elmasa memleketçilik yapacaksın çocuk burada kalsın gelişime devam etsin gs büyük camia toparlanır muslera dönüyor felan edebiyatıyla. Diğer türlü okanı tutamazsın. Okana sorsalar hayatta gitmek istemez adım gibi eminim. Başına gelecek belli çünkü. İki maç sonra giresuna git çöp diyecekler. Diyelim ki bu iş olacak okanı geri istediler gsden aytaç ve babeli alalım. Aytaç orta alana yerli oyuncumuz olur. Babel gsde iş yapmıyor ama bize ilaç olur. Santrafor sağ sol her yerde oynuyor.

Babel ve Aytaç gelirse Okan gitsin bence de, Onurcan da ona yakın oynar. Daha düne kadar Okan'a da sövüyorduk çoğumuz, geçmiş sayfalarda mevcut. Kale ve savunma olayını bir şekilde hallediyoruz, ama ileride gerçekten facia haldeyiz. Babel oradaki sorunların yarısını çözer.
21-01-2022, 20:21,
Abi Allahaşkına yapmayın etmeyin. Bunun Giresunlulukla memleketçilikle ne alakası var ya? Yönetim çıkacak diyecek ki, "kardeşim sen bana bu adamı 1 yıllığına verdin, benim takımım küme düşme mücadelesi veriyor, benim bu adama ihtiyacım var". Yok Burak Elmas Giresunluymuş bilmem ne onları geçmesi lazım yönetimin. Bu kadar aciz mi bu yönetim, bu takım? Galatasaray'ın enayiliğinin bedelini Giresunspor neden ödüyor ve neden bunu sadece Burak Elmas'ın Giresunlu olmasıyla çözebiliyoruz? Hadi verdik, karşılığında? Babel? Forvetsizlikten Halil'i oynatan, daha Avrupa maçı oynayacak takım bize Babel verir mi Allahaşkına (ki o da sakat emenike). Alacağımız maksimum adam, bak iddia ediyorum ya Oğulcan Çağlayan ya da Barış Alper Yılmaz olur öyle bir senaryoda.
Onurcan diyen renktaşım, adım kadar eminim ki Onurcan iki maç oynasın, bütün forumda itin g.tüne sokulur. Kale ve savunma olayını bir şekilde "Okan" ile birlikte hallediyoruz.
21-01-2022, 22:14,
Sen Giresun küme düşmesin diye 2. kalecini veriyorsun oynasın diyorsun, şimdi kendin düşmemek için vazgeçtik geri verin diyorsun ikerler o işi... He Okan bana hint kumaşı değil lakin şu dönem bırak hint kumaşını hintlinin kendisi Smile yerine koyabileceğimiz adam yok ! verin mk yerinde 2 milyon gitsin kiralığın kiralığı olur ülkede ilk olur ...
Başkentten !
21-01-2022, 22:33, (This post was last modified: 21-01-2022, 23:41 by Pangal.)
(21-01-2022, 20:21)bulancak28 Wrote: Abi Allahaşkına yapmayın etmeyin. Bunun Giresunlulukla memleketçilikle ne alakası var ya? Yönetim çıkacak diyecek ki, "kardeşim sen bana bu adamı 1 yıllığına verdin, benim takımım küme düşme mücadelesi veriyor, benim bu adama ihtiyacım var". Yok Burak Elmas Giresunluymuş bilmem ne onları geçmesi lazım yönetimin. Bu kadar aciz mi bu yönetim, bu takım? Galatasaray'ın enayiliğinin bedelini Giresunspor neden ödüyor ve neden bunu sadece Burak Elmas'ın Giresunlu olmasıyla çözebiliyoruz? Hadi verdik, karşılığında? Babel? Forvetsizlikten Halil'i oynatan, daha Avrupa maçı oynayacak takım bize Babel verir mi Allahaşkına (ki o da sakat emenike). Alacağımız maksimum adam, bak iddia ediyorum ya Oğulcan Çağlayan ya da Barış Alper Yılmaz olur öyle bir senaryoda.
Onurcan diyen renktaşım, adım kadar eminim ki Onurcan iki maç oynasın, bütün forumda itin g.tüne sokulur. Kale ve savunma olayını bir şekilde "Okan" ile birlikte hallediyoruz.
Olması gereken senin dediğin. Ama ben Türkiye gerçeğini söylüyorum malesef.
Edit: muslera dönüyor haberleri çıktı. En geç 20 şubata dönecekmiş
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
22-01-2022, 01:04,
Kırk küsür sene sonra lige cikmamiza, hayatımda ilk defa süper lig görmeme rağmen çıktığımız gün kendimi düşebiliriz psikolojisine hazırladım. Ligden keyif almaya bakıyorum. Sene başı puansız başlayınca dedim 10 puanla küme dusmesek bari, Allah'a şükür yüzümüzü kara çıkarmadılar. Ligin en mücadeleci takimiyiz.

Ama lige cikmisken kalalım be hacı, ligin başından beri golcü sıkıntımız, oyun kurucu eksiğimiz vb belliyken devre arasına yeni transferleri yetiştirmiş olalım, yönetim destek diye ağlamasın, şehrin önde gelenleri! artık destek versin, taraftar olayın vehametinin farkına varıp stadı doldursun. Taraftar grupları mıy mıy tezahürat yapacağına baskıyı herkesin ensesinde hissettirsin.

Okan kocuk gidecekse gitsin ama dik duralım ve karşı taraftan şantajla bedavaya diagne ve işimize yarayacak iki topçu daha alalım mesela.

Gsyi deplasmanda yenip Kasımpaşa ya yenilmeyelim, pazar günü alanyaya sahayı dar edelim. Çok şey istemiyorum, bunlar zor şeyler değil, sivas15 sene, Hatay 5 sene öncesine kadar bizim şehirdeki futbol kültürünün onda birine sahip değildi ve bizden daha güçlü şehirler değiller.

Kafam iyi, süper ligden zevk alıyorum ama düşmek istemiyorum...
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
22-01-2022, 09:05,
bu arada düşmeyi kalmayı devre arası belirler. herkes kendince sorunlarını çözmeye çalışıyor. umarım bizdede olumlu hareketler vardır.
orta sahaya net 2 adam biri yerli biri yabancı . birisi forvet arkasıda oynayabilirse iyi . çünkü orada diabate sırıtıyor. ne sergo ne shapi yi kesemiyor hakan hoca.
direkt olarak forvet . öyle kanat manat bozması değil .
22-01-2022, 11:15,
(22-01-2022, 01:04)chotanax Wrote: Kırk küsür sene sonra lige cikmamiza, hayatımda ilk defa süper lig görmeme rağmen çıktığımız gün kendimi düşebiliriz psikolojisine hazırladım. Ligden keyif almaya bakıyorum. Sene başı puansız başlayınca dedim 10 puanla küme dusmesek bari, Allah'a şükür yüzümüzü kara çıkarmadılar. Ligin en mücadeleci takimiyiz.

Ama lige cikmisken kalalım be hacı, ligin başından beri golcü sıkıntımız, oyun kurucu eksiğimiz vb belliyken devre arasına yeni transferleri yetiştirmiş olalım, yönetim destek diye ağlamasın, şehrin önde gelenleri! artık destek versin, taraftar olayın vehametinin farkına varıp stadı doldursun. Taraftar grupları mıy mıy tezahürat yapacağına baskıyı herkesin ensesinde hissettirsin.

Okan kocuk gidecekse gitsin ama dik duralım ve karşı taraftan şantajla bedavaya diagne ve işimize yarayacak iki topçu daha alalım mesela.

Gsyi deplasmanda yenip Kasımpaşa ya yenilmeyelim, pazar günü alanyaya sahayı dar edelim. Çok şey istemiyorum, bunlar zor şeyler değil, sivas15 sene, Hatay 5 sene öncesine kadar bizim şehirdeki futbol kültürünün onda birine sahip değildi ve bizden daha güçlü şehirler değiller.

Kafam iyi, süper ligden zevk alıyorum ama düşmek istemiyorum...

Düz yazı değil şiir Smile
22-01-2022, 15:49,
Kaynak: VOLE
@yagizsabuncuoglu
Giresunspor, Galatasaray'ın Okan Kocuk talebini bir kez daha geri çevirdi.
Hazır mıyız gençler Galatasaray'ın düşmanı olmaya?=/
22-01-2022, 16:28,
Bir güncelleme daha:
@yagizsabuncuoglu

Galatasaray, Okan Kocuk için Giresunspor’un transfer yasağını kaldırmak adına nakit ağırlıklı yeni bir teklif sunacak. Giresunspor tarafı bu işin sadece nakit para karşılığında olacağını Galatasaray’a iletti.
Sonumuz hayrola.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)