2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
30-01-2022, 22:25,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(30-01-2022, 21:43)sy200028 Wrote: Facebook Transfer Merkezi adlı sayfanın haberi Zee Luise teklif yapmışız geçmişinde porto ve spartok moskova var gelirse iş yapar. Dillenmesi iyi olmamış şimdi alıcısı çok çıkar fiyat yükselir.
Yok bizim ligde kronik sakat oyuncular genellikle beğenilmiyor.  Şu da var kronik sakat dedikleri Aboubakar Beşiktaş'ı şampiyon yaptı.
Bence bizde tutabilir.
30-01-2022, 22:32,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Bu Video çekme işi kimde ise bide beni çeksin mk vallahi bende giderim her türlü bir takıma Smile
Başkentten !
30-01-2022, 23:30, (This post was last modified: 30-01-2022, 23:31 by bulancak28.)
(30-01-2022, 22:16)Çotanax Wrote:
(30-01-2022, 21:47)bulancak28 Wrote:
(30-01-2022, 19:29)Çotanax Wrote: Jean pyerre için Brezilyalı taraftarlar tanrıya şükrediyorlar gittiği için. Resmen çöp falanmış bu adam. Ulan yüzümüz bir kere de gülsün bee.

Önyargılı yaklaşmamakta fayda var, Brezilyalı iki üç herifin lafına bakıp daha maçını izlememiş adama çöp demek nedir Allah aşkına? Lazio taraftarı da Vedat için aynısını diyor şu an Vedat dönüp gelse havada kapmayacak takım yok. Brezilya ilgiyle burası arasında zibilyon tane fark var, takımlar arasında zibilyon tane fark var, mentalite arasında milyon tane fark var.

İki üç herif falan değil baya genel taraftar görüşü bu. Adam bildiğin Emre mor vakası. Bu tarz oyunculardan kolay kolay bir halt olmaz. Ben de isterim gelsin 10 gol 10 asist yapsın fırtına gibi essin. Tembel ve mental olarak zayıf bir adam. Bizimkiler risk almış umarım bir işe yarar. Ayrıca bilgin yoksa atıp tutma önce araştır.

Atıp tutmuyorum, bu transfer ciddileştiğinden beri açıp Jean Pyerre'in performansına, videolarından gördüğüm kadarıyla oyun tarzına, bize ne kadar uygun olabilire bakıyorum. Olumsuz yorumlar kadar çok olumlu yorumlar da görüyorum. Kalkıp ama "haa tamam ya brezilyalılar şöyle demiş bu adam çöp" ya da "ooo adamı bi kaç sene evvel bjk istemişi bu adam bizi uçurur mükemmel bir oyuncu" demiyorum çünkü bu kafayla transfer falan yapılmaz. Bir çok faktörü göz önünde bulundurman lazım, en basitinden Brezilya liginin bizim ligimize göre çok daha kaliteli bir lig olması. Ha bazı oyuncular vardır adamın vukuatı bakmışsındır 1 değil 2 değil transfer etmeden dersin ki ha tamam bu adam böyle. Ama öyle olsa dahi yine de bazen Adana Demir - Balotelli örneğinde olduğu gibi herif takımda iş yapar, çünkü adam yeteneklidir. Jean Pyerre örneğinde gördüğüm kadarıyla adam evet gamsız birine benziyor ama leblebi gibi goller de atabiliyor. O yüzden bu adama çöp demek bence şu aşamada çok saçma.
30-01-2022, 23:36,
Perez gidici büyük ihtimal
30-01-2022, 23:51,
Perez'e teklif mi var veya mutsuz olduğu için kendisi mi gitmek istiyor? Beğendiğim bir oyuncu, bizden para kazandırarak gitmesini bekliyordum ama bu kadar erken değil.
30-01-2022, 23:52,
Pyrre transferinde mete alp kaplangi yürütmüş işleri. Daha önce sivasta felan hakan hocayla çalışmıştı. Robinho-diabate transferlerinde felan eli var diye biliyorum. Basında çıkan isimlere bakarsak portekiz brezilya tarafları ağırlıklı. Metenin bağlantısı olan yerler genelde. Ayrıca muhammed gümüşkaya-emre kılınç'ın menajeri arkadaş. Hocanın sürekli mamiyi dillendirmeside onunla bağlantılı. O yüzden ben o iş kesin gözüyle bakıyorum.
Alanyada işleri menajer cenk melih yazıcı götürüyor. Gelen giden vs herşey. Düşünün bülent korkmazı bile değiştirdi başarılı olduğu halde farioliyi getirdi Big Grin
Bu mete alp ile ilgili daha önce ben hakan hocanın danışmanıyım vs diyor diye haberler çıkmıştı.
Bknz: Link
Doğruluk payını bilemeyiz tabi sadece iddaa burada yazılanlar.

Ama transfer için ismi çıkanlara bakınca brezilya portekiz eksenli %85i. Bu menajer arkadaşında o tarafta bağlantıları mevcut. Alanya cenk modeli gibi bir sisteme geçilmiş olabilir bizim taraftada.
Öyleyse de değilse de inşallah bize faydası olacak isimleri kazandırır dedikodulara malzeme vermez.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
31-01-2022, 00:20, (This post was last modified: 31-01-2022, 00:25 by turkuaz_0628.)
Forvete benficanın B takımdan bi topçuyu istiyormuşuz 17 maçta 10 gol atmış, Geçen senede 28 maçta 11 gol atmış, direk oynayabilecek bir oyuncumu yine ya tutarsa ? Yapmaya çlıştğımız transfer politikası ilk sene için doğru mu bilemedim ligde kalmak adına somut oyuncularla ilerlesek ilk sene daha iyi değil mi ?
Başkentten !
31-01-2022, 00:31,
(31-01-2022, 00:20)turkuaz_0628 Wrote: Forvete benficanın  B takımdan bi topçuyu istiyormuşuz 17 maçta 10 gol atmış,  Geçen senede 28 maçta 11 gol atmış, direk oynayabilecek bir oyuncumu yine ya tutarsa ? Yapmaya çlıştğımız transfer Mh politikası  ilk sene için doğru mu bilemedim ligde kalmak adına somut oyuncularla ilerlesek ilk sene daha iyi değil mi ?

Hatay'ın Gupenza'sı tuttu, bizimki niye tutmasın?  Hatay o para ile şu an kadroyu Avrupa ligine sokma derdinde.
Bence alınabilir bir risk.
Doukara'dan daha kötü golcü görmedi bu gözler:-D
31-01-2022, 01:21,
Pyerre ben çok soğuk değilim, adam yetenekli ve henüz 23 yaşında, ben niyeyse faydalı olabileceğini düşünüyorum, Hakan Hocanın da oyuncularla iletişiminin iyi olması Pyerre için de bizim için de avantaj

Ze Luis işi sıkıntılı iş, adam 1.5 senedir topa vurmamış, bize net adam lazımken hala risk alıyoruz hem de en önemli ihtiyacımıza.

Muhammed işi olursa faydalı olur bence, çocuk hem yetenekli hem de yaşına göre özgüvenli ama bize transfer olacağını zannetmiyorum, Sinan Kurt ve olursa yabancı kesici bulup devam edelim.

Sağlam forvet alırsak diğer transferler çok önemli değil aslında, bütün mesaiyi oraya harcamak lazım, çok geç kalında hiç bir çalışma yapılmamış koca devre boyunca, kafayı yedirir bunlar adama ama iş işten geçti kalan surede akıllıca davranırız umarım.
31-01-2022, 01:55, (This post was last modified: 31-01-2022, 01:59 by cotanak88.)
(31-01-2022, 00:20)turkuaz_0628 Wrote: Forvete benficanın  B takımdan bi topçuyu istiyormuşuz 17 maçta 10 gol atmış,  Geçen senede 28 maçta 11 gol atmış, direk oynayabilecek bir oyuncumu yine ya tutarsa ? Yapmaya çlıştğımız transfer politikası  ilk sene için doğru mu bilemedim ligde kalmak adına somut oyuncularla ilerlesek ilk sene daha iyi değil mi ?
Henrique Pereira Araujo
Yaşı 20 olmasına rağmen müthiş bir fizik var adamda takipcilik, bitiricilik on numara Vedat muriçin gençliği gibi benficada cevheri görmüşki 2 gün önce A takımda kupa maçında son 8 dk. şans vermiş, piyasa değeri şuan 500 bin euro bonservisiyle alınırsa ilerisi için iş yapar ama dediğin gibi tek başına golcü diye alınırsa risk ama doukara ve balde gönderilir yanına da iyi bir golcü alınırsa ilerisi için sıkıntımız kalmaz genç adamdan zarar gelmez yeterki yetenekli olsun

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)