2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
31-01-2022, 06:14,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Milan Skoda denen adamı alın 6 aylığına ligde kalalım fantazi kısmına yazın bakarız böyle olmaz. Tamam adam yaşlı falan ama bu ligde hâlâ iş yapar ama bizimkilerden Enzo Crivelli hamlesi bekliyorum ben gol atacak adam almazlar verem edecek adam alırlar.
31-01-2022, 10:57,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(30-01-2022, 23:52)Pangal Wrote: Pyrre transferinde mete alp kaplangi yürütmüş işleri. Daha önce sivasta felan hakan hocayla çalışmıştı. Robinho-diabate transferlerinde felan eli var diye biliyorum. Basında çıkan isimlere bakarsak portekiz brezilya tarafları ağırlıklı. Metenin bağlantısı olan yerler genelde. Ayrıca muhammed gümüşkaya-emre kılınç'ın menajeri arkadaş. Hocanın sürekli mamiyi dillendirmeside onunla bağlantılı. O yüzden ben o iş kesin gözüyle bakıyorum.
Alanyada işleri menajer cenk melih yazıcı götürüyor. Gelen giden vs herşey. Düşünün bülent korkmazı bile değiştirdi başarılı olduğu halde farioliyi getirdi Big Grin
Bu mete alp ile ilgili daha önce ben hakan hocanın danışmanıyım vs diyor diye haberler çıkmıştı.
Bknz: Link
Doğruluk payını bilemeyiz tabi sadece iddaa burada yazılanlar.

Ama transfer için ismi çıkanlara bakınca brezilya portekiz eksenli %85i. Bu menajer arkadaşında o tarafta bağlantıları mevcut. Alanya cenk modeli gibi bir sisteme geçilmiş olabilir bizim taraftada.
Öyleyse de değilse de inşallah bize faydası olacak isimleri kazandırır dedikodulara malzeme vermez.

adana demir - metin korkmaz gibi. 

o arkadaşı bende gördüm instada . pyerre takip ediyor. baya bir ekip galiba. dediğin gibi emre kılınçla baya yakın .
31-01-2022, 11:42,
(31-01-2022, 10:57)semiko Wrote:
(30-01-2022, 23:52)Pangal Wrote: Pyrre transferinde mete alp kaplangi yürütmüş işleri. Daha önce sivasta felan hakan hocayla çalışmıştı. Robinho-diabate transferlerinde felan eli var diye biliyorum. Basında çıkan isimlere bakarsak portekiz brezilya tarafları ağırlıklı. Metenin bağlantısı olan yerler genelde. Ayrıca muhammed gümüşkaya-emre kılınç'ın menajeri arkadaş. Hocanın sürekli mamiyi dillendirmeside onunla bağlantılı. O yüzden ben o iş kesin gözüyle bakıyorum.
Alanyada işleri menajer cenk melih yazıcı götürüyor. Gelen giden vs herşey. Düşünün bülent korkmazı bile değiştirdi başarılı olduğu halde farioliyi getirdi Big Grin
Bu mete alp ile ilgili daha önce ben hakan hocanın danışmanıyım vs diyor diye haberler çıkmıştı.
Bknz: Link
Doğruluk payını bilemeyiz tabi sadece iddaa burada yazılanlar.

Ama transfer için ismi çıkanlara bakınca brezilya portekiz eksenli %85i. Bu menajer arkadaşında o tarafta bağlantıları mevcut. Alanya cenk modeli gibi bir sisteme geçilmiş olabilir bizim taraftada.
Öyleyse de değilse de inşallah bize faydası olacak isimleri kazandırır dedikodulara malzeme vermez.

adana demir - metin korkmaz gibi. 

o arkadaşı bende gördüm instada . pyerre takip ediyor. baya bir ekip galiba. dediğin gibi emre kılınçla baya yakın .
Bizim oyuncularlada yakınlığı var. Perez vs. Neredeyse tüm kulüp personeli takipleşiyor zaten elemanla.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
31-01-2022, 12:42,
Şu Okan konusu nolur kapansın artık yahu. Geçenlerde GS'nin gündemindeki kalecinin paylaşımını beğenmiş Okan. Delirdiler yine vay efendim istemiyormu GS yi diye. La olm niye istesin asla forma giyemeyeceği takımı? Birde koskoca camia da bir tane mantık sahibi taraftar olmaz mı la hepsi mi trol bunların? Her biri tutturmuş kendi oyuncumuza para verip yine alamıyoruz diye. Hayatında hiç sözleşme diye bişey duymamışlarki. Senin oyuncun falan değil, sene sonuna kadar Giresunspor oyuncusudur nokta. İster bedava vermiş ol, istersen üste para vererek kiralamış ol, sonuçta bizim oyuncumuz. Ve sen 2 maçlık belki 1-2 kurtarış fazla yaparsa diye benim bütün senelik planlarımın içine s.çamazsın. Yok öyle bir dünya. Ama bizim başkan tepemize çıkarıyor bunları. para harcamadan kadro kurucam derken elalem bizi pilot takımı gibi görmeye başladı. Bir trol ordusu da Trbazon'da. Vay efendim bunlara karşı neden puan almışız. Aynı kafa işte, kendilerinin pilot takımı olduğumuza baya inanmışlar artık, lig sadece kendilerinden ibaret sanıyorlar. Yav tamam arayı iyi tut büyük takımlarla, gerektiğinde oyuncu da al. Ama mesela ADS gibi öyle bir adam al ki seni taşısın. Sen gidip forma garantisi ile Emre'yi alıyor takımı da sabote ettiriyorsun.
31-01-2022, 13:13,
Gamsız topçuyada hiç sevmem aslında ama Jean Pyerre için şimdilik olumlu düşünüyorum. Yaydan sağlam vursun, duran top kalitemizi arttırsın, pas yeteneği iyi çıksın yeter bize. Yetenek lazımdı takıma geldi. Umarım arzu ettiğimiz gibi çıkar.
31-01-2022, 13:28,
(31-01-2022, 13:13)123456 Wrote: Gamsız topçuyada hiç sevmem aslında ama Jean Pyerre için şimdilik olumlu düşünüyorum. Yaydan sağlam vursun, duran top kalitemizi arttırsın, pas yeteneği iyi çıksın yeter bize. Yetenek lazımdı takıma geldi. Umarım arzu ettiğimiz gibi çıkar.

duran top kullansın yeter. sağ bek görevi olan geride bekleme işini yapsın . kornere sağ bek gidince olmuyor maalesef.
31-01-2022, 21:19,
Gs Barcelonadan kaleci kiralamış artık okan iş kapandi.Şimdi acilen kaliteli bir forvet bulmamız lazım.
Genç Çotanaklar

31-01-2022, 21:35,
(31-01-2022, 21:19)genc28 Wrote: Gs Barcelonadan kaleci kiralamış artık okan iş kapandi.Şimdi acilen kaliteli bir forvet bulmamız lazım.

Valla birşey söyliyeyim ben baştan beri Okan'ı ciddi ciddi istediklerini hiç zannetmiyorum, hem bizim tarafın hem de GS tarafının bir kurmaca yaptığını düşünüyorum nedense, öyle hissediyorum yani, yoksa Okan GS işinin olmama ihtimali hiç yok.
01-02-2022, 13:55, (This post was last modified: 01-02-2022, 13:56 by cotanak88.)
Ligin bitmesine 4 aydan az bir zaman kaldı en büyük ihtiyacımız golcü hala yok ben anlamıyorum bu adam robotmu gelecek şehre takıma alışacak uyum sürecini atlacakta gol atıp bizi ligte tutacak valla helal olsun Pyerre ile gazımızı aldılar neymiş Avrupa'da transfer sezonunun bitmesini bekliyorlarmış İngiltere Premier Lig, İspanya La Liga, Almanya Bundesliga, İtalya Serie A ve Fransa Ligue 1
dün bitti bakalım şimdi ne diyecekler çöplere bakın seçin de işimize gücümüze bakalım artık
01-02-2022, 19:10,
Balde reisi Kocaeli istiyormuş, diarraya teklifler varmış, sene sonu sözleşmesi bittiği için devre arası satilabilirmiş, forvet konusunda yaprak kimildamiyor, aksine eldeki tek orijinal forveti satma konusu gündemde.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)