2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
08-02-2022, 19:00,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Ulan bari kravetsi alsaydık.
08-02-2022, 19:32,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Sekiz milyona transfer tahtasını açtıramayan yönetim süper ligde kulup yönetiyor. Afta evleri bir buçuk iki milyon olmuş. Bu beyler sagdan soldan dilenerek medya baskısı ile tahtayı açtırdılar. Yemin ediyorum ceplerinden bir kuruş çıkmamıştır. Bugün aziz sakatlansa yerine kimi oynayacaksın sergeni mi yine oyuna sokacaksın elde var üç forvet üçü bir forvet etmiyor. Şut çekemzler rakip eksiltemezler, ortaya kafa vuramazlar plase ile gol atmaya çalışıyorlar. Çok büyük transfer yapmış gibi ahkam kesiyorlar getirdiklerinin biri 20 yaşında çocuk diğerini göreceğiz. Sanki Messi ile ronaldoyu transfer ettik onlarda kiralık üç ay top oynayıp çekip gidecekler...Şehri begenmiyorlarmış bak bakkkk Giresun eski Giresun degil arkadaş ağzının içinde hava alanı var bin uçağa bas git istediğin yere... Yanıbaşımızda Trabzon var çok gelişmiş çok büyük şehir mi? Adamlara gelen futbolcular bizim futbolculardan on gömlek kaliteli oraya nasıl geliyorlar. Zamanında ordu süper lige çıktı getirdikleri topculara hocaya bir bakında öyle kelam edin...Sen yeterki paradan haber ver. Bu takım borç batağına saplanacak onun için parayı savurmadık diyorsanız. Ortalama üç transferin maliyeti ile batacaksak kapıya kildi vuralım gidelim. Bu tamamen iş bilememezlik, cimrilik, vizyonsuzluktan başka bişi degil. Allahtan Hakan Keleş gibi bir hocan var yoksa bu pintilikle başka hoca çoktan kaçmıştı. Adamın kariyerine zarar veriyorsun takım düşürdü diye ismi geçecek.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
08-02-2022, 21:07,
Hakan Keleşe çok şaşırıyorum. Delikanlı adammış. Devre arası haber salsa çok rahat takım bulurdu. Yönetime sizin yapacağınız işi sgm diyip kaçmadı çok enteresan.

Giresuna gelmiyorlarmış yalan. Anadolu illerinden ne farkı var? Sen desene para vermiyorum diye.
08-02-2022, 22:04,
İLK MAÇTA '' YÖNETİM İSTİFA '' diye kocaman bağırılması lazım dicemde nerdeee ... Hakan k. ve yönetimi resmen bizle dşşk geçmiştir, takım küme düşerse ki düşer bu görüntüden sonra diğer takımlar salaklık yaparsa bilemem de adını altın harflerle kazır, o ihanetçi tayfanın yaptıklarının kralını yapıyor şuan, çok net paran yoksa çıkarınca bırakacaktın o zaman ne siyesetçiye ne de bi başkasına güvenmeyeceksin, sağa sola dilenmeyeceksin, cebine ve cebinden 1 lira çıkmayan adamların olduğu yönetiminden takım düşerse bi allahın kuluna hakkımı helal etmiyorum. yazık ulan yazık ....
Başkentten !
08-02-2022, 22:16, (This post was last modified: 08-02-2022, 22:16 by turkuaz_0628.)
Lan ben yeni gördüm daha beteri varmış Futbolcular googleye GİRESİN yazarmış beğenmeyip gelmezlermiş, hsssktr ya rezil oğlu reziller !
Başkentten !
08-02-2022, 22:43,
Ben biraz farklı düşünüyorum. Daha doğrusu çeyrek forvet bile alamamak skandaldır, guugıla yazıp futbolcunun bizi tercih etmemesi skandaldır. Ne sebeple olursa olsun şu transfer dönemi bizim açımızdan büyük bir skandaldır.

Ama arkadaş bu takım bizim. Kitapçı, koca kafa, olgun, çırak, ne adamlar geldi geçti o koltuktan ama takım yine bize kaldı.

Bu saatten sonra yapılacak bir şey var mı? Yok! O zaman şu transfer skandalını kulak arkası edip özellikle balde reis ve umuta destek vereceğiz. Yönetim istifa cekersek kesin küme düşeriz ama destekle, Hakan keleş balı ile, motivasyon ile bu işi basarabiliriz

Şimdilik yönetime tepki göstermeyi bırakıp destek vermek gerek. Küme de düşsek UEFA'ya da kalsak sene sonu kusana kadar Yönetim istifa diye hep beraber bagiralim.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
08-02-2022, 22:49,
Dualarımız doukaranın içine messi kaçmasına kaldı
Chingio hamlesi iyi oldu muhammedde fena değil ama Topu kaleye sokacak Adam alınmadı ne yazık ki...Küfür etsekte sövsekte iş işten geçti eldeki kuş daldaki kuştan iyidir deyip 3 ü 1 adam etmeyen forvetlerden götüne başına çarpıp gol atmasını bekleyeceğiz...Ben chingiodan umutluyum takımı bir tık yukarı çekecek...Doukara antalyadaki formunu yakalaması için dua edeceğiz
Balde dün de idmanda izledim yok abi olmaz
Umut desen idmandan sonra hamidoyla kavga etti 5 kişi zor ayırdı sahada yumuşak yumuşak koşuyor "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" kavgaya gelince kaplan kesildi ibnetor
Derelili çotanak
08-02-2022, 22:54,
Kavga işi hoşuma gider. Hırslanmış demektir. Direkt salalim sahaya ctesi, o hırsla 2 tane sallasin fbye.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
08-02-2022, 23:25,
Traorenin dinlene dinlene dovmus olması lazım Umut'u.
08-02-2022, 23:42,
Konu dışı ancak şu an ölmüş Fenerbahçe'nin cenaze namazını kıldırırız. Moral olarak biraz nefes alacağız inşallah.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)