2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
09-02-2022, 00:11,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(08-02-2022, 22:49)sokakbaşımeyhane Wrote: Dualarımız doukaranın içine messi kaçmasına kaldı
Chingio hamlesi iyi oldu muhammedde fena değil ama  Topu kaleye sokacak Adam alınmadı ne yazık ki...Küfür etsekte sövsekte iş işten geçti eldeki kuş daldaki kuştan iyidir deyip 3 ü 1 adam etmeyen forvetlerden götüne başına çarpıp gol atmasını bekleyeceğiz...Ben chingiodan umutluyum takımı bir tık yukarı çekecek...Doukara antalyadaki formunu yakalaması için dua edeceğiz
Balde dün de idmanda izledim yok abi olmaz
Umut desen idmandan sonra hamidoyla kavga etti 5 kişi zor ayırdı sahada yumuşak yumuşak koşuyor "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" kavgaya gelince kaplan kesildi ibnetor
Umarım şakayla karışık kavgadan bahsediyorsundur
09-02-2022, 02:14,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
"Lüften argo kelimeler kullanmayınız" sankharesi fransız gazetesine hayatım tehlikede demiş. Ulan bu şehrin parasını yedirdiğiniz adamlara bakın ya. Yazık günah
09-02-2022, 02:59,
(09-02-2022, 00:11)cotanak88 Wrote:
(08-02-2022, 22:49)sokakbaşımeyhane Wrote: Dualarımız doukaranın içine messi kaçmasına kaldı
Chingio hamlesi iyi oldu muhammedde fena değil ama  Topu kaleye sokacak Adam alınmadı ne yazık ki...Küfür etsekte sövsekte iş işten geçti eldeki kuş daldaki kuştan iyidir deyip 3 ü 1 adam etmeyen forvetlerden götüne başına çarpıp gol atmasını bekleyeceğiz...Ben chingiodan umutluyum takımı bir tık yukarı çekecek...Doukara antalyadaki formunu yakalaması için dua edeceğiz
Balde dün de idmanda izledim yok abi olmaz
Umut desen idmandan sonra hamidoyla kavga etti 5 kişi zor ayırdı sahada yumuşak yumuşak koşuyor "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" kavgaya gelince kaplan kesildi ibnetor
Umarım şakayla karışık kavgadan bahsediyorsundur

Şaka değil gerçek 
5 kişi zaptedemedi ama yumruklaşma falan olmadı bıraksalar olacaktı
Başkanın hocanın yanında saydırıyordu Umut
Derelili çotanak
09-02-2022, 08:58,
Geçen sene takım olabildiğimiz için başarı gelmişti şimdi kavgalar başladıysa bize geçmiş olsun taraftardaki gerginlik oyuncularada yansımış belliki
09-02-2022, 10:06,
(09-02-2022, 08:58)cotanak88 Wrote: Geçen sene takım olabildiğimiz için başarı gelmişti şimdi kavgalar başladıysa bize geçmiş olsun taraftardaki gerginlik oyuncularada yansımış belliki

+1

Ne geçen seneki takım süper lige çıkacak kalitedeydi, ne de bu seneki takım 26 puan toplayabilecek kapasite de. Bu takımın başarısının yegane sırrı aile ortamıdır. Hakan hoca nekadar aile ortamı oluşturmayı başardıysa Yönetim de o derece içine s.çmıştır. Sankhare gibi menejer itelemesi adama 1,3 milyon bayılıp keyfi alem yaptırırsan, muhtemelen çok daha ucuza oynayan diğer oyunculardan tekmeye kafa uzatmasını beklemek bir yere kadar. Diğer yanda Champness habersiz kampı terkettiği halde hiçbir şey yapamazsan geri kalanlardan aile olmasını beklemek bir yere kadar. 20 hafta boyunca zaten aile olmuşlar, tekmeye kafa da uzatmışlar ama senin pintiliğin yüzünden emeklerinin karşılığını alamıyorlar. E bu adamlar robot değil ki aile programına ayarla ve sonsuza dek öyle kalsınlar. 

Not düşeyim.. Aile ortamını Hakan hoca oluşturdu desem de, Champness olayında da suçlu O'dur bence. Adam ne yaparsa yapsın inat etti oynatmadı.
09-02-2022, 10:34,
sankhare olayından başımız çok ağrır. bugün gelip geçer ama 5 sene sonra sankhareye 1 milyon euro borcumuz var diye haber çıkarsa şaşırmayın.
09-02-2022, 10:42,
(09-02-2022, 02:14)Yaglidereli Wrote: "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" sankharesi fransız gazetesine hayatım tehlikede demiş. Ulan bu şehrin parasını yedirdiğiniz adamlara bakın ya. Yazık günah

onu kim getirdiyse sorunu da o çözecek. hoca başkan sportif direktör veya yetki verilen menejer.
09-02-2022, 12:26,
(09-02-2022, 10:06)kerasus Wrote:
(09-02-2022, 08:58)cotanak88 Wrote: Geçen sene takım olabildiğimiz için başarı gelmişti şimdi kavgalar başladıysa bize geçmiş olsun taraftardaki gerginlik oyuncularada yansımış belliki

+1

Ne geçen seneki takım süper lige çıkacak kalitedeydi, ne de bu seneki takım 26 puan toplayabilecek kapasite de. Bu takımın başarısının yegane sırrı aile ortamıdır. Hakan hoca nekadar aile ortamı oluşturmayı başardıysa Yönetim de o derece içine s.çmıştır. Sankhare gibi menejer itelemesi adama 1,3 milyon bayılıp keyfi alem yaptırırsan, muhtemelen çok daha ucuza oynayan diğer oyunculardan tekmeye kafa uzatmasını beklemek bir yere kadar. Diğer yanda Champness habersiz kampı terkettiği halde hiçbir şey yapamazsan geri kalanlardan aile olmasını beklemek bir yere kadar. 20 hafta boyunca zaten aile olmuşlar, tekmeye kafa da uzatmışlar ama senin pintiliğin yüzünden emeklerinin karşılığını alamıyorlar. E bu adamlar robot değil ki aile programına ayarla ve sonsuza dek öyle kalsınlar. 

Not düşeyim.. Aile ortamını Hakan hoca oluşturdu desem de, Champness olayında da suçlu O'dur bence. Adam ne yaparsa yapsın inat etti oynatmadı.
+3 
Kesinlikte katılıyorum geçen sene hakan keleş sakatlık vs. oldu ama hemen hemen çoğu kişiye eşit miktarda şans verdi bu da o aile ortamını yarattı diyebiliriz herkes özgüvenle oynadı bu sene de tam aksini yaptı bazı oyuncularda çok diretti formayı adaletli dağıtmadı Champness gol atıyor haftaya kesiyor Shapi GS ye gol atıyor haftaya kesik yiyor gibi..
Sankhareye gelecek olursak Doukara ve Balde kadar tahammül gösteremediğimizi düşünüyorum 1-2 maçta sahada yürümüş olabilir belki içinde yaşadığı birşeyler var sorguladıkmı hayır.. aslında oynadığı maçlarda pas yüzdesi çok iyi, uzaktan sert şut çekebilen ender oyuncularımızdan biriydi o alışma süreci dediğimiz dönemde malesef ona sırt çevirdik tabi bu benim görüşüm içerde neler yaşandı bilemiyoruz
09-02-2022, 13:21,
Transfer sezonu kapandıktan sonra İstanbul Ttianic otelde Giresunspor gecesi yapıyoruz Durum o kadar vahim ki daha elimizdeki futbolcuların parasını dahi ödemeyemiyoz ki gece yapılıyor. Bu fakirlik başa bela neyse artık bu saatten sonra hep kasan para dolu olsa ne olur olmasa ne olur.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
09-02-2022, 13:44,
Tek umudum Chiquinho ile Doukara'nın iyi anlaşıp Doukara'nın form tutması. Birde bu Chiquinho'nun Suleymanov'un performansını *2 artıracağını düşünüyorum.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)