2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
09-02-2022, 14:05,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Zaten bu takım bundan sonra Şikinyo'nun ayağına bakacak. O ölü forvetleri diriltirse durumu kurtarırız.
09-02-2022, 15:26,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
abi doukara'dan hayır bekliyorsunuz bana çok garip geliyor. adam tek santrafor değil. olamaz. bir santrafor sola yatık oynar mı ? takım atağa çıkarken solda durur mu ?
doukara'yı sol kanat yaparsın anlarım . ama bu bambaşka. sankhare sezon başı ilk maçta da bana bir tık ümit verdi. ama çok vurdumduymaz. doukara kadar sabredemedik onda yada douglas kadar .
09-02-2022, 15:28,
(09-02-2022, 14:05)123456 Wrote: Zaten bu takım bundan sonra Şikinyo'nun ayağına bakacak. O ölü forvetleri diriltirse durumu kurtarırız.

eee sikinyo forvet arkası ise diabate nerede ? diabate yi kesin oynatacak hoca yani düşüncesi o
09-02-2022, 16:43,
(09-02-2022, 15:28)semiko Wrote:
(09-02-2022, 14:05)123456 Wrote: Zaten bu takım bundan sonra Şikinyo'nun ayağına bakacak. O ölü forvetleri diriltirse durumu kurtarırız.

eee sikinyo forvet arkası ise diabate nerede ? diabate yi kesin oynatacak hoca yani düşüncesi o

Diabete rotasyon oyuncusu olur bu saatten sonra. Hoca bir maç as forvet çıkardı, o maçta çok kötü oynamıştık Göztepe deplasmanında
09-02-2022, 17:07,
Sankhare'nin Serginho'ya saldırdığını da ulusal basından öğreniyoruz.
09-02-2022, 18:52,
Rapcide affedilmis iyi olduğu döndüğü en azından bulgardan daha fazla katkı sağlar
Genç Çotanaklar

09-02-2022, 23:07,
(09-02-2022, 10:34)semiko Wrote: sankhare olayından başımız çok ağrır. bugün gelip geçer ama 5 sene sonra  sankhareye 1 milyon euro borcumuz var diye haber çıkarsa şaşırmayın.

Şeffaf yönetim adamın serginhoya saldırdığını, anlaşmaya göre elektrik parasını 3 aydır kendisinin yatırması gerekirken yatırmadığını yeni sermeye başladı, bu transferi GAVLAK  mı yaptı çok merak ediyorum, resmi hesaba free sankhareye yazan yazana adam neymiş mk yerinde hemen lobi yaptı Smile geri gelsin totoş hayır bizimkiler neden noter çağırıp adama verilen idmana uymadığını vs. belgelemiyor bu kulüp nasıl yönetiliyor ? renkli çeketli abiler ne iş yapıyor birde en çok ceplerinden para ne kadar katkı sağladılar ah bilsek, özelikle merakta olduğum bi kaç isim var ...
Başkentten !
10-02-2022, 00:13,
Sankhare olayında Keleş suçludur. Takıma oyuncu gelmeden hocaya sorulur ve hoca istemiyorum derse olay biter. Demekki kadroda istedi bu çöpü. Sonra performans alamayıp oyuncuyu iyice küstürmüş olmalı chapness gibi. Şu diabate çöpüne verdiği fırsatı kimseye vermedi. Champness ne dese haklı. Forma adaleti olmazsa bir takımda asla dikiş tutmaz.

Pelupessy diye bir adam almışlar ne oynadığı belli değil. Serginho çok formsuz ve kesik atmıyorsun. Hakan hoca iyi güzel hoş diyor herkes ama ben böyle düşünmüyorum. Oyun esnasında oyuna müdahale etme kabiliyeti oldukça kötü. Oyunculardan verim alamıyor. Anladığım kadarıyla antrenmanlar fena değil gibi. Ama işin teknik kısmında oldukça yetersiz. Bu takım kümede kalır ama her oyuncu çalışırsa formayı kapacağını bildiği taktirde.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
10-02-2022, 09:51,
Hakan Keleş'te zaten oyun okuma teknik bilgi falan olsa değil Giresun, Türkiye'de bile olmazdı. Şu leş oğlu leş kadroyu eğer ligde kalma potasında tutuyorsa efsane başarıdır bu. Böyle adamın Türk futbolu çöplüğünde ne işi olur ki? Forvetin yok, 10 numara da Diabate çöpü, yedeğinde pelupessy çöpü, savunma ve kanatta hala 1.lig oyuncuları vs vs. Bu kadroyla bu puanı toplamak gerçekten azımsanacak başarı değil. Oysa aslında tek başarısı öyle yada böyle takım ruhunu güzel aşılıyor ve buda oyunculardan verim alma oranını artırıyor, aidiyet yaratıyor klübe. Güzel de hazırlıyor maça, ön alanda çok sıkı pres falan müthiş. Eh Türkiye ligi çöplüğü için bu bile yetiyor işte. Bunun yanında oyun okuma ve doğru değişiklikleri de yapsa, rakibi teknik analiz falan yapabilse bu mevcut kadro ile dahi çok daha iyisini yapabilirdi. Ha birde elinde düzgün kadro olsa düşünün artık neler yapabileceğini. Oyüzden böyle kabullendim artık hocayı ben. Fazlası bize fazla zaten.
10-02-2022, 13:46,
Yok Arkadaş Hakan KELEŞ'e laf yok şu saatten sonra, isterse düşssün takım. Adam kariyerini serdi be elini sallasa Erzurum, Kocaeli ne bilim istediği ile istediği paraya anlaşırdı. Almıyorlar adam ne yapsın yönetim oyuncu alacağız dedi bu adam yok takıma gerek yokmu dedi ?
Başkentten !

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)