12-02-2022, 19:00,
|
|
kty28
Senior Member

|
Threads: 0
|
|
RE: STSL 25.Hafta | Giresunspor - Fenerbahçe
(12-02-2022, 18:11)semiko Wrote: (12-02-2022, 18:04)kty28 Wrote: Ölü Fenerbahçe'yi yenemeyeceksek kimi yeneceğiz?
Sezon başı gibi güzel top oynamıyoruz da...
Umudum kırıldı benim. Son haftalara düştük düşeceğiz korkusuyla gireceğiz.
Taraftara da yazık oldu. O kadar da gelmişlerdi.
Muhammed, Hakan hocanın fiziksel idmanını yemediği için fiziksel zayıflığı görülüyor. Çikinyo ikinci yarı kayboldu. 6 aylık adamlardan çok fazla beklentiye de giremeyiz; devre arası transfermerinin en büyük sıkıntısı genellikle bu oluyor.
Yalnız fener iyi oynadı. Kötü diyoruz ama fener iyi top çevirdi orta alanda ozan creapo yokken orta saha direnci baya iyidi.
Belkide biz kötüydük bilemem ama. Hızlı adam forvet olmaz hocam. Alırsın bir tane forvet ilerde pres yapar. Diabete hiç birşey yapmadı. Orta alanda gezindi Sikinyo yu da etkiledi baya. Renktaşım, Giresunspor'un yediği ilk gol de 2. Gol de geride beklesek olmayacak gollerdi. Madem topa sahip olamadık Fenerbahçe zaten üretemediği için sürekli yeniliyordu; leş gibi oynayıp 3 puan alabilirdik. 1 maç kötü oynardık ileriki maçlarda güzel oyuna geri dönerdik.
Hakan hoca bugün formsuzdu bana kalırsa.
|
|
12-02-2022, 19:05,
|
|
Shabry28
Senior Member

|
Threads: 3
|
|
Ümit Şengülle bu işin olacağı yok.
GİRESUNLUYUZ ÖLSEKTE EĞİLMEZ BAŞIMIZ, VASİYETİMİZ OLSUN YEŞİL BEYAZ MEZAR TAŞIMIZ
|
|
12-02-2022, 19:53,
|
|
Çotanax
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
Şu Hakan hocaya laf söylettirmem diyen yüzsüzler nerede acaba. Halen aynu fikirdelerse onlara da yazıklar olsun !!!
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
|
|
12-02-2022, 20:19,
|
|
Yaglidereli
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
Ben Hakan hocaya burada neler neler yazdım ama transfer konusunda da açıkladım bu saatten sonra kendisine hiç bir şekilde suç bulmuyorum.
Adamın eline alternatifli 22 kişilik kadro mu verdin de hücum varyasyonları, her maça değişik kadro bekliyorsun? Adamın eline forvet mi aldın da Umut’un yerine forvet alsın? Balde’ye söve söve yorulduk burada. Onu alsa yine sövecektik.
Hakan hocanın eline geniş alternatifli kadro 2 senedir gelmedi. Bunu dikkate alın. Oyuna müdahale için elinde sana yarayacak adam lazım.
|
|
12-02-2022, 20:20,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 166
|
|
(12-02-2022, 19:53)Çotanax Wrote: Şu Hakan hocaya laf söylettirmem diyen yüzsüzler nerede acaba. Halen aynu fikirdelerse onlara da yazıklar olsun !!!
Bak seni daha önce uyardım kalibren kadar laflar et uyarmayacağım bir kez daha sana senin ve layık olduğun hamlıkta cevaplar yazarım altından kalkamazsın, yüzsüz senin gibi yalamalara derler kör gözüne ....... hakan keleşin elinde sihirmi varda oynatsın oyuncu kalibren belli gereksiz ! hangi hoca gelecekte kadroya dokunacak manyakmısın sen ! Hakan Karaahmet yönetimini savunuyorsun tamamda herşeyine eyvallah şu takıma oyuncu özelikle forvet alınmalı diye 6 yaşındaki çocuğa sorsan söyler ....
Başkentten !
|
|
12-02-2022, 20:22,
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
Hakan hocaya laf bende söylemem dedim. Maç içinde hataları oldu mu oldu. Ama bu takımın en önemli eksiği belli iken bu takviyeyi yapmayanlar dururken önceliğim kesinlikle hoca değil. Benim hedefimde bundan sonra yönetim olacak.
|
|
12-02-2022, 20:52,
|
|
Pangal
Senior Member

|
Threads: 0
|
|
Maçın başında golü bulduk. Pozisyonlarda gelmeye devam etti. Dakika 10 diabate 5 metreden kalecinin üzerine değilde köşeye vursa maç kopacaktı. Fenerin dağınık oyunu bizim saha içi organizasyonunu bozdu. Savunma yapalım dedik bir iki şut felan çektiler. Baktık rakip geliyor biraz tehdit edelim dedik. Gittiğimizde tehlikeli pozisyonlar bulduk. Hal böyle olunca saha içinde git gelli bir maç oldu. Hocada maçtan sonra onların istediği gibi oynadık dedi. Rakip açık alanı buldu fırsatları değerlendirdi. Erken gelen gol, girdiğimiz pozisyonlar ağzımıza çalınan bal oldu malesef.
Traore iyi niyetli ama bazen oyununu süslemek istiyor o da hata yapmasına sebep oluyor.
Bu yapıda bir oyun oynuyorsan top ileride kalmalı. Top o bölgede kalırsa bizim aldığımız dönen toplar bize pozisyon ve gol olarak döner. İlk devre oynadığımız maçları hatırlayın. Dönen topları toplayıp sürekli sağdan soldan pozisyon üretmeye çalışıyorduk. Balde çok iyi niyetli olsada malesef her açıdan yetersiz kalıyor şuan. Umut rakiple boğuşup pozisyon hazırlama kısmında çok eksik. İlerleyen maçlar doukaraya döner gibi duruyor hoca. Onunda pek hali yok ama en azından kalın vücudu pozisyon almasına olanak sağlıyor.
Diabate ve diarraya ince yollu bir konuşma şart. Çok savruk oynuyorlar 3-4 maçtır.
Hakan hocaya sert eleştiriler bence anlamsız. Eli kolu bağlı kabul etmek lazım. Ama en nihayetinde elde ki malzeme bu. Hocanın bundan en yüksek verimi alacak yollar bulması lazım. Maçın her bölümü için doğru dizayn edilmiş plan gerekli. Bu sadece sahada ki oyuncularla değil o oyuncuların rolleriyle de alakalı. Diabateyi en uca atıyorsan yarı sahada savunma yapacaksın. Diğer türlü duvardan döner gibi toplar geri dönüyor. Rakip peşinde koşup maçtan kopuyoruz.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
|
|
12-02-2022, 21:50,
(This post was last modified: 12-02-2022, 21:53 by sy200028.)
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
Maçı canlı izledik bugün... Tek güzel olan bugün tribünlerdi. Sahada bir tane aklı başında futbolcu yoktu. Hata yapan yapana kaleciden tutta forvete kadar bunda Fenerbahcenin golün şokunu atlattıktan sonraki orta saha üstünlüğü ve pas trafiği de etkili oldu. Ortasaha üstünlüğü gidince her şey degişti defansın arkasına çok adam kaçırdık...üstüne önümüzdeki haftalar için Perezi de kaybettik. Birileri Diabete in kulağını çeksin artık. Muhammedi oyuna girdikten sonra begendim ilk maçında fena degil di sikinyo ilk 15 dk vardı sonra oda kayboldu. Kısacası hocasından kalecisine kaleciden forvetine tel tel döküldük haftalardır futbolcuların genelinde bir düşüş vardı zaten. Galibiyet serisi sart Allah yardımcımız olsun. 44yıl sonra şu lige çıkınca zevk almaya bakıyorum. Düşersek de canımız sağolsun
Not:Forvetde Dokora denense nasıl olurdu diye düşünüyorum Balde bitmiş artık giren çıkanı aratıyor arkadaş.
|
|
12-02-2022, 22:22,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
Adam akıllı bir hoca getireceklerini bilsem (Okan buruk, Bülent Korkmaz gibi) Hakan keleşle artık buraya kadar derdim ama golcü alamadan transferi bitiren yönetimden üst düzey bir hoca beklemek hayalperestlik olur.
Şimdi transfer sezonunu kapattığımızı açıklayan forvetlerimizin önünü açtık, onları beslemek için oyuncu aldık diyen basın sözcüsünün bu maçtan sonra kimi neyi besledik açıklamasını isterdim
Bu ligte golcün kadar varsın, yoksa düşersin bu kadar basit yukarda arkadaşın dediği gibi kalecisinden tut ileri uca kadar ne yaptığını bilmeyen bir takım vardı sahada, hadi 1-2 maç olur anlarım form düşüklüğü derim ama haftalar ilerledikçe oyun anlamında dahada kötüye gidiyoruz bu enkazı nasıl ayağa kaldıracağız gerçekten çok merak ediyorum
|
|
12-02-2022, 22:32,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 166
|
|
Eldeki kuş daldaki kuştan iyidir mantığı ürünü bunlar anlamsız şekilde transfer yapmazsan şimdi naz çekersin, disiplin elden gitmeye başlıyor demekki takımda, nedeni çok açık oyuncu biliyor ki Giresunspor bana mecbur s2ne takmıyor yerse göndersene ! baknz idmana çıkmayan, şehri terkeden sağa sola sataşan hepsi var, fb maçı öncesi motivasyon konuşması çektirmedimi acaba BEN BAŞKAN ! haftaya kayseri bizi yenerse ki kayseri içimizden geçer diye tahmin ediyorum, zaman kazanmak adına Hakan KELEŞ'i yollayabilirler sonrasımı hep beraber yaşayacağız ...
Ben birde şunu kabul etmiyorum süper lige çıkmış takımın YÖNETİMİNDE cebinden koyacağı parası yoksa almasın başkanlığı kusura bakmasın Giresunspor ve ya bir başka takım içinde geçerli alma yeri değil o makam verme yeri verdik diyorlarsa açıklasınlar ceplerinden bu zamana kadar ne kadar para koydular ? ya yönetimde öyle adamlar var ki ! verdikleri yoktur seçimde deseydi en kötü bak o da en kötü 250 bin koyacaksınız diye nerdeeeeee !
Başkentten !
|
|
|