STSL 25.Hafta | Giresunspor - Fenerbahçe
12-02-2022, 23:03,
RE: STSL 25.Hafta | Giresunspor - Fenerbahçe
(12-02-2022, 22:32)turkuaz_0628 Wrote: Eldeki kuş daldaki kuştan iyidir mantığı ürünü bunlar  anlamsız şekilde  transfer  yapmazsan şimdi naz çekersin, disiplin elden gitmeye başlıyor demekki takımda, nedeni çok açık oyuncu biliyor ki Giresunspor bana mecbur s2ne takmıyor yerse göndersene !  baknz idmana çıkmayan, şehri terkeden sağa sola sataşan hepsi var, fb maçı öncesi motivasyon konuşması çektirmedimi acaba BEN BAŞKAN ! haftaya kayseri bizi yenerse ki kayseri içimizden geçer diye tahmin ediyorum, zaman kazanmak adına Hakan KELEŞ'i yollayabilirler sonrasımı hep beraber yaşayacağız ...
Ben birde şunu kabul etmiyorum süper lige çıkmış takımın YÖNETİMİNDE cebinden koyacağı parası yoksa almasın başkanlığı kusura bakmasın Giresunspor ve ya bir başka takım içinde geçerli alma yeri değil o makam verme yeri  verdik diyorlarsa açıklasınlar ceplerinden bu zamana kadar ne kadar para koydular ? ya yönetimde öyle adamlar var ki ! verdikleri yoktur seçimde deseydi en kötü bak o da en kötü 250 bin koyacaksınız diye nerdeeeeee !
Benim düşüncem, Suçun büyük kısmı yönetimde; şu yönetime takım emanet edecek takım sayısı oldukça 1 bilemedin iki tanedir ancak Hakan hoca bugün boşa çıksa süper ligde en aşağı 5 tane talibi çıkar.
Neyse bakalım Hakan hoca onlar daha iyi olduğu için biz kötü olduk, zor fikstürden kurtulduk dedi bakalım inşallah dediği gibi kalite farkından dolayı bu maç böyle kötü oynamışızdır.
Reply
12-02-2022, 23:12,
Maça resmen 1 avansla başladık. Geneli orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçta diabate ve Sergio ile net pozisyon da bulduk. Ama iki hata iki gol getirdi.

İlk gol traorenin hediyesidir ki eleştirim şu; hamidou kardeşim sen hamalsin, teknik yönün yok senin, vücudunu koyar, rakibi kesersin sonra da garanti pasla topu takımda tutarsın. Senin neyine çalım hem de estetik çalım denemek.

İkinci gol de Antalya maçında yedigimizin kopyası. Diabaetinin kaptırdığı, kaptırır kaptirmaz 3e iki yakalandigimiz garip bir pozisyon.

Ayrıca ikinci golde ters ayakta yakalandığı için çok bir şey diyemem ama ilk golde o açıdan gol yemek okana yakışmadı.

Sergio çalımda başarısız olmasına rağmen ısrarla çalım denemeye devam edip çok top oldurdu, diabate forvete geçince zaten bitmişti, ki son 10 haftadır bal yapmayan arı idi kendisi. Umut çıkınca balde girmeliydi, shapi değil. Madem diabate forvete geçti, o zaman oyun stratejimiz rakibi geride kabul edip kontra denemek olmalıydı. Umut sakatlanmasa ve başlangıç plan ve kadrosu ile devam etseydik belki çok güzel şeyler konuşuyor olabilirdik.

Bu arada staddan civarından çıkmak 1 saatten fazla sürdü. şehir içine uğrayıp sonra Samsun'a geçmem gerekiyordu. Polis evi kavşaktan otobana çıktım ve şansımı s.k.y.m polis eskortu eşliğinde FB otobüsü. Solda yavsaklarin otobüsü, sağ seritte polis minibüsü, arkada 10-15 tane sivil FB saksocusu. Lan kodumun çocukları havaalanına kadar tüm şeritleri kapatmak zorunda mısınız? Ambulansa bile yol vermeyen yavşaklar sizi. O kadar sinirlendim ki o araçların içinde 28 plaka aradım, bulsam bir şekilde takip yoldan çıkarmayı bile düşündüm. Allah'tan yoktu 28 plaka.

Bir de yeni transfer, 2. dk, klas bir vuruş ve gol olunca Allah'ım sana geliyorum dedim ama çikinyo da pek bir varlık gösteremedi maç içinde. Bilekleri çok iyi, oyun görüşü ve pas becerisi de çok iyi ama ona uygun, araya kaçacak sprinter bir forvetimiz yok elimizde.

Hakan Keleş maç başında çok iyi ama maç başladıktan, gol yedikten, sakatlık yaşandığında veya oyundan dustugumuzde eksileri çok olan bir hoca. Bir çok örnekle bunu açıklayabilirim.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
12-02-2022, 23:52,
Bir de şu detayı belirtmeliyim, diabate ve Sergio en az 2 maç yedeğe çekilmeli. Bugünkü 11, Sergio yerine şapi, diabaete yerinde de doukara oynasın anasını satayım.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
13-02-2022, 00:39,
https://twitter.com/waldisonn/status/149...5F44g&s=19

Bunuda mı görecektik be Hakan başkan?Göstermediğin başka rezillik kaldı mı acaba?
Reply
13-02-2022, 00:48,
(13-02-2022, 00:39)kerasus Wrote: https://twitter.com/waldisonn/status/149...5F44g&s=19

Bunuda mı görecektik be Hakan başkan?Göstermediğin başka rezillik kaldı mı acaba?
Güzel bir mizah olmuş:-D Komik olan fotoğrafı paylaşan kişinin sahte hesap ile gerçek hesabın isimlerinin aynı yapılabilir olduğunu bilmemesi.
Reply
13-02-2022, 01:25,
(13-02-2022, 00:48)kty28 Wrote:
(13-02-2022, 00:39)kerasus Wrote: https://twitter.com/waldisonn/status/149...5F44g&s=19

Güzel bir mizah olmuş:-D Komik olan fotoğrafı paylaşan kişinin sahte hesap ile gerçek hesabın isimlerinin aynı yapılabilir olduğunu bilmemesi.

sahte olduğu nereden belli ?

2 twitter mesajı arasında çizgi var, yani bağlantılı. Aynı hesaptan atılmış
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
13-02-2022, 01:35,
Haha Smile kulübü yöneten adama bakar mısınız
Reply
13-02-2022, 01:54,
Çizgi muhabbeti yanıtlardan birini seçince hep oluyor. Yüksek ihtimalle başkanın hesabını kullanan arkadaşlar kendi hesaplarına geçmeden yazdılar.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
Reply
13-02-2022, 13:18,
Karaahmetin ki komedi olmuş
Maça gelirsek maç umut nayırın sakatlandığı an bitti
Doukarayı içeri atacakken sapi hamlesi gereksiz oldu
Bir de baldeden hala umut beklemek çölde kutup ayısı bulmaya benziyor
Doukarayı bir şekilde monte etmesi lazım
Derelili çotanak
Reply
13-02-2022, 17:38,
Antalya'da yeniyor. Geçmiş olsun. Buraya kadarmış.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)