2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
20-02-2022, 23:14, (This post was last modified: 20-02-2022, 23:15 by cotanak88.)
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Bülent Korkmaz Rize ile anlaşmış onlar bile birşeyler deniyor bizim yönetim ortada o kadar iddaalar dolaşıyor onları bile yalanlamak için açıklama yapmıyor.
Birde Göztepe maçının biletleri 15-30 liradan açmışlar yapsana 5 lira gibi sembolik rakama 6 puanlık maç bu maç hala üçün beşin hesabını yapıyorsun
21-02-2022, 00:00,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Bu haftadan itibaren 12. sıradaki Antalyadan aşağısı düşme adayı, Resmi olmasa da Malatya gitti, Keza Altayda şahsi fikrim kadrosu biz gibi yetersiz gelen hoca bir alt lig hocası zaten düşünceleri az çok belli oldu başkanları da aynı bizimki mantığında, gelelim son 2 sıraya 12.sıradan aşağısında Galatasaray ve Antalya ilerleyen haftalarda rahat çıkacaktır buralardan, Rize ve Biz bi kaç haftaya reaksiyon verebilirsek aşağıya ilk göztepe, kasımpaşayı alabiliriz özelikle k.paşa gelme ihtimali daha yüksek biz göztepe akabinde rizeyi rizede yenmeyi becerebilirsek, yangın yeri olacak.
Başkentten !
21-02-2022, 00:28, (This post was last modified: 21-02-2022, 00:29 by turkuaz_0628.)
DEĞERLİ FERHAT KARADEMİR açıklamalar yapmış demekki buralar takip ediliyor, sorulanlar burdan bu güzel !
Verdiklerini yazmış;

Bu kulübe ne verdin? Ali Sacit Eren yönetimi 2 dönem 150 bin bağış, 30 bin reklam, 30 bin çekiliş bileti ilave günlük ödemelere yardım deplasman güvenlik görevlisi vs 250 bin geçmiştir. Hakan Karaahmet birinci dönem 250 bin bağış, ikinci dönem 500 bin bağış ve led reklamı. ++
Gıda paraları vs bugüne kadar. 1 milyon TL üzeri bağış ve reklam bilet vs param geçmiştir. 500 bin şahsi kredi kefaletim vardır. yaklaşık 400 bin lirada nakit alacağım vardır. Benim ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımın Giresunsporluluğunu eleştirenler,siz ne verdiniz bu kulübe.+++
Verdiğimiz zaman,emek paha biçilemez. Daha iyi yapacağını düşünenler bu paraları getirin kenara çekilmesinide biliriz.

Tamda kendi kalıplarında açıklamalar yakışmış, aldıkları peynir, zeytin vs. filanda yazılsaydı beyfendi adama sorarlar VERMEYECEKTİN NEDEN BU TAKIMA YÖNETİME GİRDİN ? SİLAH ZORUYLAMI ALDILAR.
Her işin bedeli yokmu ? Ya kendinize bunların karşılığı yüklenen Giresunspor yöneticisi misyonu ile gelen marka onun değeri nedir ?
Başkentten !
21-02-2022, 05:05,
Verdiğimiz paraları getirin çekilmeyi biliriz yazmış galiba spor28 de gordum baskan sene basi kongrede temlik koymayı kaldirmamis miydi verilen paralar bagis olmayacak miydi
21-02-2022, 11:16,
Ula şu klübe başkanlık yöneticilik sayesinde (çalıp çırpmasını geçtim orasını Allah bilir de) kim ne itibar kazanmış kim bu sayede servetine servet katmışsa beter olsun inşallah, eski günlerini mumla arar olsunlar. Kimsenin tanımadığı esnaflar Giresunspor sayesinde multimilyoner olup birde ülkece tanınır hale geliyorlar. Sonra birde pişkin pişkin soda muhabbeti yaparlar, kendileri olmasa Giresunspor diye bir takım olmayacaktı gibi anlatrlar. Bu nasıl bir yüzsüzlük seviyesidir yahu? Herhangi bir isim özelinde yazmıyorum, anonimdir.
21-02-2022, 11:42,
Maçlardan sonra boy boy videolarda kendi reklamını bedavaya yaparken iyiydi ama. Miletvekilleri, vali, belediye başkanı ile network oluşturmak da bedava. Herkes şahsi çıkarının peşinde. Bu kulübün mali tablosunu takip eden bağımsız bir denetleme kurumu yok. Şeffaf, dürüst bir yönetim kendine güveniyorsa bağımsız denetleme kurumlarıyla anlaşır. Bugüne kadar kimse böyle şeylere kalkışamadı maalesef. İyice tiksindim artık bu alengirli işlerden.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
22-02-2022, 00:32,
Ohooo açıklamaya bak sen, hep verdiklerini söylemişler, hiç kimse aldığını söylemiyor
22-02-2022, 02:47,
Hep verdiğini söylemiş de ne vermiş allah aşkına.Kendimi savunacağım diye daha küçük duruma düşmüş.Verdiği reklamın parasını yazmış yahu.Çekiliş biletinin parasını yazmış.Ekmek almışlar kulübe onun parasını yazmış.Şaka gibi.
Ha bunlarıda hep Giresunspor aşkından, sevdasından yapmıştır.Yatak yorgana düşmüştür Giresunspor derdinden.
Vallahi düşün şu kulübün yakasından ait olduğumuz liglere geri döneriz biz.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
14-03-2022, 18:37, (This post was last modified: 14-03-2022, 18:37 by yirmisekiz.)
Baskanin bir tv programindaki aciklamasina gore, en pahali oyuncumuz 900.000 euro, ondan sonraki 700,000 euro aliyor. 500, 400 seklinde gidiyor. İsim vermedi ama 900k alan Doukara. Bugunku aklim olsa almazdim dedi.
15-03-2022, 15:56,
Geçen haftaydı sanırsam izlemiştim programı. 40-45 milyon tl kur zararımız var demişti. Douglas-doukara-sankhare tahmini 2 milyon € alıyordur. Mevcut kurla 32 milyon ₺ yapar. Ah vah etmemek elde değil gerçekten. Yerlerine 2 tane yerli oyuncu alsaydık çok daha fazla verim alırdık.
Geçenlerde ferhat bey sohbet odasında konuşurken 160 milyon borcun genel toplam olduğunu gelen her gelirin bunu aşağıya çektiğini söyledi. Hesabımızı 45+ puana göre yaptık eğer kur farkı olmasaydı 50 milyon civarına çekecektik borcu dedi. Trtnin açıkladığı rakamı sormuşlardı(72 milyon) orada bir hata yaptılar o tablo ligi o şekilde bitirirsek gelecek rakam dedi.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)