STSL 28.Hafta | Ç.Rizespor - Giresunspor
05-03-2022, 18:52, (This post was last modified: 05-03-2022, 18:54 by maicon_28.)
RE: STSL 28.Hafta | Ç.Rizespor - Giresunspor
beyler hatırlarsanız sezon başında 44 puan barajı koymuştum. Bizi rahatlatacak puan olarak..

Şuan 32 puandayız kalan 10 maçta 12 puan alabilir miyiz ?

**ve ikinci sorum 44 puan yeter dimi ? Hatta daha azı yeterli olabilir dimi ?
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
05-03-2022, 18:53,
(05-03-2022, 18:52)maicon_28 Wrote: beyler hatırlarsanız sezon başında 44 puan barajı koymuştum. Bizi rahatlatacak puan olarak..

Alırız kanka, takım toparladı.
Reply
05-03-2022, 18:56,
(05-03-2022, 18:52)maicon_28 Wrote: beyler hatırlarsanız sezon başında 44 puan barajı koymuştum. Bizi rahatlatacak puan olarak..

Sondan 3.maç Altay maçı ağer düşmeyi garantilerse oradan 3 puan, haftaya da Gaziantep karşısında 3 puan alabiliriz bu da 38 puan yapar. Bir şekilde 1 maç daha kazanırsak kümede kalırız bana kalırsa çünkü ikili averajda bizden iyi takımlar sadece Kasımpaşa ve Antalyaspor.
Reply
05-03-2022, 19:19,
Bu arada beyler bilmiyorum katılır mısınız ama Sergio sağa geçtikten sonra sanki daha iyi oynamaya başladı gibi. 2 haftada 2 asist bir de bugün ikinci golü kendi başına hazırladı bir yerde.
Reply
05-03-2022, 19:37,
(05-03-2022, 19:19)bulancak28 Wrote: Bu arada beyler bilmiyorum katılır mısınız ama Sergio sağa geçtikten sonra sanki daha iyi oynamaya başladı gibi. 2 haftada 2 asist bir de bugün ikinci golü kendi başına hazırladı bir yerde.
Şutu olmadığı için çizgiye inip daha geniş alana top atabiliyor. Solda oynayınca bunu yapamıyordu.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
Reply
05-03-2022, 20:16,
Bizim takımın en değerli çalışanının teknik direktör Hakan Keleş olması takımdaşlık adına çok güzel bir durum.
Büyük kulüplerde yıldız oyuncular teknik direktörü, bilerek kötü oynayarak yiyorlar.
Bizim takımda ilk başlarda Süleymanov ve Diarra biraz böyle gibiydiler ancak onlar da takımdaşlığa dahil oldular.
Eğer bu sene ligde kalmayı başarırsak bence lig için güzel bir örnek olmuş olacağız.
Reply
05-03-2022, 21:13,
(05-03-2022, 19:37)Pangal Wrote:
(05-03-2022, 19:19)bulancak28 Wrote: Bu arada beyler bilmiyorum katılır mısınız ama Sergio sağa geçtikten sonra sanki daha iyi oynamaya başladı gibi. 2 haftada 2 asist bir de bugün ikinci golü kendi başına hazırladı bir yerde.
Şutu olmadığı için çizgiye inip daha geniş alana top atabiliyor. Solda oynayınca bunu yapamıyordu.
Katılıyorum bugün verdiği gol pasıyla geçen seneyi anımsattı sezon başından bu yana sağda oynasaydı çok daha verimli olacaktı kiralık Shapi oynasın diye onu harcadı hoca.
Reply
05-03-2022, 21:21,
Göztepe: Trabzon-alanya-konya-kayseri-fener.
Altay: gümrük-malatya-sivas-antalya-adana-başakşehir
Rize: paşa-trabzon-alanya-konya-kayseri-fener(göztepeyi takip ediyor fikstür)
İşi uzatmadan şu periyot içinde bitirmek lazım.
Biz sırasıyla antep-antalya-sivas-malatya-bjk yapıcaz.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
Reply
05-03-2022, 22:23,
Bu takıma parasını verdin mi takır takır oynar galip gelir Arpayı kesersen süründürür. Güzel bir galibiyet oldu. Alınacak dört galibiyet bizi ligde tutar. Bundan sonra her puanın ayrı bir önemi var yenemiyorsan yenilmiyeceksin.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
05-03-2022, 22:27,
Çok güzel bir galibiyet ve 3 puan, şımarmadan kaldık tamam moduna sokmadan kendimizi maç maç adım adım gideriz umarım antep şu aralar berbat durumda son 5 maçları hatay maçını beklemedeyiz, akabinde bize gelecekler iç sahada antep ve sivası nedense yeneceğimizi düşünüyorum, antalya maçı zor maç 1 puan alırsak amenna, malatya bizim maça kadar düşerse ordan da alırız 3 malatya bizi sever Smile sonlara doğru daha da açılabilirsek fazlasıyla alırız.
Bu arada harbiden şikinyo ve muhammet cuk transferler, muhammet biraz fizikli olsa güzel oyuncu allah için ah birde forvet alsaydık ahhh ahh, diabate bugün hiç girmeseydi keşke anlasaydı yvşk, sergio ise yine sağdan at soldan geç yapmaya çalışıyor harbiden biri desin la sen napıyosun diye ...
Bravo takım, bu arada başkan tff gitti konuştu filan yazılmışta hiç sanmam öyle bişe olsa yerel basındaki habercileri çoktaaaaan resimleri servis ettiyydi, neyse hakem bugün yakmadı yakamadı allahtan var, izle diye çağırdı !
Başkentten !
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)