STSL 28.Hafta | Ç.Rizespor - Giresunspor
09-03-2022, 12:44,
RE: STSL 28.Hafta | Ç.Rizespor - Giresunspor
(09-03-2022, 09:00)mvsr Wrote: Cüneyt'i;
İnönü'de galiba Rizespor maçında ceza sahası dışarısındaki pozisyona penaltı vermesi,
Fenerbahçe maçında atağa çıkmışken ve daha zaman varken gol olabilecek pozisyonu keserek maçı bitirmesinden dolayı asla iyi anmayacağım.

Hemde net 1-1,5 metre dışarısı. Maçı bir takımdan alıp diğer takıma hediye etmek dersen en net maç kesinlikle budur. Hızını alamayınca 2 de kırmızı çıkarmıştı. Bir sonraki hafta ise süper ligde Eskişehir-Galatasaray maçı ile ödüllendirilmişti. Zaten Rize ile normal sakin bir maçımız yok gibidir. Ya hakem konuşulur yada Rizeli ergenlerin çıkardığı olaylar. 

Cüneyt Çakır'ın Avrupa'da maç yönetmesine çok şaşırıyordum ben asıl. Ptt 1. lig maçının altından kalkamayan adamı Avrupa maçlarına vermek ilginç geliyordu. Bir keresinde canlı izlerken denk geldim, Manu-R.Madrid maçı. Çeyrek final bile öncesiydi. 2 dev takımdan biri çevrel finali göremeyecek. Manu deplasmanda berabere kaldı ve içerde 1-0 önceydi. Taa ki Cüneyt Çakır devreye girip saçma bir kırmızı kart ile 10 kişi bırakıp turu R.Madride hediye edene kadar. Ondan sonra dedimki eğer bu performansı ile Avrupa'da mahalle maçına dahi verirlerse amaç bellidir. Böyle vasıfsızları tetikçi olarak kullanıyor UEFA'da. Ünlü hakemlerinin kariyerini lekelemek yerine eyyam yapmak gerektiğinde ver Cüneyte. 

Fener maçında hücumu kesip bitirmesi ise onun kariyerinde en masum eyyamlardan biridir.
Reply
09-03-2022, 12:44,
Göztepe'de hocayı gönderip Tomas ile anlaşmış, istesek bu kadar olurdu, bizim adımıza güzel oldu bu Tomas işi.
Reply
09-03-2022, 15:35,
(09-03-2022, 09:00)mvsr Wrote: Cüneyt'i;
İnönü'de galiba Rizespor maçında ceza sahası dışarısındaki pozisyona penaltı vermesi,
Fenerbahçe maçında atağa çıkmışken ve daha zaman varken gol olabilecek pozisyonu keserek maçı bitirmesinden dolayı asla iyi anmayacağım.

rize maçı özgürcan özcan güngören stadı Big Grin 
ulan hala aklımda ve çıldırıyorum .
Reply
09-03-2022, 17:05,
https://www.youtube.com/watch?v=uVeUe1VZcdE

saçmalığı tekrar izlemek isteyen varsa Big Grin
Reply
09-03-2022, 19:05,
(09-03-2022, 17:05)Yaglidereli Wrote: https://www.youtube.com/watch?v=uVeUe1VZcdE

golü aydın atmış ya la Big Grin ne söverdik aydına be. giresunda okuduğum sene bir arkadaşım ; aydın çetini türk futboluna kim kazandırdıysa allah belasını versin dedi . sakarya o günden beri iflah olmadı Big Grin
Reply
09-03-2022, 19:45,
(09-03-2022, 19:05)semiko Wrote:
(09-03-2022, 17:05)Yaglidereli Wrote: https://www.youtube.com/watch?v=uVeUe1VZcdE

golü aydın atmış ya la Big Grin ne söverdik aydına be. giresunda okuduğum sene bir arkadaşım ; aydın çetini türk futboluna kim kazandırdıysa allah belasını versin dedi . sakarya o günden beri iflah olmadı Big Grin

O değil de, Hasan'a kırmızı kart çıkarırkenki hırsa bakın Cüno da. Bu nasıl bir düşmanlık mk. 

Aydın Çetin bizde çok iyi iş yapmıştı ama. Hatta İzmirliler çıldırıyordu bizden giden oyuncu kendini buluyor falan diye. 

Bir de Olgun Peker'li sezon. O sene Rize küme düşüyordu biz kurtardık 2. maçı da vererek. Tam Altay'ı deplasmanda 4-1 yenip PO hattına yerleşmişken Rize'ye kaybedip kümede kurtardık.
Reply
09-03-2022, 20:56,
Aydin Çetin tam bir golcuydu. Bahsettigimiz mactaki gol vurusuna bakin
Reply
09-03-2022, 21:47,
21 Şubat 2011. 6 aylık evliyim, eşim ve ben ordu'nun Fatsa ilçesinde dersane öğretmenliği yapıyoruz. Gündüz düğünde takılan altinlarimizin tamamının (250 grammıs) çalındığını tespit ettik, polis parmak izi uğraştık bütün gün. 25 bin lira borcumuz var, altının değeri de 25 bin lira civarı. Satıp odesek mi diye çok düşünmüştük ama çalışıp ödemeyi tercih ettik. Kefen paramız olsun dedik, ulan olursek kefeni bir şekilde giydirirler işte neyin kefen parasını tutuyorsun elinde.

O büyük şokla bütün gün geçti, akşam adana Giresun maçı var. Moralim bozuk, aklım altinlarda, maç başladı 3-5 dkda dünyadan ayrıldım ben. Aydın çetin reis maçın sonuna doğruydu sanırım kafayla bir koydu, ben yerimden fırladım gol diye. Sonra hanımın bakisini unutmuyorum kinle nefretle... "Senin maçına başlarım, bizim dünyamız kararmış, sen Giresun'un golünün derdindesin demişti Big Grin
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
09-03-2022, 22:11,
(09-03-2022, 21:47)chotanax Wrote: 21 Şubat 2011. 6 aylık evliyim, eşim ve ben ordu'nun Fatsa ilçesinde dersane öğretmenliği yapıyoruz. Gündüz düğünde takılan altinlarimizin tamamının (250 grammıs) çalındığını tespit ettik, polis parmak izi uğraştık bütün gün. 25 bin lira borcumuz var, altının değeri de 25 bin lira civarı. Satıp odesek mi diye çok düşünmüştük ama çalışıp ödemeyi tercih ettik. Kefen paramız olsun dedik, ulan olursek kefeni bir şekilde giydirirler işte neyin kefen parasını tutuyorsun elinde.

O büyük şokla bütün gün geçti, akşam adana Giresun maçı var. Moralim bozuk, aklım altinlarda, maç başladı 3-5 dkda dünyadan ayrıldım ben. Aydın çetin reis maçın sonuna doğruydu sanırım kafayla bir koydu, ben yerimden fırladım gol diye. Sonra hanımın bakisini unutmuyorum kinle nefretle... "Senin maçına başlarım, bizim dünyamız kararmış, sen Giresun'un golünün derdindesin demişti Big Grin
Ahaha abi yenge haklı ama bizimkide böyle bir sevda top çizgiyi geçti mi dünya renkleniyor Big Grin
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
Reply
09-03-2022, 22:42, (This post was last modified: 09-03-2022, 22:44 by chotanax.)
Hakli falan değil, normal olan benim davranışım, o anormalBig Grin

Bir hikaye daha, 2006-2007 yılları, Eskişehir'de okuyoruz, eşim ile sevgiliyiz. Ertesi gün es-es Giresun maçı var. Allah'ın izniyle gidecez maça. O zaman internet şu bu gelişmemiş, daha dogrusu ben çok anlamıyorum o islerden. Hangi otelde kalırlar bilmiyorum. Tespit yapamadım aslında otele gidip baklava vb birşeyler yapacaktım olmadı.

Neyse efendim yolda el ele yürüyoruz eşimle, haller diye bir muhit var, o civarda uzaktan bir baktım polis oto ışığı, arkada böyle yeşilimsi bir otobüs. Ulan acaba bizimkiler mı derken bir yakinlastilar valla bizim otobüs. Eşimin elini bırakıp yola indim, azıcık önlerine çıkıp yavaşlattım, otobüse el salladım falan. Sonra koptum hayattan ne yaparız, nasıl oynarız, şöyle oynarsak olur, defans yaparsak gol yeriz diye düşünürken kaç dk geçti bilmiyorum. Kendime geldim, eşime elimi uzattım, hanım elimi ittirip dedi ki "25 dakikadır hayatta değilsin, git Giresunspor otobüsünün elini tut, daha mutlu olursun" Big Grin
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)