2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
16-03-2022, 02:37,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Flavio'nun sakatlığı uzun sürecekse ve Pelupessy kesin olarak gitmediyse Pelupessy ile ortak bir nokta bulunup ikna edilmeli, 9 hafta kalmış işler de yolunda giderken o bölgede 1 oyuncu bile bizim için çok şey anlam ifade ediyor.
16-03-2022, 09:18,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Adriano Faccini tarafından gelen son borç sonrasında Ali zerzavatıda açıklama yapmış.Fazla söze gerek yok bizim te en başından dile getirdiklerimizi söylemiş.Niye ibra ettiniz ? diyor zerzavat.
Ee zerzavat yönetim seni ibra ettide sen hiç mi ödeme yapmadın bu takıma ? Senin borcunu ödeyip duruyor yönetim.
Mevcut yönetimi asla savunmuyorum.Al birini vur ötekine.Bunlar gittikten sonra neler çıkacak allah bilir.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
16-03-2022, 12:09,
1. lige yabancı kaleci getiren kafaya tüküreyim zaten. kulüp ne kadar dümbük varsa mıktnatıs gibi çekiyor yemin ederim.
Bir de borç hesabı yapmış densize bak ya.
16-03-2022, 14:29,
başkanın bugün basın toplantısını dinleyen oldu mu
neler diyor (dedi)
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
16-03-2022, 15:17,
(16-03-2022, 14:29)maicon_28 Wrote: başkanın bugün  basın toplantısını dinleyen oldu mu
neler diyor (dedi)

Biraz dinleme şansım oldu. Desteksizlikten bahsetti. Para anlamında hiç bir yerden yardım alınmadığına, Giresunsporun şehre kattıklarından ve katacaklarından.. Tesis kazandırılması için çabaladıklarını ama kimseden destek göremediklerini Ali Eren ile ilgili konuya olayın mahkemede olduğu Ali Erenin atmış olduğu twit ile ilgili evet herkes yediğinin hesabını verecek dedi. Destek alamadıklarını destekte beklemediklerini parasal açıdan kulubü çevirdiklerini ödemelerin düzenli yapıldığından bahsetti. Gelirleri sıraladı. Şehirde en küçük olayların bile büyük ölçüde abartıldığını birlik ve beraberliğin olmadığını, Giresunspora en büyük gelirin Token satışından olduğunu elden bir kuruş para alınmadığını verdiğini söyleyen varsa çıkıp söylesin dedi İstanbul'daki Giresunlular derneklerinin kaç bilet alacaklarını merak ettiklerini söyledi muhtemelen bilet satışı yapılmamış vs vs Biraz üzgün ve sitemkar gördüm başkanı her anlamda yalnız kaldıkları belli. Ama kulubün para anlamında sıkıntısı yok borç var ödeniyor dedi. Maçbaşı ve primlerin zamanında ödendiğini söyledi.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
16-03-2022, 15:44,
(16-03-2022, 15:17)sy200028 Wrote:
(16-03-2022, 14:29)maicon_28 Wrote: başkanın bugün  basın toplantısını dinleyen oldu mu
neler diyor (dedi)

Biraz dinleme şansım oldu. Desteksizlikten bahsetti. Para anlamında hiç bir yerden yardım alınmadığına, Giresunsporun şehre kattıklarından ve katacaklarından.. Tesis kazandırılması için çabaladıklarını ama kimseden destek göremediklerini Ali Eren ile ilgili konuya olayın mahkemede olduğu Ali Erenin atmış olduğu twit ile ilgili evet herkes yediğinin hesabını verecek dedi. Destek alamadıklarını destekte beklemediklerini parasal açıdan kulubü çevirdiklerini ödemelerin düzenli yapıldığından bahsetti. Gelirleri sıraladı. Şehirde en küçük olayların bile büyük ölçüde abartıldığını birlik ve beraberliğin olmadığını, Giresunspora en büyük gelirin Token satışından olduğunu elden bir kuruş para alınmadığını verdiğini söyleyen varsa çıkıp söylesin dedi İstanbul'daki Giresunlular derneklerinin kaç bilet alacaklarını merak ettiklerini söyledi muhtemelen bilet satışı yapılmamış vs vs Biraz üzgün ve sitemkar gördüm başkanı her anlamda yalnız kaldıkları belli. Ama kulubün para anlamında sıkıntısı yok borç var ödeniyor dedi. Maçbaşı ve primlerin zamanında ödendiğini söyledi.
Anlamadığım nokta maç başı ücretler ve primler düzenli olarak ödeniyorsa pelupessy nasıl haklı fesih yaptı? oyunucunun garanti parası ödenmediği için mi?
---ÇEPNİ BOYU ÇOTANAKLAR---
16-03-2022, 16:11, (This post was last modified: 16-03-2022, 16:12 by Yaglidereli.)
Muhtemelen Sankhare'de olduğu gibi oyuncuyla anlaşılır ucuza kapatırız diye düşündüler parayı ödemediler.
Ara bulunur da normal maaşından düşüğe anlaşılırsa işe yaramaz adamdan ucuza kurtuluruz diye düşündüler herhalde.

Başkanın destek olmadığı açıklamalarına katılıyorum. Bizim memlekette kimse kimsenin elinden tutmaz. Sonra adam başarılı olur mazallah.
Bu sebepten bu kulübün acilen bir vizyon kazanması ve kendi ayakları üzerinde durması lazım. Yalnız başkanın şanssızlığı da var kriz zamanına denk geldi. Millet ekmeği, yağı nasıl alırız diye düşünüyor nasıl destek atsın. Zenginler zaten sermayeyi koruma peşinde.

Bu arada Flavio 2-3 haftaya dönecekmiş iyi bari.
16-03-2022, 16:28,
Pelupessy olayını kaçırdım çocuk ağlayınca sonra tekrar açtığımda şöyle bir diyalog geçti futbolcu seneye hangi takıma giderse gitsin örnek 300 e gitti 100 ünü biz ödeyeceğiz 200 e gitti 200 ünü biz ödeyeceğiz tarzı konuşma yaptı ama hangi futbolcu için yaptı bilmiyorum
16-03-2022, 16:42,
Takımın borcu var borc ödeniyor bi şekilde kendini ödetiyor dedi . Paranın tamamının Giresunspor hesabı  üzerinden gönderildiğini ve yattığını geçmiş dönemlerde olduğu gibi elden para verme alma olayının olmadığını..Giresunspora yardım ettiğini iddaa eden kurum ve kişiler varsa buyursun ortaya çıksın her şey şeffaf dedi. Token olayından iyi para geldiğini EnverYücelle yapılan anlaşmadan 5 milyon başka bir gelirden daha bahsetti toplamda 12 milyon gelir geldiğini Fiskobirlikten para gelmediğini loca aldıklarını vs söyledi. Özel idareye sitem etti. Ali Eren döneminden borcun 40 milyon olduğu sonradan yapılan detaylı araştırmada 60 milyon olduğunu ama ödenmeyen ve mahkemede olan o kadar dosya çıktıki  zorlandık diyor. Mahkeme olayları var çok konuşmak istemediğini, bu sene 9 milyonluk bir takım kurduklarını ama kur farkından dolayı ödemelerin ikiye üçe çıktığını bu konuda şanssızlıktan bahsetti. Anladığım kadarı ile siyasiler ve şehrin ileri gelenlerinden 50-100 bin liradan fazla olmayacak şekilde minik yardımlar haricinde bir kuruş destek alınmamış. Açık aöık söyledi yardım ettim diyen varsa çıksın ben yardım yapsın dedi. Şehirde çekememezlik çok dedi en ufak olay yuvarlanıp en üstlere kadar götürülüyor dedi de dedi.
16-03-2022, 16:44,
Pelu için söyledi. Mahkemesi olacak ama seneye ne kadar kazanırsa o kadar ödememiz düşecek dedi. Bu mevzu sanki biraz verim alamadığımız yabancıları sene sonu yollayamayız bu şekilde elden çıkaralım gibi bir his uyandırdı bende. Sankhare ile ilgili bir olaydan bahsetti ve 900 bin eurosunu kurtardım bu takımın dedi. İmar,özel idare,belediye valilik vs açıktan bir tl almadım. Gelen giden her şey hesaplarda mevcut dedi. Eğer verdim diyen varsa çıksın gelsin dedi. Tesis için projeyi yaptırdık parasını bile ödedik bakanlığa yolladık milletvekilleri el atsın dedi. Hasan buluta rezil ettin kendini dedi kırılan kapı nerede vs diye sordu.
Ama benim en dikkatimi çeken laf araları ben buradayım mesajı verdi. Benim hayallerim var bu takımla ilgili vs dedi. Veremeyeceğim hesap yok herkesle hesaplaşırım, ben bıraktıktan sonra bende sizinle uğraşırım vs giderde yaptı.
Siyasilere sizinde payınız olsn ben bu şehre takıma bu hizmeti yaptım deyip karşılığını istediğiniz günler gelir dedi. Laf arası otobüsün üstündekilerden destek yok dedi.
Ödemeler düzenli dediğini duymadım başkanın ama herhangi bir destek alamayacağının farkında. Gzt 5 milyon bahçeşehir 5 milyon bitexen 30 milyon gelmiş.
Not: ayaküstü karışık yazdım atladığım yerler olabilir
Kötü bir söz gibi düştük dillere.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)