2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
16-03-2022, 16:45,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Toplantının tamamı burada arkadaşlar dileyen dinleyebilir. https://youtu.be/N5ESXVclvbQ
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
16-03-2022, 16:48,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Başkan yargı dağııttı. 44 yıl sonra bu takımı süper lige kim çıkardı diye sordu. Şu an bu takımı kümede tutmak için kim savaş veriyor diye sordu. Heykeliini dikmek istemişler ama buna müsade etmemiş. Geçmiş yılların borçları da bizim üzerimize kaldı bir de onlarla uğraşıyoruz dedi. Kısacası yaptığımız iş zor biz de çalışıyoruz oturduğunuz yerden bir halt bilmeden konuşmayına getirdi. Burada da çok atıp tutan vardı başkana. Başkan korkusuzca gelin hesap sorun veremeyeceğim hesap yok diyor. Bize de tebrik etmek düşer.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
16-03-2022, 18:26,
Başkanın açıklamasını dinlemedim, çok yoruyor valla çok uzatıyor zaman kaybı. Dün akşam Ali Eren'in twitlerinden sonra benim için mesele bitmiştir. Tamam hiç borç ödememiş hep yemiş orası kesin zaten. İyi de kongre de halk diliyle şu konuşma geçiyor.. "Hakan abicim sana şukadar borç bıraktım haberin olsun" diyor.. sende, "ne demek kardeşim lafı mı olur ben başkan olmuşum daha ne isterimki" demişsin. e şimdi de her seferinde yeni duymuş gibi aa ali eren zamanından yine borç geldi diye sızlanıyorsun. ayrıca geçtiğimiz açıklamasında da yine girdi çıktılardan bahsetmemişmiydi? o zaman hiç token muhabbeti geçmemişti yanılmıyorsam. hatta klübe yayın gelirlerinden 70 küsür milyon geldiği haberlerini yalanlamışlardı öyle bir para yok sadece şu kadr par geliyor başkada girdsi yok diye. baktılar 160 rakamı kimseye makul gelmedi daha çok sorgulanmaya başlayınca tamam kabul hadi token gelirimizde vardı diye toparlama evresindeler.
16-03-2022, 19:08,
İtiraz borçtan haberimiz yoktu diye değil ki? Kongrede ibra edilen 41 milyon borç ama gerçekte 60 milyon + elden verilmiş gibi deftere işlenen borçlardan haciz gelmesi. Coin muhabbetini geçen seferde bir gazeteci sormuştu ama rakam konuşulmamıştı diye hatırlıyorum, bugün 30 milyon denildi.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
16-03-2022, 19:49,
(16-03-2022, 16:48)Çotanax Wrote: Başkan yargı dağııttı. 44 yıl sonra bu takımı süper lige kim çıkardı diye sordu. Şu an bu takımı kümede tutmak için kim savaş veriyor diye sordu. Heykeliini dikmek istemişler ama buna müsade etmemiş. Geçmiş yılların borçları da bizim üzerimize kaldı bir de onlarla uğraşıyoruz dedi. Kısacası yaptığımız iş zor biz de çalışıyoruz oturduğunuz yerden bir halt bilmeden konuşmayına getirdi. Burada da çok atıp tutan vardı başkana. Başkan korkusuzca gelin hesap sorun veremeyeceğim hesap yok diyor. Bize de tebrik etmek düşer.

Big Grin Big Grin Big Grin
16-03-2022, 19:56,
yapılan hesap kitap işleri bana güven vermiyor nedense

tamam belki borçlar doğrudur
ama kazandığımız paralar 5 ise, açıklama yaparken 1 diye aktarıyorlar. Rakamı küçültüyorlar gibi geliyor
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
16-03-2022, 22:24,
(16-03-2022, 19:56)maicon_28 Wrote: yapılan hesap kitap işleri bana güven vermiyor nedense

tamam belki borçlar doğrudur
ama kazandığımız paralar 5 ise, açıklama yaparken 1 diye aktarıyorlar. Rakamı küçültüyorlar gibi geliyor
Orada biraz hatalı açıklama yaptılar onun payı var diye düşünüyorum. 160 milyon borç var demek şuan -160 bakiye var demek. Ama sohbet odasında söylenene göre gelen gelirler bu rakamdan düşüyor. Yani bu rakam genel toplam. Ligi 45 puan bandında bitirisek trtnin açıkladığı 70+ milyon yayın parası gelecekmiş. 40 milyonda coin bahçeşehir gzt desek. 110 milyon. Bilet ufak tefek gelenlerde 10 desek. 120 milyon eder. 
Ama bunları doğru düzgün soracak adam yok ki. Adam belgeleri vereyim diyor biride haberleştirmiyor. Ver başkan herkes bilsin. Bir görsel hazırlayalım taraftar görsün vs yok anca laf kalabalığı.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
17-03-2022, 00:14,
Bende maicon'a katılıyorum, Giresunspor'da eski yönetimler de hep aynısını yapardı, gerçek rakamlar hiç söylenmez, spekülasyon yaratılır, hep eskiler suçlanır, çok konuşarak kafalar karıştırılır kimse bi s.k anlamaz, dolandırıcıların en çok kullandığı yöntemdir, çok konuşur bir s.k anlamazsın ama iş işten geçmiştir, çoktan ağa düşmüş dolandırılmışsındır
17-03-2022, 08:31, (This post was last modified: 17-03-2022, 08:31 by sokakbaşımeyhane.)
Hepsi yalan dolan.. bu takımda kim başkanlık yapıp cebinden verdi diyeceksem Fatih Kitapçıdan sonra Ferhat Abidinoğludur adam devre arası geldi takıma bayağıda takviye yaptı kayyumdan aldı takımı ama erhan altın yüzünden takım küme düştü
Gerisi benim için hepsi ama hepsi sömürücü rantçıdır
İateyen istediği gibi inanmaya heykel dikmeye devam etsin
Derelili çotanak
17-03-2022, 09:06,
Kulübün borcu var, kimse yardım etmiyor deniyor ama sezon sonu bırakmakta istenmiyor.Bu bile benim için kıllandığım noktadır.
Bir hesap yapmıştım.O hesaba ek olarak 3 galibiyet gelirini ve token muhabbeti çıktı onuda eklediğimizde farklı bir rakam çıkıyor ortaya.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)