STSL 31.Hafta Giresunspor - Sivasspor
03-04-2022, 22:43, (This post was last modified: 03-04-2022, 22:48 by maicon_28.)
RE: STSL 31.Hafta Giresunspor - Sivasspor
Herkes genelde en geride olmasına rağmen Rize'den korkuyor
Ben ise Altay'dan korkuyorum

Yetişir diye korku sıralamam;

Altay > Rize > Göztepe

Göztepe'den hiç korkum yok. En az hatta neredeyse hiç tedirgin olmadığım takım Göztepe
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
03-04-2022, 23:05,
(03-04-2022, 22:43)maicon_28 Wrote: Herkes genelde en geride olmasına rağmen Rize'den korkuyor

Altay > Rize > Göztepe

Göztepe'den hiç korkum yok. En az hatta neredeyse hiç tedirgin olmadığım takım Göztepe

Altay Demir deplasmanına gidecek. Demirspor kupalara gitmek istiyorsa bu maçı almak zorunda. Ardından Bizim maça kadar içeride Başakşehir ve Gs ile oynayacak ve bizlede içeride maçları var. İç saha performansı her şeyi belirleyecek gibi. Biz bu hafta Malatyayı yenersek onlar yenilirse fişi çekeriz. Fark ona çıkar
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
03-04-2022, 23:20,
(03-04-2022, 22:43)maicon_28 Wrote: Herkes genelde en geride olmasına rağmen Rize'den korkuyor

Altay > Rize > Göztepe

Rize den maçları bağlar diye çekiniyorum yoksa artık kimseden korkmam aslında malatyayı yenince. Altay taraftar ile yönetim arasında iyice ipler koptu gibi. Serkan hocanın bırakması da çok iyi oldu. Aslında toparlayan kişi oydu ama birden bıraktığına göre baya ciddi sorunlar var belli.
Reply
03-04-2022, 23:25,
İçerideki Bjk maçından puan ümidimi kestim Bjk Vazelin İsmail ile iyi görüntü verdiler. O yüzden Malatyayı yenmek şart oğlu şart şart şart şarttt
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
04-04-2022, 00:03,
(03-04-2022, 23:25)sy200028 Wrote: İçerideki Bjk maçından puan ümidimi kestim Bjk Vazelin İsmail ile iyi görüntü verdiler. O yüzden Malatyayı yenmek şart oğlu şart şart şart şarttt

Tam da bunu yazmaya geldiydim. Benim de umudum vardı ama bu oyunu gördükten sonra umarım trabzon maçı için böylelerdir. Bir de bugün eyüp maçına baktım Gerson Rodriguez gibi adam alt ligde oynuyor. Böyle adamı almak yerine dukara gibi hararcıyı almak büyük zeka gerektirir.
Reply
04-04-2022, 03:36,
Fikstürelere baktım tekrar da Altay mümkün değil kurtaramaz, hatta önümüzdeki 4 hafta puan alırlarsa supriz olur.

Göztepe 4 hafta için de 3 maksimum 4 puan alır.

Rize 4 hafta içinde normal şartlarda 1 ile 4 alır en fazla.

Bize gelirsek Malatya'dan 3 garanti diye bakarsak, ben şahsen Karagümrük ve Adana Demir maçlarından puan çıkarabileceğimizi düşünüyorumz, biz saçmalamazsak ve absürd sonuçlar olmazsa 4 hafta sonra ligde kalmayı garantiliyoruz.

Tabi bu süreçte özellikle Malatya maçından sonra bizim oyuncuları parasal olarak biraz rahatlamamız lazım
Reply
04-04-2022, 06:18,
Malatya 3
Beşik taş 0.veya 1
Karagümrük. 1
Adana demir 3puan alırsak süper olur
Reply
04-04-2022, 09:58,

Altay > Rize > Göztepe

aga altay serkan hocayı gönderdi benim içim rahatladı. korkmuyorum artık. ben de senin gibi altay dan korkuyordum. 
rize son 2 maçı kazanırsa sıkıntı kollanıyor derim . tahir kıran tff yönetimine girecek diyorlar. orası karışık
Reply
04-04-2022, 10:00,
(04-04-2022, 00:03)kral1234 Wrote:
(03-04-2022, 23:25)sy200028 Wrote: İçerideki Bjk maçından puan ümidimi kestim Bjk Vazelin İsmail ile iyi görüntü verdiler. O yüzden Malatyayı yenmek şart oğlu şart şart şart şarttt

Tam da bunu yazmaya geldiydim. Benim de umudum vardı ama bu oyunu gördükten sonra umarım trabzon maçı için böylelerdir. Bir de bugün eyüp maçına baktım Gerson Rodriguez gibi adam alt ligde oynuyor. Böyle adamı almak yerine dukara gibi hararcıyı almak büyük zeka gerektirir.

eyüp o maçı o kadar iyi oynadı ki. 
hocaları birşeyler deniyor. çağlar gibi kaleciyi libero yaptı. 2 li stoperin arasına girerek stoperleri beke kadar çekiyor. bekler ileride. oyunu öyle kuruyor. artık bunlar olmalı. kaleciyi de oyuna dahil etmek gerek.
Reply
04-04-2022, 10:11,

ahahah abi yaa  Big Grin

Beşiktaş'tan alacağımızı fazlasıyla ilk yarıda aldık zaten. Bu saatten sonra Beşiktaş tüm iddiasını kaybedip oyuncuları gönderse bile bizim maça asılır artık o lekeyi temizlemek isterler. Ama ben asıl Karagümrük maçından beklentim var eğer o maça çok ihtiyacımız olursa.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)