STSL 31.Hafta Giresunspor - Sivasspor
04-04-2022, 11:12,
RE: STSL 31.Hafta Giresunspor - Sivasspor
İçerdeki adana demir maçını unutmayın adana daha kırılgan bir takım ordanda 3 puan alabiliriz
Genç Çotanaklar

Reply
04-04-2022, 11:56,
(04-04-2022, 11:12)genc28 Wrote: İçerdeki adana demir maçını unutmayın adana daha kırılgan bir takım ordanda 3 puan alabiliriz

deplasmanda karagümrükten alırız ama adana demirden alamayız . bence.
Reply
04-04-2022, 12:04,
Karagümrük daha sert takım bence ben ads den en az 1 puan alacağımızı düşünüyorum
Genç Çotanaklar

Reply
04-04-2022, 17:00, (This post was last modified: 04-04-2022, 17:06 by sokakbaşımeyhane.)
Rize son 3 haftayı her türlü şike mike alır..9 puanı var..bizim 6 puan almamız şart oğlu şart.
Malatya 3 puan Altay havlu atarsa 3 puan olabilir..Yada ads 3 puan (hatır şikesi)yıllarca kurtardık i.neleri başkanıyla diyaloğumuzda iyi...Rize inşallah konyayaya puan kaybeder kaybederse iş biter ama kazanırsa rizenin son haftalaı kolay gözüküyor..Ama her şey yine bizim elimizde..
MALATYA 3 PUAN
BEŞİKTAŞ(DÜNKÜ OYUNU OYNARSA İLK YARIDAKİ MAÇIN RÖVANŞINI ALIR AYNI SKORLA)0 PUAN
KARAGÜMRÜK BU MAÇTA PUAN ALABİLİRİZ RAHATLADI GÜMRÜK 1 PUAN
BAŞAKŞEHİR 0 PUAN (KÖTÜ SENARYO)
ALTAY 3 PUAN
ADS 1 VEYA 3 PUAN
HATAY (SON MAÇ OLACAĞI İÇİN İDDİASIZ HATAYDANDA PUANLAR ALABİLİRİZ..TABİ TEŞVİKLER DEVREYE GİREBİLİR
MALATYA İLE 3 .KADER MAÇIMIZ..OLGUN PEKER DÖNEMİ SON MAÇ 1-0 YENDİK KURTARDIK.MEHMET BİRİNCİ ZAMANI 2-1 YENDİK ŞAMPİYON OLDUK.ŞİMDİ YİNE LİGDE KALMAK İÇİN FİNAL MAÇI MALATYA BİZE HEP UĞURLU GELMİŞTİR UMARIM YİNE 3 PUAN ALIRIZ
Derelili çotanak
Reply
04-04-2022, 18:05,
(04-04-2022, 17:00)sokakbaşımeyhane Wrote: Rize son 3 haftayı her türlü şike mike alır..9 puanı var..bizim 6 puan almamız şart oğlu şart.
Malatya 3 puan Altay havlu atarsa 3 puan olabilir..Yada ads 3 puan (hatır şikesi)yıllarca kurtardık i.neleri başkanıyla diyaloğumuzda iyi...Rize inşallah konyayaya puan kaybeder kaybederse iş biter ama kazanırsa rizenin son haftalaı kolay gözüküyor..Ama her şey yine bizim elimizde..
MALATYA 3 PUAN
BEŞİKTAŞ(DÜNKÜ OYUNU OYNARSA İLK YARIDAKİ MAÇIN RÖVANŞINI ALIR AYNI SKORLA)0 PUAN
KARAGÜMRÜK BU MAÇTA PUAN ALABİLİRİZ RAHATLADI GÜMRÜK 1 PUAN
BAŞAKŞEHİR 0 PUAN (KÖTÜ SENARYO)
ALTAY 3 PUAN
ADS 1  VEYA 3 PUAN
HATAY (SON MAÇ OLACAĞI İÇİN İDDİASIZ HATAYDANDA PUANLAR ALABİLİRİZ..TABİ TEŞVİKLER DEVREYE GİREBİLİR
MALATYA İLE 3 .KADER MAÇIMIZ..OLGUN PEKER DÖNEMİ SON MAÇ 1-0 YENDİK KURTARDIK.MEHMET BİRİNCİ ZAMANI 2-1 YENDİK ŞAMPİYON OLDUK.ŞİMDİ YİNE LİGDE KALMAK İÇİN FİNAL MAÇI MALATYA BİZE HEP UĞURLU GELMİŞTİR UMARIM YİNE 3 PUAN ALIRIZ

Göksel Gümüşdağ TFF başkanı olursa bırak Rize'yi TS başkanı Ahmet Ağaoğlu bile ağzını açamaz. Yöneticiler arasında en aklı selim ve güçlü olan kulüp başkanı olduğunu düşünüyorum. Benim varsayımım gerçekleşirse Rize başaramaz, biz Malatya maçı ile ligde kalma kutlamalarına başlarız.
Reply
05-04-2022, 01:19,
Beşiktaş maçı 0 oğlu 0.
Hiçbir maç oynanılmadan kazanılmaz ancak V. İsmael gelecek sezona takımı hazırlayacağı ve bizim gibi gücü belli bir takım karşısında takımını deneme fırsatını kaçırmayacağını düşünüyorum.Avrupa durumunu bilmiyorum.Fenerbahçe gibi Avrupa kotasına kendisini sokmak istiyorsa zaten ne yapar ne eder yener bizi.

Bizim birazcık para ateşlememiz lazım.13-14 futbolcu ile mücadele etmek zorundayız.Elimizde çokta büyük avantaj var.Kaybetmemeliyiz bu avantajı.

Malatya lige veda etmiş olsada futbolcuları kendisini göstermek adına asılırsa maça yandık ki yandık.Bizim takım böyle maçları çok sever.Bir bakmışsın yenilmişiz.

Takımımızın gücü ve yapabilecekleri belli.Burası 1. lig değil.Bir futbolcu çıkar kahraman oluverir.Antalyaspor'daki Fredy gibi.Oyuncularımızı iş kesinleşene kadar motive tutmak lazım.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
05-04-2022, 08:49,
(05-04-2022, 01:19)mvsr Wrote: Malatya lige veda etmiş olsada futbolcuları kendisini göstermek adına asılırsa maça yandık ki yandık.Bizim takım böyle maçları çok sever.Bir bakmışsın yenilmişiz.

Sivas maçı gibi üç puan cepte diyoruz da Başakşehir - Malatya maçını izleyen oldu mu? Çok güzel top oynuyorlar kolay lokma degil gevrek gevrek çıkarsak boyumuzun ölçüsünü alırız. Amann dikkattt.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
05-04-2022, 09:08,
(05-04-2022, 01:19)mvsr Wrote: Beşiktaş maçı 0 oğlu 0.
Hiçbir maç oynanılmadan kazanılmaz ancak V. İsmael gelecek sezona takımı hazırlayacağı ve bizim gibi gücü belli bir takım karşısında takımını deneme fırsatını kaçırmayacağını düşünüyorum.Avrupa durumunu bilmiyorum.Fenerbahçe gibi Avrupa kotasına kendisini sokmak istiyorsa zaten ne yapar ne eder yener bizi.

Bizim birazcık para ateşlememiz lazım.13-14 futbolcu ile mücadele etmek zorundayız.Elimizde çokta büyük avantaj var.Kaybetmemeliyiz bu avantajı.

Malatya lige veda etmiş olsada futbolcuları kendisini göstermek adına asılırsa maça yandık ki yandık.Bizim takım böyle maçları çok sever.Bir bakmışsın yenilmişiz.

Takımımızın gücü ve yapabilecekleri belli.Burası 1. lig değil.Bir futbolcu çıkar kahraman oluverir.Antalyaspor'daki Fredy gibi.Oyuncularımızı iş kesinleşene kadar motive tutmak lazım.

dün akşam cihat hoca maçtan önce o kadar iyi konuştu ki. 
ligde olayımız bitse bile maç maç gidiyoruz bunu aşılıyoruz falan dedi . farklı şeyler deniyoruz dedi. oyunculara anlatmış kendinizi gösterin diye . bu bile yeter.
Reply
05-04-2022, 16:32,
Malatya 3 olması gereken
Besiktaş 0
Karagümrük 1 veya 3
Adana Demir 0 veya 1
Altay 3
Başakşehir 0
Hatay 1
Kafamda oluşabilecek puan durumu bu en kötü halinde 44 yaparız ama oncelik Malatyayı yenmek yenersek bir oh çekeriz Rizenin Konyaya takılması gerekiyor bizde Malatyayi yenersek fark 12 13 olur Altay Serkan Hocadan sonra zor onlar bizden daha kötü hiç para ödememisler ve kadeolari kotu Göztepe karışık Beďiktaştan ziyade Gümrükten umitliyim ben erken hedefsiz kaldılar ve kadroları yaşlı kendilerini gösterme dertleri yok puan alırız Altayı yeneriz bence iş oraya kalırsa çünkü geri hatlari hala alt lig ayarında bekte özgür özkaya stoperde ibrahim oynuyor oldu ki iş son haftalara kalırsa Ads Başak Hatay avrupa hedeflerinin devam etmemesi çok önemli bana kalırsa Malatya ve Gümrükten 6 puan çıkartıp 42 ile ligi bitirmemiz lazım Rize 3 haftanın ikisinde Konya ve Fenerle oynuyor 0 çıkarmaları olası Göztepe Fenerle oymayacak ordan 0 çıkarması olası ki bence Kayseriyide yenemezler bu doğrultuda eğer 6 puan çıkartırsa 2 deplasmandan ligi Ads maçında tamamen bitirebiliriz ki bitirirsekte topçuların çoğu son haftalarda oynamaz
Reply
05-04-2022, 18:14, (This post was last modified: 05-04-2022, 18:15 by semiko.)
abramovic almış göztepeyi. göztepeyi düşürmezler gibime geliyor. bu hafta ki kayseri maçında bazı şeyler ortaya çıkar.

edit: kayserinin fikstür de düşmeye müsait.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)