(16-04-2022, 12:54)maicon_28 Wrote: 6 aydır maaş ödenmiyor bilgisi doğru mu
benim mantığım ihtimal veremiyor. 2 tane sebebi var
1-) 1-2-3 ay maaş alamamak belki idare edilebilir ama 6 ay dile kolay. Şuan yaşadığımız futbolcu sorunlarının 100 katını yaşardık. Adamlara hiç maaş vermemişiz neredeyse
2-) 6 ay maaş verilmediyse, yönetim bu gelen milyonları ne yaptı ? Hadi kötü bir şey düşünsek bile 1-2-3 aylık maaş-para deriz. 6 aylık maaşı vermemek garip ve kötü geliyor. Mantıksız geliyor
özetle söylenen duyumlar 6 ay çok değil mi ?
6 aydır maaşlar ödenmiyor bilgisi bana da gerçekçi gelmiyor. Türkiye'de neredeyse her takımda ödemelerin geciktirilmesi gibi bir durum var (sanırsam tek istisnası Başakşehir ve Fenerbahçe.)
Belki şöyle bir durum oluşmuş olabilir. Daha önce bir keresinde duyduğum üzere BeinSpor ödemeleri hep ayın son günü veya geciktirerek yapıyor. Belki bu durumu son aylarda iyice abarttılar veya menejerler bizim oyuncularımızın aklını çeliyor veya son olarak gerçekten Giresunspor'un gelirlerine temlik konuldu.
Her halükarda, Böyle bir durumda başkan ve yönetim kurulu yıllık maaşlar yüksek olduğu için oyuncuları prim ile idare ediyorlardır diye düşünüyorum.
Bu düşüncemi oynayan oyunculardan ziyade oynamayan oyuncuların kazan kaldırması düşüncesi ile destekliyorum. Zira yanlış biliyorsam düzeltin lütfen, maça giren oyuncular ve yedek kaleciler tam prim; geri kalan yedekler %50 prim, kadro dışındakiler ise 0 prim alıyorlar.