STSL 33.Hafta Giresunspor - Beşiktaş
16-04-2022, 02:54,
RE: STSL 33.Hafta Giresunspor - Beşiktaş
Rize'nin attığı gol tam bir komedi.Kafa ile gelen geri pasa yumruk çıkıyor kaleci.Olacakta var önünde kalmış golü atan oyuncunun.
Rize, Fenerbahçe'yi yenemez.Fener ligi ikinci bitirmenin derdinde.Olası bir durumda şampiyonlar ligi bileti söz konusu.Ha Fenerbahçe andavaldır bakarsınız yenilir.

Yazmıştım, Beşiktaş ve yeni hocası için bizim gibi takımlar ile oynayacağı maçlar biçilmiş kaftan.Adamlar ligi en iyi pozisyon içerisinde bitirme ve yeni sezona hazırlık derdinde.Yok bize bileniyorlar falan geçiniz.Kadro kalitesi ve güç olarak dağlar kadar fark var zaten aramızda.Ben asıl bu kaotik ortamda ne yapacağız/yapabileceğiz en çok bunu merak ediyorum.Yenilmek dert değil.

Beşiktaş'tan puan alırsak maç sonu şovu bekliyorum ben ulu başkan ve yönetimden.Uzatılan mikrofonlarda kimseye fırsat vermezler konuşmak için.Takımda futbolcu kalmadı hiç konuşmazlar yalnız.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
16-04-2022, 03:06,
Unutmadan şu haberide koyalımda kaynak olarak dursun bir köşede.

https://www.spor28.com/sayfa-detay.aspx?sid=6769
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
16-04-2022, 12:31,
(16-04-2022, 03:06)mvsr Wrote: Unutmadan şu haberide koyalımda kaynak olarak dursun bir köşede.

Haberde anormallik yok bence prim yatırmışlar maaşlar yatmamış 3-4 aydır yatmayan maaşlardan bahsediliyor prim ayrı içeride biriken maaşlar ayrı birşey.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
16-04-2022, 12:49,
(16-04-2022, 12:31)heyulaanil28 Wrote:
(16-04-2022, 03:06)mvsr Wrote: Unutmadan şu haberide koyalımda kaynak olarak dursun bir köşede.

Haberde anormallik yok bence prim yatırmışlar maaşlar yatmamış 3-4 aydır yatmayan maaşlardan bahsediliyor prim ayrı içeride biriken maaşlar ayrı birşey.
Malatyaspor maçının galibiyet primi 2.7 milyon lira ne olmuş onu söylesinler süper lig gibi bir yerde 1 milyon para vermeyi maarifet sayıyorlar
Reply
16-04-2022, 12:54, (This post was last modified: 16-04-2022, 12:55 by maicon_28.)
6 aydır maaş ödenmiyor bilgisi doğru mu

benim mantığım ihtimal veremiyor. 2 tane sebebi var

1-) 1-2-3 ay maaş alamamak belki idare edilebilir ama 6 ay dile kolay. Şuan yaşadığımız futbolcu sorunlarının 100 katını yaşardık. Adamlara hiç maaş vermemişiz neredeyse

2-) 6 ay maaş verilmediyse, yönetim bu gelen milyonları ne yaptı ? Hadi kötü bir şey düşünsek bile 1-2-3 aylık maaş-para deriz. 6 aylık maaşı vermemek garip ve kötü geliyor. Mantıksız geliyor

özetle söylenen duyumlar 6 ay çok değil mi ?
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
16-04-2022, 15:00,
Diarra ptt sözleşmesiyle devam ediyor. Net rakamları bilmiyorum ama kabaca 100-200 bin € arası bir rakam. Güncel kurla 3,2 milyon tl. Şimdi bu parayı bulup diarraya veremedik diye mi bu adam rest çekiyor ? Yoksa, sen zaten başka takıma gittin ben sözleşmesi olan oyunculara para vereyim sanada sıra elbet gelir zihniyetine mi rest çekiyor?
Bir milyon tl prim veriliyor oyunculara ama tüm sezon alacağı 3 milyon olan adam para alamıyor diye idmana çıkmıyor.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
Reply
16-04-2022, 15:10,
(16-04-2022, 12:54)maicon_28 Wrote: 6 aydır maaş ödenmiyor bilgisi doğru mu

benim mantığım ihtimal veremiyor. 2 tane sebebi var

1-) 1-2-3 ay maaş alamamak belki idare edilebilir ama 6 ay dile kolay. Şuan yaşadığımız futbolcu sorunlarının 100 katını yaşardık. Adamlara hiç maaş vermemişiz neredeyse

2-) 6 ay maaş verilmediyse, yönetim bu gelen milyonları ne yaptı ? Hadi kötü bir şey düşünsek bile 1-2-3 aylık maaş-para deriz. 6 aylık maaşı vermemek garip ve kötü geliyor. Mantıksız geliyor

özetle söylenen duyumlar 6 ay çok değil mi ?

6 aydır maaşlar ödenmiyor bilgisi bana da gerçekçi gelmiyor. Türkiye'de neredeyse her takımda ödemelerin geciktirilmesi gibi bir durum var (sanırsam tek istisnası Başakşehir ve Fenerbahçe.)
Belki şöyle bir durum oluşmuş olabilir. Daha önce bir keresinde duyduğum üzere BeinSpor ödemeleri hep ayın son günü veya geciktirerek yapıyor. Belki bu durumu son aylarda iyice abarttılar veya menejerler bizim oyuncularımızın aklını çeliyor veya son olarak gerçekten Giresunspor'un gelirlerine temlik konuldu.
Her halükarda, Böyle bir durumda başkan ve yönetim kurulu yıllık maaşlar yüksek olduğu için oyuncuları prim ile idare ediyorlardır diye düşünüyorum.
Bu düşüncemi oynayan oyunculardan ziyade oynamayan oyuncuların kazan kaldırması düşüncesi ile destekliyorum. Zira yanlış biliyorsam düzeltin lütfen, maça giren oyuncular ve yedek kaleciler tam prim; geri kalan yedekler %50 prim, kadro dışındakiler ise 0 prim alıyorlar.
Reply
16-04-2022, 16:30,
Traore'yi dünkü antrenman fotolarında göremedim, inşallah onunla ilgili de bir şeyler yoktur.
Reply
16-04-2022, 19:09, (This post was last modified: 16-04-2022, 19:10 by cotanak88.)
Kale arkası maç günü biterde şu batı alt neden 150 TL orayı da 50 yapında millet alsın kocamanlar siddin sene 150 vermez orası boşluk kalacak
Bu arada yarın Giresunspor tarihinin seyirci rekoru kırılabilir çeşke taraftar grupları bir organizasyon yapsa böyle kitleyi bir daha bulamazlar
Reply
16-04-2022, 20:03, (This post was last modified: 16-04-2022, 20:45 by bulancak28.)
(16-04-2022, 19:09)cotanak88 Wrote: Kale arkası maç günü biterde şu batı alt neden 150 TL orayı da 50 yapında millet alsın kocamanlar siddin sene 150 vermez orası boşluk kalacak
Bu arada yarın Giresunspor tarihinin seyirci rekoru kırılabilir çeşke taraftar grupları bir organizasyon yapsa böyle kitleyi bir daha bulamazlar

Koreografi yapılacak diye biliyorum

@genoa28 Traore yeni fotoğraflarda var
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)