STSL 33.Hafta Giresunspor - Beşiktaş
17-04-2022, 23:20,
RE: STSL 33.Hafta Giresunspor - Beşiktaş
Bir puana maçtan önce hepimiz tavdık. Güzel oldu  artık ligde kaldık diyebiliriz. Stat fuldu neredeyse umut traure defans hattı çok iyi oyun ortaya koydu...
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
17-04-2022, 23:26,
1 çok iyi oldu takımın mücadelesine tek söz edemeyiz oyunda bu kadar olur ancak bir bir toplayalım puanları gerekirse
Genç Çotanaklar

Reply
17-04-2022, 23:44,
Beşiktaş'dan 1 puan iyidir, tabiki kazansak daha iyi olacaktı ama karşımızdaki takım da Beşiktaş, devam..
Reply
18-04-2022, 00:54, (This post was last modified: 18-04-2022, 00:57 by kerasus.)
Takımı çok beğendim bugün. Savunma neredyse hatasız oynadı. Sergen hiç sırıtmadı valla aratmadı Diarra'yı, helal olsun. Keza Hayru iyice alıştı bu seviyeye, savunmada hatasız olduğu gibi güzel bindirmeler de yapıyor. Shapi bugünün en kötüsüydü, hatta tek kötüsüydü. Kaçırdığı goller harici aldığı bütün topları da ezdi. İçine Diabate kaçmış bugün. Oyuna sonradan giren Muhammed'de çok etkisizdi. Balde'den zaten çok bir beklentimiz yoktu. Zekinin son 5 dk da olsa dönmesi çok iyi haber. 2. yarı başında kaçırdığımız goller dışında son yarım saat ceza sahamızdan bile çıkamadık, çok baskı yedik ama pozisyon vermedik gibi bişey. Okan inşallah gününde olur diyordum ama onluk çok bir durum olmadı. Yine de gelen birkaç topta hatasızdı, hakkını teslim edelim. Maç öncesi 1 puan herkes razıydı, fazlasıyla da hakettik diyebiliriz. Biraz becerikli, olsak 3 bile olabilirdi, sağlık olsun. Beşiktaş ile oynadığımız haftayı puan farkını koruyarak kapatmak müthiş oldu bizim adımıza. 

Bu maçtan galibiyet bekleyen yoktur heralde şehirde, ona rağmen full kapasite oynadık. Gerçi İrlandalılar maça ilgi göstermiş gerçeğini es geçemeyiz ama öyle yada böyle muhteşem tribün oldu. Özellikle 2. yarı 4 tribünün de katıldığı an süper oldu. Kareo'nun içerisinde olduğum için karşıdan görünüşü çok merak ediyordum. Müthiş olmuş. 92*5 metrelik dev afişte cuk oturmuş günün hatta sezonun anlam ve önemine. Başta Recep Ulu ve Genç Çotanaklar grubunun emeğine sağlık.
Reply
18-04-2022, 01:36,
Malatya maçında oynamayan kardeşler gitmiş cengaverler ordusu gelmiş neyse 1 puan harkulade iş % 90 bitti büyük bir aksilik olmassa kaldık diyebiliriz, sene sonu gelsinde o matematik defterlerini görelim ! sevgili şeffaf başkan ve de yönetimimizden ...
Başkentten !
Reply
18-04-2022, 02:43,
(18-04-2022, 02:39)turkuaz_0628 Wrote: @ ferhat Karademir : Hayaldi ama gerçekten gerçek oldu.Süperligdeyiz konuğumuz #beşiktaş, çotanak stadyumunda oturmaya yer yok ve evimize mutlu dönüyoruz.Bu büyük akşamı yaşamamıza sebep olan başta Başkan @HakanKaraahmetve içinde bulunmaktan onur duyduğum yönetim kuruluna sonsuz teşekkürler.

Bu mesajı yazan basın sözcüsü başka da bişi demicem ! nah demicem adamlardaki zehirlenmeye bak milleti salak yerine koymaya başladılar ulan taraftar olmassa siz bir hiçsiniz ! BEN EGOSU Delirtti bunları insan o zorlukta gelen taraftara bir teşekkür eder töbe est....
Başkentten !
Reply
18-04-2022, 03:13, (This post was last modified: 18-04-2022, 03:16 by genoa28.)
Konya kazandı, hafta sonu Fener mecburen kazanacak, bana kalırsa da en iyi ihtimalle beraberlik çıkarır Rize daha fazlası bayağı bayağı supriz olur çünkü Rize bir şey oynamıyor.

Göztepe dışarıda Anteple oynuyor, Göztepe kazanabilirse bir sonraki hafta içerde Rize maçı ölüm kalım maçı olur, o maça en az Rize kadar iddialı çıkacak bu nedenle haftanın şifresi Göztepe'nin kazanması ama tabi bu çok kolay değil, Göztepe için son şans.

Altay garanti gitti bana kalırsa, içerde GS ile oynayıp Hatay'a gidiyorlar, iki maçtan 1 puan alırlarsa iyi iş olur, 3 ya da 4 supriz olur.

Hiç kazanmadan hatta tüm maçları mağlup bitirirek bile ligde kalabiliriz belli olmaz ama Göztepe'nin bi silkelemesi lazım ancak elin şeyiyle gerdeğe girmeyeceğiz diyorsak 5 maçtan 1'ini kazanıp işi bitiricez
Reply
18-04-2022, 05:09,
Beylerrrr

Shapi
Traore
Balde
Aziz Behich

bu 4 isim de gidiyormuş. Biz nasıl tutunacağız ?
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
18-04-2022, 08:13,
(18-04-2022, 05:09)maicon_28 Wrote: Beylerrrr

Shapi
Traore
Balde
Aziz Behich

bu 4 isim de gidiyormuş. Biz nasıl tutunacağız ?

Ulan lig bitene kadar şı adamları tutun ya uçurumun kenarından çıkıyoruz
Yönetim bir zahmet bir faydan olsun
Derelili çotanak
Reply
18-04-2022, 08:50,
Takımı düşürmek için elimizden geleni ardımıza koyuyoruruz ama düşmeyeceğiz galiba amatör kulupler bizden iyi yönetiliyordur.Çok daha erken bu ayrılmalar yaşanabilir yada rakipler çok daha dirençli olabilirdi bu sene şansa bala ligde kalacağız gibi. Seneye herkesi gönderelim sıfırdan tekrar takım kuralım transfer sezonu bitene kadar forvet almayalım. Bu seneki kelepir takım başarılı oldu diye bu seneki takımdan daha daha ucuz takım kuralım... Vayyy ben sizin yapacağınız işi.............. m.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)