11-05-2022, 13:57,
|
|
Mandaklı
Senior Member

|
Threads: 0
|
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Bizim Kayserispor Başkanı Berna Subaşı gibi, her kesimle barışık ve şehir dinamiklerini harekete geçirebilecek akıllı ve dürüst bir Başkan'a ihtiyacımız var.
|
|
11-05-2022, 14:04,
(This post was last modified: 11-05-2022, 14:05 by kty28.)
|
|
kty28
Senior Member

|
|
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(11-05-2022, 01:01)genoa28 Wrote: Hoca yine sohbet odasına katıldı, aga ne gerek var ya sen hocasın bırak yöneticin konuşsun ama ortada ne adam akıllı başkan var ne adam akıllı yönetici.
Balde konusuna değindi, Balde Antalya maçından bu yana maçlara çıkmak istemiyormuş, antremanlara çıkıcam ama maçlara çıkmam demiş, bizimkiler de maça çıkmazsan antrenmana da çıkma demiş sözleşmeyi fesih etmiş. Balde yeni bir sözleşme istemiş ayrıca kulüp de kabul etmemiş.
Diarra ile sözleşme uzatmak için 6 aydır uğraşıyoruz ama ne yapsak etsek kabul etmedi dedi, bir yalvarmadığımız kaldı yine kabul etmedi dedi.
Hocaya Fatih niye oynamıyor diye soru soruluyor, Hoca çıldırdı, bizim milletten bir s.k olmayacağını burdan anlayabilirsiniz, baba sen kimsin hocaya bu niye o niye oynamıyor diye sorabiliyorsun, özgüvene bakar mısın mk çıldırmamak elde değil.
Geçen seneden beri tesis yaptırmak istiyorum ama bir türlü yapmıyorlar dedi, herkesle görüştüm artık kimseyle görüşmüyorum dedi, para hazır tesis yapılmıyor vs dedi.
Yöneticilerden Ferhat konuştu, başkan ile şehzadenin arası niye bozuk bizde bilmiyoruz, anlam veremiyoruz tarzında şeyler söyledi, borç bu sezon itibariyle toplam 70-80 arası olacakmış, seçimli kongre olacak bir de anladığım kadarıyla ya da olabilir orayı tam anlamadım
Bugün biraz daha sakinim.
Sen takımının oyuncularına ödemelerini günü gününe yap; bu sayede oyuncunun mazeretini elinden al. Balde 400 bin euroluk iş yapmamış olabilir; verim olarak 3. santrafor seviyesinde ise kesinlikle yapmaz.
Eğer her şey düzgün bir şekilde olsaydı Balde'ye gelecek sene olmayacağını kibarca iletir ve sezonun son maçında da taraftar emeği için teşekkür etsin diye oyuna alırdın. Hem belki gelecekte teknik ekibe veya U-19 ekibine katılırdı.
Son olarak şuna değineceğim: Hakan Hoca Giresunspor futbol kulübünün gerçek aklı olduğu için yönetim onu mu kullanıyor? Madem Hocamıza soru ileteceğiz bize bir elektronik posta veya YouTube bildirimi verin hocamız da uygun soruları seçsin. Ne gerek var adamın stres seviyesini yükseltip verimini düşürmeye anlamıyorum.
|
|
11-05-2022, 17:54,
|
|
Pangal
Senior Member

|
|
|
Seçimde oy kullanabilecek kongre üyesi 150 kişi felanmış.(aidat yatıran) Hakan başkan eğer ölmezsem adayım karşıma kim gelirse gelsin demiş. Takıma 40 milyon tl kaynak bulmuş ama yukarıdaki kişi o taraftan kaynak sokmayın tarzı söylemde bulununca gönül koyulmasın diye vazgeçmiş. Hakan başkan bizzat özel kalemini aramış bu husumetin sebebi nedir diye sormak için direkt kendisi seslenip beni ne arasın ne görmeye gelsin demiş. Başkan perşembe cuma detaylı bir toplantı yapacakmış. Söylentiye göre genel konuların ardından ateş edecek gözü kararttı deniyor. Dün yönetici bu yapılan fesihlerin fifadan bize dönmesi en iyi ihtimalle seneye kışın, normali bir sonraki sezona anca gelir dedi. Önümüzde ki sene takım oluştururken bu seneye göre çok daha rahat olacağız dedi. Sezon bitimi 70-80 milyon tl borç kalacak gibi duruyor dedi. Perezle ilgili çok haber çıkıyor ama bize gelen bir şey yok, traore ciddi takip ediliyor dedi.
Hakan hoca kısmınada biraz değinmek istiyorum. Malesef kendini futboldan bir haber insanlarla muhatap buluyor. Millet yangın yapıp ortalığı karıştırmasın diye laf anlatmaya çalışıyor iyi niyetle, adam konuşurken çıt yok evet hocam doğru hocam adam gidince dedikodu boş muhabbet devam ediyor. Öğrenmek istediğiniz bir şey varsa sorun öğrenin ondan sonra konuşun rüzgara kapılmayın diyor kabaca. Kendi şehrimizde kamp yapamıyoruz oteller bile bizi almıyor bunu sorgulayın, tesis yok saha yok bunu sorgulayın diyor. Adam çıkıp hocam iddamız yoktu fatih neden oynamadı diyor güler misin ağlar mısın. Fatihin kaç maçını izledin diyor kupadaki antalya maçını izledim sol ayağını çok beğendim diye cevap alıyor. Neymiş 2 yıldır profmuş oynatmayacaksan kirala o zaman diyor. Üsluba bak güya bu adam taraftar. Gerçek hayatı fm zannediyorlar heralde onu koy oynasın bunu koy oynasın.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
|
|
12-05-2022, 08:50,
|
|
semiko
Posting Freak

|
|
|
(11-05-2022, 14:04)kty28 Wrote: (11-05-2022, 01:01)genoa28 Wrote: Hoca yine sohbet odasına katıldı, aga ne gerek var ya sen hocasın bırak yöneticin konuşsun ama ortada ne adam akıllı başkan var ne adam akıllı yönetici.
Balde konusuna değindi, Balde Antalya maçından bu yana maçlara çıkmak istemiyormuş, antremanlara çıkıcam ama maçlara çıkmam demiş, bizimkiler de maça çıkmazsan antrenmana da çıkma demiş sözleşmeyi fesih etmiş. Balde yeni bir sözleşme istemiş ayrıca kulüp de kabul etmemiş.
Diarra ile sözleşme uzatmak için 6 aydır uğraşıyoruz ama ne yapsak etsek kabul etmedi dedi, bir yalvarmadığımız kaldı yine kabul etmedi dedi.
Hocaya Fatih niye oynamıyor diye soru soruluyor, Hoca çıldırdı, bizim milletten bir s.k olmayacağını burdan anlayabilirsiniz, baba sen kimsin hocaya bu niye o niye oynamıyor diye sorabiliyorsun, özgüvene bakar mısın mk çıldırmamak elde değil.
Geçen seneden beri tesis yaptırmak istiyorum ama bir türlü yapmıyorlar dedi, herkesle görüştüm artık kimseyle görüşmüyorum dedi, para hazır tesis yapılmıyor vs dedi.
Yöneticilerden Ferhat konuştu, başkan ile şehzadenin arası niye bozuk bizde bilmiyoruz, anlam veremiyoruz tarzında şeyler söyledi, borç bu sezon itibariyle toplam 70-80 arası olacakmış, seçimli kongre olacak bir de anladığım kadarıyla ya da olabilir orayı tam anlamadım
Bugün biraz daha sakinim.
Sen takımının oyuncularına ödemelerini günü gününe yap; bu sayede oyuncunun mazeretini elinden al. Balde 400 bin euroluk iş yapmamış olabilir; verim olarak 3. santrafor seviyesinde ise kesinlikle yapmaz.
Eğer her şey düzgün bir şekilde olsaydı Balde'ye gelecek sene olmayacağını kibarca iletir ve sezonun son maçında da taraftar emeği için teşekkür etsin diye oyuna alırdın. Hem belki gelecekte teknik ekibe veya U-19 ekibine katılırdı.
Son olarak şuna değineceğim: Hakan Hoca Giresunspor futbol kulübünün gerçek aklı olduğu için yönetim onu mu kullanıyor? Madem Hocamıza soru ileteceğiz bize bir elektronik posta veya YouTube bildirimi verin hocamız da uygun soruları seçsin. Ne gerek var adamın stres seviyesini yükseltip verimini düşürmeye anlamıyorum.
ben bunu çok istemiştim zamanında ama gel gör ki hocaya saçma sapan sorular gelince kendimi sorguladım.
bi birlik kurularak gerek yönetim gerek teknik heyete de yardımcı olunabilir. içimizde ciddi ciddi avrupa afrika güney amerika liglerini takip eden arkadaşlar var .
bu adamın dediği ile bizim dediğimiz bir olmaz. çıkar dersin ya hocam şöyle bir oyuncu var bakabilir misiniz? ama işte bunu çok sabote ederler. gerek rakip takım vs vs. o kısmı çözemedim sadece . ama ciddi ciddi böyle bir ortam kurulabilir. gerek tc ile giriş yapılacak gerek referansla giriş yapılacak.
içimizde grafik tasarımcı vardır bi tişört tasarlar giyeriz. bi hediyelik yapar kullanırız. kalkınmak böyle birşey .
|
|
12-05-2022, 10:35,
|
|
merak ediyorum aramızda Hakan başkan dürüsttür şeffafdır diyen salak var mı
Derelili çotanak
|
|
12-05-2022, 10:57,
|
|
semiko
Posting Freak

|
|
|
https://www.giresunileri.com/giresunspor...sok/39610/
hakan başkan başkanlığı kazanacak ama paraşütsüz amatöre düşeceğiz.
|
|
12-05-2022, 18:05,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
(12-05-2022, 10:35)sokakbaşımeyhane Wrote: merak ediyorum aramızda Hakan başkan dürüsttür şeffafdır diyen salak var mı
HAHAHA
Bu nasıl peşin hükümlü bir cümle olmuş böyle ? Aramızda Hakan başkanı savunan birkaç üye mevcut.Bu forumun çizgisini bilen insanlar bizlerin ne kadar isabetli olduğumuzu biliyorlardır diye düşünüyorum veya öğrenecekler.İnşallah bu öğrenme acı tecrübeler ile gerçekleşmez.
Hakan başkan Cuma günü toplantı düzenleyecekmiş.Ne söyleyeceğini gram merak ediyorsam ne olayım.Yalnızlaştırıldık, öyle bir para yok, borcumuz şu kadar, destek yok, bunu yapmak mecburiyetindeyiz, geldiğimizde şöyleydi biz yaptık, biz ettik, 44 yıl sonra, buralarda olmak kolay değil, bedeli var, biz başardık vs. vs. vs.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
12-05-2022, 19:52,
|
|
kty28
Senior Member

|
|
|
(12-05-2022, 18:05)mvsr Wrote: (12-05-2022, 10:35)sokakbaşımeyhane Wrote: merak ediyorum aramızda Hakan başkan dürüsttür şeffafdır diyen salak var mı
HAHAHA
Bu nasıl peşin hükümlü bir cümle olmuş böyle ? Aramızda Hakan başkanı savunan birkaç üye mevcut.Bu forumun çizgisini bilen insanlar bizlerin ne kadar isabetli olduğumuzu biliyorlardır diye düşünüyorum veya öğrenecekler.İnşallah bu öğrenme acı tecrübeler ile gerçekleşmez.
Hakan başkan Cuma günü toplantı düzenleyecekmiş.Ne söyleyeceğini gram merak ediyorsam ne olayım.Yalnızlaştırıldık, öyle bir para yok, borcumuz şu kadar, destek yok, bunu yapmak mecburiyetindeyiz, geldiğimizde şöyleydi biz yaptık, biz ettik, 44 yıl sonra, buralarda olmak kolay değil, bedeli var, biz başardık vs. vs. vs.
Benim beklentim belli: Borcu sıfırlasın.
Daha fazla bir şey beklemiyorum.
|
|
13-05-2022, 01:51,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
(12-05-2022, 10:35)sokakbaşımeyhane Wrote: merak ediyorum aramızda Hakan başkan dürüsttür şeffafdır diyen salak var mı
Ha ha var var ben öyle bir salak biliyorum ifşa etsin kendini acil !
Başkentten !
|
|
13-05-2022, 11:21,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
Devam edecek olan kişi kaynak bulmadan hemde çok sağlam kaynak bulmadan bu işe girmemesi lazım. Sen bu sene futbolcuların dahi borcunu ödeyemezken nasıl bu işin içinden kalkacaksın merak ediyorum. Üstüne siyasi destek yok. Siyaset gelecek olan kaynaklara da köstek koyar dımdızlak ortada kalırsın Bugünkü basın toplantısında neler denecek merak ediyorum.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
|