07-08-2022, 19:58,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
RE: STSL 1.Hafta | GİRESUNSPOR - Adana Demirspor
Kalecinin ne kadar önemli olduğunu gördük geçen sene Okan o kadar kurtarış penaltı kurtarması maç almasına rağmen Onurcan idare eder diyenler vardı Onurcan bu kafayla Espiyede oynar anca...
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
07-08-2022, 19:59,
|
|
semiko
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
(07-08-2022, 19:58)heyulaanil28 Wrote: Kalecinin ne kadar önemli olduğunu gördük geçen sene Okan o kadar kurtarış penaltı kurtarması maç almasına rağmen Onurcan idare eder diyenler vardı Onurcan bu kafayla Espiyede oynar anca...
Bence de sezon başı samsunu istiyordu olmayınca galiba kafası gitti
|
|
07-08-2022, 20:00,
|
|
semiko
Posting Freak

|
|
|
Bu arada Sergio sağ da daha iyidi neden kanat değiştirdiler.
|
|
07-08-2022, 20:03,
|
|
DHeMLy-CHaY
Junior Member

|
|
|
2-0 olunca iştah kaybı oldu, normal bir durum. ancak aynı anda herkeste olması can sıkıcı.
Bana solcu, daha çirkini, çok afedersiniz cimbomlu dediler..
|
|
07-08-2022, 20:04,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
Net kalite eksikliği var geçen sene tutanın iyiydi Okan gibi maç alan kalecin vardı her ne kadar kafası estiğinde oynasa yaratıcı Diabete maestro Chinqinho kanat gibi bindiren Aziz gibi beklerin vardı onları tamamlayan asker Flavio ve Traore vardı şimdi 2 lig 3 lig topçusu ile Süper Ligde oynuyorsun bu kadro 1 ligde bile playoff zor görür.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
07-08-2022, 20:07,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
Kalite farkı var, şaşırtıcı skor değil.
Geçen sene ilk maç yenilince Aziz Behich, Shapi gelmişti. Umuyorum o anlamda hayırlı bir mağlubiyet olur.
|
|
07-08-2022, 20:10,
(This post was last modified: 07-08-2022, 20:11 by sy200028.)
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
Kalede onurcan çok kötü maç çıkardı ikinci gol alperin kanadından geldi.. Çok ileri çıkıyor defans boş kalıyor. Bora içlerinde en iyi olan gibi Bajic sadece top indiriyor topu indirip dönemiyor golcü eksikliği ne ortada onyekuru bizim sağı bayağı çalkaladı Sergen perez ikilisi sıkıntı gibi ortasahada topu alıp dikine giden adam lazım sergio bildiğimiz gibi sona gelince zıçıyor... Tecrübe farkı çok belli oluyor...Burdan maç çeviremeyiz artık çevirecek kadro yok.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
07-08-2022, 20:17,
|
|
ensonüye
Member

|
Threads: 2
|
|
Yeni transferler içinde en iyi olan şu ana kadar Sainz'di. İlk 20 dakikadaki çoğu atak boşa kaçması sayesinde oldu veya Adana Demirspor'un defansı çok üzerinde durmuyordu bilmiyorum. Doğancan ve Murat fena görünmediler ama geçen seneki sorun devam ediyor yine. Bitirici özelliği olan bir Allah kulu yok takımda üstüne Chiquinho'nun yerini de dolduramadık. Valla bu takımın tek şansı elinde Hayrullah ve Sergen gibi iki tane kendini aşan defans oyuncusunun olması başka da bir şey değil.
|
|
07-08-2022, 20:18,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
İlk yarı o golleri yemesek bile bu maçtan yine mağlup ayrılırdık kalite farkı çok belli adamlar hiç kasmadan iki yaptı ter idmanı yapar gibiler... Bize dört beş tane adam akılkı transfer lazım Doğancan Murat Cemle olmaz bu işler... Yine golcümiz yok topu ileride tutamıyoruz rakibin çok rahat pas yapıp kale önüne kadar gelmesine göz yumuyoruz...Trabsfer sezonu bitene kadar alınacak dört beş topcu ile yinede çok umutsuz degilim.. Esasında Hakan Hoca çok iyi iş çıkarmış gibi ben daha kötü bir takım bekliyordum sahada
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
07-08-2022, 20:22,
|
|
semiko
Posting Freak

|
|
|
Doğancan dan ben okeyim orası çekdar ile gider ama defanstan çıkan top traore le çıkınca önde basıyorlar tak hata ver pozisyon bunu geçen sene çok göreük. Geçen sene flavio 5i yapıyordu . Bajic iyi indiriyor ama bitircilk göremedik. Neden girdi savicevic anlamadım .
|
|
|