Kayserispor - Giresunspor
28-08-2022, 22:01,
RE: Kayserispor - Giresunspor
(28-08-2022, 21:55)maicon_28 Wrote:
(28-08-2022, 21:38)semiko Wrote: Hakan hocanın bir maç sonrası röportajı var birşey anladıysam 2 olayım .neye nasıl cevap veriyor anlamadım

merak ettim 
kanka yazılı açıklaması veya videosu var mı Big Grin Bizde izleyelim

La soruyorlar hocam ee ee diyip duruyor.yok bi pozisyon var olsa iyi olurdu falan. Hocam transfer var mı dediler oda görüştüğümüz isim var dedi Smile
Reply
28-08-2022, 22:16,
Sadece sözleşmesi devam edip sezon hazırlık kampını da birlikte geçirdiğimiz Zeki, Umut ve Traore dahi olsa bu maçı alırdık. Yapılmayan transferlerden bahsetmiyorum bile.
Reply
28-08-2022, 22:33,
(28-08-2022, 22:16)kerasus Wrote: Sadece sözleşmesi devam edip sezon hazırlık kampını da birlikte geçirdiğimiz Zeki, Umut ve Traore dahi olsa bu maçı alırdık. Yapılmayan transferlerden bahsetmiyorum bile.

+2500 

Bu adamların yerine iyisini alamayacaksan eğer göndermen tamamiyle akıl tutulmasıdır. Sürekli "bu hafta bitiyor" denilen Flaviolara, Diouflara, Diarralara girmiyorum bile.
Reply
28-08-2022, 22:41,
Bu skordan sonra Traore'den gelen parayı al rulo yap istersen yap kıvır kıvır.... oyna. Bakkal dükkanı mantığıyla klüp yönetmeye kalkıyor. bedava gideceğine para kazanmışmışız. Ligde bıraksında isterse giderken üste para verelim.
Reply
29-08-2022, 01:43,
Kaybetmek bir nevi iyi oldu kazansak bunlar töbe transfer yapmazdık ki yine meçhul !
Onurcan güven vermiyor istikrarsız, saviceviç leş, kurtarıcısı doğancan ondan leş, yine murat cem leşşo Smile hayro kanat pert alper bi var bi yok velhasıl şu takıma 3-4 oyuncu alınması gerekir bu gelecek vaadediyor aldık işi en azından şimdilik bizim işimiz değil hem nerde bizim ordulu gören varmı adam bi dünya para saydık oynamıcaksa kiralayın mk yerinde ....

Birde bizim sağda solda kiralıktaki gençler nerde Smile ordan bi kaç ronaldinho çıkmaz mı?
Başkentten !
Reply
29-08-2022, 08:03,
Perez sanki gönderin beni der gibiydi çok adam kaçırdı saçma sapan hatalar yaptı penaltı pozisyonu o ayak niye kalkar acaba
Reply
29-08-2022, 09:26,
Traore ve Diabate'nin ilk 11'de başladığı maçta Partizan deplasmanda 1-0 galip gelmiş ve Traore 85 dakika oyunda kalmış.
Reply
29-08-2022, 09:51,
gecen seneki kadroyu koruyup sadece 3 tane nokta tarnsfer yapsaydık ilk 10 da kesin bitirir rahat bir sezon geçirirdik..Ama çulsuz yönetim bırak kadroya takviye yapmayı elindeki kilit adamlarıda gönderdi..Buna rağmen alınan 6 puan mükemmeldir..20-25 puan ilk yarı alabilirsek ikinci yarı bir umutla gireriz..Olgunun takımından takviye gelecekmiş..Yani bu senede düşmessek yeni bir yönetimle uzun vadeli ligde kalabiliriz..ama bu sene vizyonsuzluk sezonunda ligde kalmak hakan keleşin yeteneğine ve sabrına kalmış...
Derelili çotanak
Reply
29-08-2022, 09:52,
(29-08-2022, 01:43)turkuaz_0628 Wrote: Kaybetmek bir nevi iyi oldu kazansak bunlar töbe transfer yapmazdık ki yine meçhul !
Onurcan güven vermiyor istikrarsız, saviceviç leş, kurtarıcısı doğancan ondan leş, yine murat cem leşşo Smile hayro kanat pert alper bi var bi yok velhasıl şu takıma 3-4 oyuncu alınması gerekir bu gelecek vaadediyor aldık işi en azından şimdilik bizim işimiz değil hem nerde bizim ordulu gören varmı adam bi dünya para saydık oynamıcaksa kiralayın mk yerinde ....

Birde bizim sağda solda kiralıktaki gençler nerde Smile ordan bi kaç ronaldinho çıkmaz mı?

Vizyonsuzlukta çağ kapatıp çap açan Hakan efendi herzamanki gibi kulağa çok hoş helen gençleştirme projesini bile eline yüzüne bulaştırdı. Geçen seneki kadroyu korur, klübeye de Doğan Can, Rahmetullah gibi gençlerle rotasyon alternatif tutmaya çalışırsın. Gerek dinlendirmek oyunu tutmak için gerekse skorun rahatladığı durumlarda alırsın oyuna onlarda kendini göstermeye çalışır. Hazır işleyen sistemi devam ettirsen arada oyuna giren Doğan Can'da çok sırıtmaz. Ama sen takımı onun üzerine kurar, koca bir sezon ona güvenirsen verim alacaksan da alamazsın. Kapasitesinin yeteneğinin çok çok üzerinde bir yük yüklüyorsun omuzlarına. Hele bir de 1.ligde bile banko oynayamayacak kapasitede adamı kiralamaktaki amaç nedir? Resmen Trabzonun pilot takımı gibi adamların oyuncusunu yetiştirme misyonu edinmişiz.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)