TSL 11.Hafta | Giresunspor 1 - 1 MKE Ankaragücü | 24 Ekim 2022 Pazartesi | 20:00
24-10-2022, 22:59,
RE: TSL 11.Hafta | Giresunspor - MKE Ankaragücü | 24 Ekim 2022 Pazartesi | 20:00
Cok yazık oldu. Hem bitirici eksikliği hem de rakip kalecinin efsane oyunu yüzünden gitti 2 puan.
Reply
24-10-2022, 23:07, (This post was last modified: 24-10-2022, 23:12 by 123456.)
RE: TSL 11.Hafta | Giresunspor - MKE Ankaragücü | 24 Ekim 2022 Pazartesi | 20:00
(24-10-2022, 20:59)semiko Wrote: Bu arada deplasman tribünü tırt. Nerde o alt ligde karşılaştığımız maç. Gezmeye gelmişler

Ankara'da okudum. Çok Ankaragücü maçına gittim. Gördüğüm en rezil Ankaragücü tribünü idi. Golden sonra bile çok az duydum onları. Sanırım Eryamanda oynamak çok bozmuş onları.
Reply
24-10-2022, 23:14,
(24-10-2022, 23:07)123456 Wrote:
(24-10-2022, 20:59)semiko Wrote: Bu arada deplasman tribünü tırt. Nerde o alt ligde karşılaştığımız maç. Gezmeye gelmişler

Ankara'da okudum. Çok Ankaragücü maçına gittim. Gördüğüm en rezil Ankaragücü tribünü idi. Golden sonra bile çok az duydum onları. Sanırım Eryamanda oynamak çok bozmuş onları.

Kesinlikle. 19 Mayıs'taki o rüzgarı yaratamıyorlar.
Reply
25-10-2022, 00:38,
resmi hesabın paylaşımını gördünüz mü
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
25-10-2022, 00:53,
(25-10-2022, 00:38)maicon_28 Wrote: resmi hesabın paylaşımını gördünüz mü

Smile Smile Smile Bu şehir size güveniyor başkanım
Reply
25-10-2022, 01:27,
Yapacak bir şey yok bu seneki kapasitemiz bu kadar renktaşlar.
En azından puan kaybedeceksek her maç böyle tam kapasite oynayıp kaybedelim, razıyım ben buna.
Reply
25-10-2022, 09:49,
alper çok çok iyidi. hayro top ayağına dolanıyor bişeyler yapıyor çıkıyor oradan. ama son karar aşamasında sıçıyor. çok etkisiz şutlarımız vardı.

dün akşam bajice en çok ben sallamışımdır adam golden sonra yaptığı ile susturdu Sad ama o iş oraya gelene kadar daha başka olabilirdi harcadığı aktaramadığı o kadar çok pozisyon vardı ki .
tamam santrafor hakkı var ama yani çok boş yaptı .
en fazla koşanlardan birisi de olabilir ama bence 2.yarı çıkmalıydı.
bekler otoban yaptılar kanatları çok koşmuşlar.
hızlı adama ihityacımız varken sainz ı çıkardık orada bence bitti maç
Reply
25-10-2022, 10:46, (This post was last modified: 25-10-2022, 10:55 by bulancak28.)
Hala daha içim acıyor ya şu maçtan 3 puan alamadık, vallahi bizden daha iyi bir takım değildi Ankaragücü. Devreye kadar 2-3 maç falan alabilseydik en azından bir nebze umudum olurdu kendi adıma. Haftaya Başak ondan 2 hafta sonra da Fenerbahçe var, ayıklarlar bizi.

Bu arada Gökhan iyi miyi diyonuz da her top üstüne geldi adamın neredeyse, bir tek direkten dönen topta Sergio'nun vurduğu pozisyonda iyi çıkardı.
Reply
25-10-2022, 13:56,
Nerden başlayayım ne diyeyim bilemedim. Geçen seneden beri gittiğim maçlarda Giresun'a gelen en zayıf takımdı Ankaragücü. İnanılmaz kötü savunmaları var. Kalecinin kurtarışları haricinde sayısız pozisyonda kaleciye antrenman yaptırır gibi beceriksiz orta ve şutlarla harcadık zaten. Birde biz niye hızlı hücum etmemeye yeminliyiz? onlarca kez az adamla yakaladık ama pas vermeyip savunmanın iyice yerleşmesi için bekliyoruz. Sanırsın sete set hücumda muhteşemiz mk. Serginho'nun bireysel becerisiyle şapkadan tavşan çıkarmasını beklemek dışında bir planımız da yok zaten. Hakan hocanın zaten hiçbir teknik taktik bilgisi olmadığını 3 sezondur gayet iyi biliyoruz. O yüzden şu niye çıktı bu niye girdi falan muhabbetine hiç girmiyorum bile. Amma zaaten hücum zaafiyetin ortada iken rakibi az adamla yakalamışken yok ben sete set hücum edeyim diye beklemenin mantığını anlamıyorum. Bu maç itibariyle düşüşümüzü ilan ettik artık. Ki Ankaragücü de bu haldeyse düşecek 4 takım belirlendi demektir. 

Maçlara da gitmem gibi artık. Hani skor falanda değil. Bu mücadeleyi bol pozisyonu gördükten sonra her türlü destek verilir. Amma Yönetim şu durumda hala aklımızda alay eder durumda. Ula insan çıkar der ki biz sene başında bir halt ettik ama baktık bu takımdan bir cacık olmayacak. Neyse artık ilk yarı da toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp devre arası gereken mutlaka yapılacak ve nolursa olsun bu ligde kalacağız dese amenna. Herifler hala ta...şak geçmenin peşindeler. 50 km yol git gırtlak patlat o sinirle dön eve ertesi sabah yorgun argın işe git. Ne uğruna?
Reply
25-10-2022, 17:59,
(25-10-2022, 13:56)kerasus Wrote: Nerden başlayayım ne diyeyim bilemedim. Geçen seneden beri gittiğim maçlarda Giresun'a gelen en zayıf takımdı Ankaragücü. İnanılmaz kötü savunmaları var. Kalecinin kurtarışları haricinde sayısız pozisyonda kaleciye antrenman yaptırır gibi beceriksiz orta ve şutlarla harcadık zaten. Birde biz niye hızlı hücum etmemeye yeminliyiz? onlarca kez az adamla yakaladık ama pas vermeyip savunmanın iyice yerleşmesi için bekliyoruz. Sanırsın sete set hücumda muhteşemiz mk. Serginho'nun bireysel becerisiyle şapkadan tavşan çıkarmasını beklemek dışında bir planımız da yok zaten. Hakan hocanın zaten hiçbir teknik taktik bilgisi olmadığını 3 sezondur gayet iyi biliyoruz. O yüzden şu niye çıktı bu niye girdi falan muhabbetine hiç girmiyorum bile. Amma zaaten hücum zaafiyetin ortada iken rakibi az adamla yakalamışken yok ben sete set hücum edeyim diye beklemenin mantığını anlamıyorum. Bu maç itibariyle düşüşümüzü ilan ettik artık. Ki Ankaragücü de bu haldeyse düşecek 4 takım belirlendi demektir. 

Maçlara da gitmem gibi artık. Hani skor falanda değil. Bu mücadeleyi bol pozisyonu gördükten sonra her türlü destek verilir. Amma Yönetim şu durumda hala aklımızda alay eder durumda. Ula insan çıkar der ki biz sene başında bir halt ettik ama baktık bu takımdan bir cacık olmayacak. Neyse artık ilk yarı da toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp devre arası gereken mutlaka yapılacak ve nolursa olsun bu ligde kalacağız dese amenna. Herifler hala ta...şak geçmenin peşindeler. 50 km yol git gırtlak patlat o sinirle dön eve ertesi sabah yorgun argın işe git. Ne uğruna?

mutluluk sezonu içinSmile))
Benim anlamadığım bunlara hala inanan büyük bir tayfa var yazık...7 kg beyinde 7 gram akıl yok
Derelili çotanak
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)