01-11-2022, 22:57,
|
|
yyh_28
Junior Member

|
Threads: 0
|
|
RE: Spor Toto Süper Lig 13.Hafta | Giresunspor - İstanbulspor
Bu maçı kaybedersek gerisini konuşmaya zaten lüzum yok.
Hoş kazansak ne olacak? Süper ligde kura kura bu kadroyu kuran yönetim devre arası düzgün takviyeler yapıp takımı mı toparlayacak? İstanbul'da tepkisini gösteren taraftara ayrıca teşekkürler. Ağızlarına sağlık. Yönetim İstifa!
İddialar doğruysa rapçiye 800.000 € sözleşme bedeli gösteren (o paranın ona gitmediğini biliyoruz, eğer topçuya onu verdilerse daha büyük rezillik) yönetimin niyeti ortadadır.
Bunlar gitse yerine geleceklerin de çok farklı olacağını sanmıyorum. Sonumuz hayrolsun, umarım bu kadro ve yönetim bir sürpriz yapar da hepimizi şaşırtır ancak pek umudum yok.
|
|
02-11-2022, 17:48,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
(01-11-2022, 21:02)sokakbaşımeyhane Wrote: Eski gazetecinin biri yazmış kulupte sabah kahvaltısı da yokmuş dışardan yeyin diyorlarmış yerlilere 1 kuruş ödeme yapilmuyormus...Yazık gerçekten yazık
Ya Allah aşkına defolun gidin
Sayın Ferhat Blackiron beyefendi hazretleri almıyor mu artık kahvaltılık ?
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
03-11-2022, 01:11,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
Yarın bu arkadaş basın toplantısı yapacakmış 11 de, bu sefer hangi edebi ağlanmayı gerçekleştirecekler acaba ? istanbul maçın kilit maç bilet fiyatları nanay bu kafayla zor artık bıraksınlar tadında hakan keleşte karaahmet ağzıyla konuşmaya başladı saçmalamaya başladı bir kaç haftaya "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" iyice bulaşacak en iyisi açın takımın önünü ammmmmaaaa hesap verinde öyle gidin ! Heleki transfer yasağı olaaayı netleşirse bu pisliği nasıl açıklarlar bilemem ! bir yönetim takımına kahvaltı veremiyorsa o başkan ve de arkasındakilerin yönetime koymaya 5 kuruş parası yok demektir artık yeteer harbiden yeter !
Başkentten !
|
|
03-11-2022, 11:19,
|
|
semiko
Posting Freak

|
|
|
yahu o borç bu borç ,
deki bana ben perezi sergio yu satıyorum.
sağdan soldan kiralık oyuncu bulacam bu sene benden bişey beklemeyin. düşecez de .
eyvallah ya .
en azından borcu bitir.
|
|
03-11-2022, 11:51,
|
|
(03-11-2022, 11:19)semiko Wrote: yahu o borç bu borç ,
deki bana ben perezi sergio yu satıyorum.
sağdan soldan kiralık oyuncu bulacam bu sene benden bişey beklemeyin. düşecez de .
eyvallah ya .
en azından borcu bitir.
ÖYLE NİYETİ OLSA BORÇ ÇOKTAN BİTERDİ
ÖYLE BİR NİYETLERİ YOK...GİRESUNSPOR GİBİ DERTLERİ YOK...
Derelili çotanak
|
|
03-11-2022, 11:52,
|
|
FERHAT DİYOR Kİ piyerrle anlaşırsak transfer yasağı kalkar diyor..
Derelili çotanak
|
|
03-11-2022, 12:02,
|
|
ArmanınPeşinde
Posting Freak

|
Threads: 14
|
|
(03-11-2022, 11:52)sokakbaşımeyhane Wrote: FERHAT DİYOR Kİ piyerrle anlaşırsak transfer yasağı kalkar diyor..
Lan hani mahkeme falan diye açıklama yapmıştınız? Ne demek anlaşmak?
|
|
03-11-2022, 12:44,
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
Pyerre konusu yönetimin haklı olduğu tek konu gibi. Pyerre şikayet ederken imza olan fotoğrafı ve antrenman görüntüsünü koyuyor. Ortada imza atılan bir metin yok. O dava kapanır. Tabi bu konuda farklı bir şey varsa bilmiyorum. Ama imza yoksa borç olmaz.
Anlaşmak lazım dediği durum, devreye kadar mahkeme nihai karar vermezse tedbir olarak yasak koyabilme durumu. O durum felaket olur bizim adımıza. Nihai karar kısa sürede açıklanır umarım.
Asıl mevzu ise Champness meselesi. Ona mesela hiç itiraz etmedi evet o borç var dedi. Bu kulübün Champness'a 800 bin Euro verecek olması büyük rezalet. Pyerre mevzusu çözülür ama bu meselenin üstüne gitmesi lazım şehrin. Şu adamın nesine 800 bin Euro verdiniz. Utanmadan 4 sene sözleşme yapmışsınız 200 bin Eurodan. Bunun detaylarının hesabı sorulmalı.
İkinci mevzu yönetimi alacak bir oluşum olması. Kongre kararını için özellikle o oluşumun bastırması lazım. Bunlar bu şartlarda kulübü bırakacak gibi gözükmüyorlar.
Bilet indirimi konusunda indirsek ne olacak 3000 kişi gelir diyor. Yahu fazladan 3000 kişi gelse içeride maç alırsın. Hem diyorsun bilet gelirleri çok önemli değil diye, hemde bilet fiyatlarını yüksek tutmaya devam ediyorsunuz.
|
|
03-11-2022, 13:09,
(This post was last modified: 03-11-2022, 21:55 by kty28.)
|
|
kty28
Senior Member

|
|
|
(03-11-2022, 12:44)123456 Wrote: Pyerre konusu yönetimin haklı olduğu tek konu gibi. Pyerre şikayet ederken imza olan fotoğrafı ve antrenman görüntüsünü koyuyor. Ortada imza atılan bir metin yok. O dava kapanır. Tabi bu konuda farklı bir şey varsa bilmiyorum. Ama imza yoksa borç olmaz.
Anlaşmak lazım dediği durum, devreye kadar mahkeme nihai karar vermezse tedbir olarak yasak koyabilme durumu. O durum felaket olur bizim adımıza. Nihai karar kısa sürede açıklanır umarım.
Asıl mevzu ise Champness meselesi. Ona mesela hiç itiraz etmedi evet o borç var dedi. Bu kulübün Champness'a 800 bin Euro verecek olması büyük rezalet. Pyerre mevzusu çözülür ama bu meselenin üstüne gitmesi lazım şehrin. Şu adamın nesine 800 bin Euro verdiniz. Utanmadan 4 sene sözleşme yapmışsınız 200 bin Eurodan. Bunun detaylarının hesabı sorulmalı.
İkinci mevzu yönetimi alacak bir oluşum olması. Kongre kararını için özellikle o oluşumun bastırması lazım. Bunlar bu şartlarda kulübü bırakacak gibi gözükmüyorlar.
Bilet indirimi konusunda indirsek ne olacak 3000 kişi gelir diyor. Yahu fazladan 3000 kişi gelse içeride maç alırsın. Hem diyorsun bilet gelirleri çok önemli değil diye, hemde bilet fiyatlarını yüksek tutmaya devam ediyorsunuz.
Bu kadar riskli bir topçuya 4 senelik sözleşme yapmak büyük tecrübesizlik.
Ben şunu da düşünüyorum ; Türkiye'deki yöneticilerin çok büyük çoğunluğu korkak. İlla yönetimi istifa ettirip boş koltuğa oturmaya çalışıyorlar. Büyük kulüpler dışında bu çekişmeleri göremiyoruz. Üstelik bu seçim tartışması hem kulübün hem de taraftar için faydalı
|
|
03-11-2022, 14:27,
|
|
Pangal
Senior Member

|
|
|
Champness için maliyeti çok düşük olduğundan risk aldık deniyordu bu mu düşük maliyet?
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
|
|
|