Spor Toto Süper Lig 13.Hafta | Giresunspor - İstanbulspor
03-11-2022, 15:58,
RE: Spor Toto Süper Lig 13.Hafta | Giresunspor - İstanbulspor
(03-11-2022, 14:27)Pangal Wrote: Champness için maliyeti çok düşük olduğundan risk aldık deniyordu bu mu düşük maliyet?

evet yıllık maliyet olarak düşük ama sen adamla 2+2 yapmaz da direkt 4 yıllık sözleşme yaparsan geçmiş olsun
Reply
03-11-2022, 19:33,
satır başlarını özet geçecek bir babayiğit var mı Big Grin

toplantı çok boştu, zaten kritik konular ve açıklamaları şunlardı da diyebilirsiniz
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
03-11-2022, 21:27,
(03-11-2022, 12:02)ArmanınPeşinde Wrote:
(03-11-2022, 11:52)sokakbaşımeyhane Wrote: FERHAT DİYOR Kİ piyerrle anlaşırsak transfer yasağı kalkar diyor..

Lan hani mahkeme falan diye açıklama yapmıştınız? Ne demek anlaşmak?

Orayı canlı izledim. Diyor ki Casa gittik. Casta süreç uzun olabilir. Bu sürede transfer tahtası kapali olacak. Ara transfer dönemine denk gelebilme ihtimali var. O yüzden anlaşırsak tahta açılır diyor.
Reply
04-11-2022, 11:18,
(03-11-2022, 14:27)Pangal Wrote: Champness için maliyeti çok düşük olduğundan risk aldık deniyordu bu mu düşük maliyet?

Arkadaş vallahi kafayı yememek elde değil. Faruk'u oynatmayacaksak niye aldık? çok ucuzdu aldık. Peki ya champness? Maliyeti çok ucuzdu risk aldık. Bu ne "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" adamların tek kriteri maliyeti ucuz olması. Kendi şirketinde al bakalım 800 bin euroluk riski. Giresunspor babanın çiftliği mi diye soran olmadı değil mi?
Reply
04-11-2022, 11:37,
(04-11-2022, 11:18)kerasus Wrote:

Arkadaş vallahi kafayı yememek elde değil. Faruk'u oynatmayacaksak niye aldık? çok ucuzdu aldık. Peki ya champness? Maliyeti çok ucuzdu risk aldık. Bu ne "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" adamların tek kriteri maliyeti ucuz olması. Kendi şirketinde al bakalım 800 bin euroluk riski. Giresunspor babanın çiftliği mi diye soran olmadı değil mi?

bir de 200 bin euro'luk 3 tane oynatmayacağın adam mı
yoksa 600 bin euro'luk 1 tane, soru işareti oluşturmayacak banko adam mı ?
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
04-11-2022, 15:04,
(04-11-2022, 11:37)maicon_28 Wrote: bir de 200 bin euro'luk 3 tane oynatmayacağın adam mı
yoksa 600 bin euro'luk 1 tane, soru işareti oluşturmayacak banko adam mı ?

Hiçbiri. Bedavaya bir adet totem heykeli bizim işimizi görürdü aslında. Giresunspor için görevden kaçanların gelip yorum bile yazmaması lazım aslında ama neyse  Tongue
Reply
04-11-2022, 18:09, (This post was last modified: 04-11-2022, 18:10 by mvsr.)
Bu işlerden anlayanlar lütfen yanıtlasın.
200 bin Ööro'dan 4 yıllık anlaştın adam ile.Eyvallah.Tuttu veya tutmadı.Bu çapsız ile biz nasıl ayrıldık peki ? O kısmı merak etmekteyim.Merakımın nedeni şu; Fransız ile ayrılırken transfer başarısı gösterdik demişti Blackiron bey.Aynı başarıyı bu çapsız içinde göstermek aklınıza gelmedi mi ? Şu kadar para verecektik ama bu kadar paraya yolladık dememiş miydi ?
Rapçi arkadaş çapsız için veya diğer ayrıldığımız futbolcular için aynı yol neden izlenmedi ? Bosman kuralları elimizi kolumuzu bağlıyorsa çağırın geri oynasın 3 yıl daha sözleşmeli oyuncumuz.Ben oynamak istemiyorum diyor diyelim kadro dışı bırak öyle yada böyle alıyor parasını.

Dağıldım yahu düşünürken.Yönetim kulübü borca sokmamak için çaba sarf etti mi bunu merak ediyorum.İstesek Diego'yu getirecektik ama haybeye, havadan, boşuna, yok yere 800 bin Ööro vereceğiz rapçi çapsıza.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
04-11-2022, 22:02, (This post was last modified: 04-11-2022, 22:04 by sy200028.)
Amatörce kulüp nasıl yönetilir canlı ders ile adamlar bize sunuyor. Tebrik ediyorum yapımda yönetimde emeği geçenleri Kısa sürede başımızdan geçmeyen olay kalmadı bunu her yönetim başaramaz ve her yönetim bunu bu şekilde güzel anlatamaz. Bizim zamanımızda Küçük Emrahın başından geçerdi böyle şeyler.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
04-11-2022, 22:59,
Hey yavrum umut nayir be. Adam atıyor attırıyor
Reply
05-11-2022, 01:45,
Basın toplantısı o kadar boştu ki resmen "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" geçmeye başladılar artık, geldiler para yok gidecekler para yok, lan siyasi destek yok diyorsun sene başında geçen sene kimleri sayesinde para aldın, etrafında bir tane parti gözetmeksizin partili yok ilin belediye başkanı da dahil olmak üzere taraftar bir kısım yalaka harici adam kalmadı ... kime mutluluk veriyorsunuz ? açın takımın önünü edin istifa, kalmaz takım yerde beceriksizler ordusu...
istanbul maçı son maçları 3 puan harici kimse durmasın, hakan keleş bile karaahmet ağzıyla konuşuyorsa bu iş bitmiştir ...
bankadan bile kredi çekecek takatiniz yok ilin vekili cumhurbaşkanına söylüyorda öyle para alıyorsunuz cebinde 5 kuruş olmayan adamın ne işi var başkanlıkta ? nerde 3 lig oyuncusu varsa aldınız, ulan satıp satamayacağınız kadir denen çocuğa bile 4-5 milyon vermek hangi aklı evvelin işi yine siz ! YETER ARTIK İSTİFA EDİN KORKMAYIN HESAP VEREMEYECEĞİMİZ BİR ŞEY YOK DİYORSUNUZ YA NEDEN DURUYORSUNUZ ....
Başkentten !
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)