05-11-2022, 07:41,
|
|
gorelelibey
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
RE: Spor Toto Süper Lig 13.Hafta | Giresunspor - İstanbulspor
ARKADASLAR CEVREMDE COK INSAN BENIMDE DUYUMLARIM CANIKLI ILE BLD YE BASKANI BU YÖNETIMLE NIYE TERS DÜSTÜ CIKAR DAVASIMI BENCE BU CANIKLI KLÜBÜN ÜZERINDE ELINI BIR CEKSIN BU SEHIRDE IKILIK YARATMASINLAR BU SEHRIN INSANLARI HEP BERABER TAKIMA KÖSTEK DEGIL DESTEK OLSUNLAR
|
|
05-11-2022, 13:35,
(This post was last modified: 05-11-2022, 13:36 by ensonüye.)
|
|
ensonüye
Member

|
Threads: 2
|
|
Ölüm kalım maçına çıkıyorsun ama sağ bekinde Samsunspor'un sadece bir maç oynattığı yedek sağ beki var...
Senghor hem sağ bek hem önlibero hemde stoper'i yedekliyor onu bari deneseydik o kadar kötü değildir herhalde.
|
|
05-11-2022, 14:12,
(This post was last modified: 05-11-2022, 14:12 by cotanak88.)
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
Haftalardır pozisyon anlamında bu kadar fakirken hala aynı kadroyla çıkmaktaki ısrar nedir anlamıyorum Oğulcan ile Rahmetullahı takip ediyorum oyuna girdiklerinde pozisyon anlamında daha yaratıcılar en azından hareketli isimler sainz form olarak çok düşük bazı oyuncular nasıl olsa yerim garanti diye kasmıyorlar
|
|
05-11-2022, 14:19,
|
|
semiko
Posting Freak

|
|
|
(05-11-2022, 14:12)cotanak88 Wrote: Haftalardır pozisyon anlamında bu kadar fakirken hala aynı kadroyla çıkmaktaki ısrar nedir anlamıyorum Oğulcan ile Rahmetullahı takip ediyorum oyuna girdiklerinde pozisyon anlamında daha yaratıcılar en azından hareketli isimler sainz form olarak çok düşük bazı oyuncular nasıl olsa yerim garanti diye kasmıyorlar
Şöyle bir durumda var sonradan giren oyuncu ilk 11 başlayınca aynı performansı gösteremeyebiliyor. Sainz da düşüklük varsa evet denenmeli bu durum
|
|
05-11-2022, 14:22,
|
|
kty28
Senior Member

|
|
|
İlk yarıdan gol bulamazsak ikinci yarı girecek oyuncuların anlamı olacağını düşünmüyorum. Eski oyunlardan gördüğümüz kadarıyla 2.yarıda girecek 5 oyuncu ile de son yarım saati fiziken üstte bitireceğiz, planlara göre.
Konu dışı ancak sözcümüz kendi hesabına göre 5-6 maç belirlemiş bu maçlardan 15 puana yakın puan bekliyor. Bu da yaklaşık 24 puan yapıyor, dediği hesaba göre 48 puan ile yaklaşık 12.felan olacağız demektir. Tarihe not düşelim.
Ve ekonomik durumların Hakan hocaya ulaşması ne demek? Hakan hocaya ücreti eksik mi ödeniyor diye anlamalıyız?
(Oyuncuların ödeneceklerinin 1 aylık eksik olmasını yönetimimizin kapasitesine göre takdir ediyorum, umarım sene sonuna kadar bu çizginin dışına çıkmamayı başarırlar)
|
|
05-11-2022, 14:30,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
Senghor bence topu görünce karakola bomba diye götürecek kadar kötü bir topçu. (çok izlemedik ama benim öngörüm bu)
Rahmetullah ve Oğulcan Çağlayan cidden denenebilirdi haftalardır, en kötü ihtimalle maça daha erken sokabilirdi. Hakan hoca maç bitince oyuna alıyor
Ben Arias'ı hiç beğenmiyorum. O ilk haftalarda iyi olduğumuz dönemde hatırlayın Sergen-Perez iyiydi
Sergen'in form tutması için de sürekli oynaması gerekiyor. 1 maç oynatayım, 5 maç yedek bırakayım. Dakika 89'da oyuna alayımla falan form tutamaz o
Hakan hocanın yeni bir şeyler denememesi beni uyuz ediyor. Örneğin bu kadar kötüyken (veya Alper'in cezalı olduğu hafta) 3'lü defans denerdim, farklı oyunculara birkaç şans vermek gibi hiç yapmıyor bunları. Örneğin;
Onurcan
Sergen-Arias-Perez
-----Campuzano-Mejia--------
Hayrullah-Serginho-Sainz
-----------Oğulcan-Bajic---------
veya
Onurcan
Sergen-Arias-Perez
-----Campuzano-Mejia--------
Serginho-Kuwas-Sainz
-----------Oğulcan-Bajic---------
gibi.
*Bu arada Savicevic kadroda yok, neden acaba, bir mevzu mu var ??
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
05-11-2022, 14:50,
|
|
semiko
Posting Freak

|
|
|
Ulan bajic. El frenisin.
|
|
05-11-2022, 14:51,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
Abicim arka direkte iki kişi boşken orta yapmadı, eveledi geveledi, adamlar 3 saniyede kontradan attı. Hami na koyim böyle ızdırabın.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
05-11-2022, 14:51,
|
|
ensonüye
Member

|
Threads: 2
|
|