Spor Toto Süper Lig 13.Hafta | Giresunspor - İstanbulspor
07-11-2022, 01:44,
RE: Spor Toto Süper Lig 13.Hafta | Giresunspor - İstanbulspor
Maç öncesi tahmin etmiştik bu maçın özelinde zor olacağını 11-11 tamamlansa geride iken en fazla berabere bitecek maçı kırmızı kart bize verdi ta ki bu kulübe her şeyini borçlu olduğunu unutan onurcan piri denen arkadaş boku dağıtacakken yine şans yanımızda idi o son 2 dk kala tuttuğunu alsa 1 dk bekletmeden yeniden kaçarcasına bursa, adliye ve çorum maceralarına yollayabilirdik, çok değişik karakter adam bu şehrin çocuğu diyorsun oynama garantisi + parammm diyor alıyorda süper ligde as kaleci olma hakkını elde ediyor ki bana göre net bu ligin kalecisi değil ! hala taraftara sallıyor fotoğraflarda yüzü asık tripte filan KENDİNE GEL OLUM KENDİNE ! kimsiniz lan siz GİRESUNSPOR hepinizden büyük bak abilerin erkenden yok oldu bunun gibi bide emre karaman vardı aynı model ! neyse maçı yazmaya gerek yok 3 oldu gerisinin mk....
YÖNETİM 2 G 1 B FİLAN Alırsa net olarak elde ettikleri başarı + prestiji ceplerine koysunlar kongre kararı alıp yol alsınlar...

Haftaya onurcanı koysunlar kaleye elek olur bu havayla, Giresunda bu işleri kovalayan tesise giden olsa bak kuzu olmuyor mu ?
Başkentten !
Reply
07-11-2022, 10:04,
onurcan'ın çıkışlarını ben seviyorum. en azından arkada oyunu okuyan uyumayan bir adamımız var diyebiliyorum. evet bu çıkışlar bir zamanda sonra şova geçebilir anca kaleciyi de artık oyuna katmak gerek bir libero gibi.
ben onurcan'a okeyim. dediğimiz gibi geçen sene okan'a sabrettik tamam bize maç aldırdı okan eyvallah ama onurcan'ı da yememek lazım. gs maçı olsa bir önceki maçlar olsun neler neler çıkardı. başından beri söyledim mental olarak alışması lazım. hemen her olayda yem gibi öne atmamak lazım.
geçen sene tandem de diarra veya sergen vardı. ben ariası sergenden daha çok beğeniyorum ancak defans arkasına atılan toplarda hantal veya hareketsiz kalıyoruz. çizgiyi iyi çekememekle beraber önde duruyoruz. aradaki mesafeyi kısmamız gerekiyor. zaten hızlı oynayamıyoruz uzak durmamızın bir anlamı yok. bajic indirse kime verecek topu . sainz gidiyor bir yerden sonra batıyor . sergio çok hızlı bir oyuncu değil 1-2 adam geçer 3.sü gelip topu alır.
maça gelirsek kontra dan golü buldu istanbul ama maça çok agresif başladı yine buradan yazdım kesinlikle kırmızısı var diye.
yetişemedikleri adamı indiriyorlar. kırmızı kesinlikle doğru . o dakikalarda görmeseydi bugün mağlubiyeti konuşuyorduk. takım toparlandı gol aradı o golü ikinci yarı bulsak maç 2-2 biterdi.
hocanın bence artık elimde oyuncu yok vs lerden vazgeçmesi gerekiyor. gerekirse merthanı atarım santrafora . adam koşuyorsa basıyorsa yeter el frenliliğin lüzumu yok . kaç tane atağı kesti bajic. aynı tip hem yerli hem basıp gidebilen sırtı dönük top indiren santraforu gönderdik ( neymiş adam evini taşımışmış ) yerine el frenini aldık. yahu senin güzel bir sol ayağın var yapıştırsana birader ne diye adamları bekliyorsun gelsinde top vereyim diye. kaleyi gördün mü şut çekeceksin . bombardıman yapmadan kaleyi alamazsın .
şutlarla pskiolojik baskıya alman gerek .
talha aşırı kötüydü yerine alt yapıdan bir çocuk koysak en azından defans yapardı . bu çocuk daha ilk maçı olmasına rağmen özgüvenli şekilde ileri çıkıyor şut atıyor ( müsait arkadaşı olmasına rağmen ) . bence çok çok kötüydü .
alper geçen seneki zeki bence. teknik olarak çok iyi olmayabilir. ama hakeme kızan baskı yapan bir oyuncu var en azından . gereksiz kart görmesin yeter. sol bek bence işliyor.

campuzano maçlar geçtikçe kendine geliyor top yapıyor basıyor en sıkıntı yerde çalım atarak ekarte ediyor. onun yanına mejia bence iyi oldu. kesicilik özelliği iyi mejia'nın .
görkemi çok istedim gelsin diye ama olmuyor sanki . yani tam anlamıyla oturmuyor.
eğer hayro sakatsa rahmetullah sağ bek iyi olur. yada savunma 3 leyip alper sergio yapmalıyız.
ileride oğulcan bajic önde basacak.
3lü orta sahayı da mejia campuzano murat cem yaparız.
en azından mejia murat cem koşar. 3 lü savunmada da birini marke edersin . perez arias sağ ve sol stoper orta da sergen iyi olabilir.

küme düşeriz diyorum ben 4 takım düşüyor ancak şöyle bir durum var.
geçen sene biz 12 galibiyet 9 beraberlik 17 mağlubiyet almışız. oynanan maç 38 puan 45
bu sene şuan da 3 galibiyet 3 beraberlik 6 mağlubiyet almışız. oynanacak maç 36 ( şuana kadar 12 maç oynamışız ) puan 12
yani bakarsak 33 puan yani 11 galibiyet 45 yapar. ancak bu sene oynanan maçlar 2 adet az .
yani 42-40 tutar gibime geliyor. geçen sene malatya vardı sonlara doğru iyice salmıştı.
bu sene öyle bir durum olmaz sanki. yani kimse salamaz .
baktığımız zaman direkt rakiplerimizden hatay , antep , ümraniye ile oynayacağız. buradan 5 puan çıkarmamız halinde ben kalabileceğimiz ümidine kapılabilirim Smile
Reply
07-11-2022, 14:41,
A.gücü maçından sonra birdaha maça gitmem demiştim ama yine de hafta boyu gidip gitmemek arasında kaldım. Hatta bir gün öncesi yine de gitmeye karar verdim birazda kendimi motive etmeye çalışarak. Ama sabah ne bir heyecan ne bir istek. Birde taa Tirebolu'dan okadar yol.. Hatta devre arası sesini kıstım nette takılıyordum. Arada 2. yarı başlamışmı diye bakayım dedim tam da İstanbul santra yapıyor. Hah tam zamanında açmışım dedim sesini açtım maçın. anonsçu golü anons ediyor, meğer gol atmışız onun santrasıymış. Diyeceğim, rakip 10 kişi golü tam zamanında bulmuşuz, bastırıp golü atacağımız belli ama o halde bile bir heyecan yok içimde golü kaçırmışım. 

Maça gelirsek, mutlak galibiyet bekliyordum zaten ama bu şekilde değil. A.gücü maçı gibi baskılı olacağımızı ama gol atmakta okadar da zorlanmayız diyordum. Aksine pozisyon dahi üretemedik. 3 e 2 yakaladığımız pozisyon rakibin kaleciyle karşı karşıya golüyle sonuçlanıyor. Yine futbol sahalarında ender rastlanacak türden bir gol yedik. Bajiç her pozisyonda sırtı kaleye dönük. Nasıl gol atmayı planlıyor anlamadım bu tarz bir oyunla. Tamam besleyen yok eyvallah ama sen zaten hiç gol atıcak bölgede olmuyorsunki. Geçen seneki doukara gibi, nasıl forvet olduğuna anlam veremediğim türden bir oyuncu. Bu sefer şans yüzümüze güldü de rakip kaleci de her topu içeri aldı. Bir de TFF başkanı izliyor diye normal bir hakem izledik ilk kez. Yoksa o 2 defa sarı gördükleri pozisyonları çok fazla yaşıyoruz aslında, özellikle serginho çok fazla maruz kalıyor o tarz faullere ama çoğunda ya faul bile verilmez yada sarı kart es geçilir. Özellikle Beşiktaş maçı en art niyetli hakem yönetimi idi. 

Onurcan konusunda kesinlikle bu ligin kalecisi olmadığı konusunda herkes farkında. Ama bu maç özelinde anlamsız yere linç ediliyor bence. 2. golde bir Allah kulu geri koşmuyor. Herkes kaleci ne halt ederse etsin der gibi izliyor. Bu durumda 3 rakip oyuncuya karşı tek başına mücadele etmesi zaten imkansız, o pozisyon her şekilde gol olacak. Kurtarıp takımı ipten aldığı son pozisyonda bile hala suçlanıyorsa burada artniyet vardır. 4 e 5 e gidecek maçta takımı geri çeken hocanın hiç suçu yok, bomboş pozisyonda pas vermeyip çalıma girip 2 pozisyonu rakibe hediye eden Oğulcanın hiç suçu yok, 2. golde geri koşmayıp izleyen takım arkadaşlarının hiç suçu yok, ilk golde 3 e 2 pozisyonda oyunu sete yerleştirip kaptırmamızı sağlayan Bajiç'in hiç suçu yok, Yine aynı pozisyonda bir orta yada pas dahi veremeyip topu kaptırıp gol yememize sebep olanında hiç suçu yok....... Bu maç için onlarca örnek sayabilirim. Yahu takım 10 kişilik istanbula karşı pozisyon üretmekte çok zorlandı, kaleci hatası olmasa kimbilir nezaman kilidi açabilecekti belirsiz. Berbat kere berbat oynadığımız bir maçta tek suçlu Onurcan. Onurcanın hatalı golleri var da, bu durumda bile güvenilip kale teslim edilemeyecekse bu Ferhat neden alındı ne diye para veriyoruz diye soran yok.
Reply
07-11-2022, 21:33,
Hatay başak maçının ikinci yarısının başında açtım, başak çok acayip şeyler deniyor. 3 gol yiyerek çok ucuz kurtulmuşuz, şükredelim.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
07-11-2022, 22:19,
(07-11-2022, 21:33)chotanax Wrote: Hatay başak maçının ikinci yarısının başında açtım, başak çok acayip şeyler deniyor. 3 gol yiyerek çok ucuz kurtulmuşuz, şükredelim.

Hatay alıyordu ama az daha maçı Smile
Reply
07-11-2022, 23:10,
Görüldüğü gibi her takımın ortaya koyduğu iyi kötü bir süper lig kalitesi var. Ben haftaya Fener'den 7,8 tane yer miyiz diye korkuyorum.
Reply
07-11-2022, 23:35,
(07-11-2022, 22:19)bulancak28 Wrote:
(07-11-2022, 21:33)chotanax Wrote: Hatay başak maçının ikinci yarısının başında açtım, başak çok acayip şeyler deniyor. 3 gol yiyerek çok ucuz kurtulmuşuz, şükredelim.

Hatay alıyordu ama az daha maçı Smile

Yalnız başak skoru 2-1 yapana kadar Hatay topa 5 saniyeden fazla sahip olamadı. 2-2 olma sebebi kalecinin hatası, 3-2 ise çok hızlı kullanılan taç atışı. Volkan Demirel asist yaptı denilebilir.

Başak mükemmel oynasa da kaleci hatası, anlık konsantrasyon kaybı falan derken işler tersine dönebiliyor. O yüzden az biraz daha takım olabilsek, düzgün bir yönetim, düzgün ödemeler, devre arası ihtiyaç dahilinde nokta atışı 3-4 takviye bizi ligde bırakacaktır eminim.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
08-11-2022, 00:32,
başkan maç hikayesi videosunda konuşma yapmıyor Big Grin

demekki kulağına gitti bazı mevzular, gerçeği kabullenip yer almamaya başladı diyebilir miyiz ?
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
08-11-2022, 08:51,
(08-11-2022, 00:32)maicon_28 Wrote: başkan maç hikayesi videosunda konuşma yapmıyor Big Grin

demekki kulağına gitti bazı mevzular, gerçeği kabullenip yer almamaya başladı diyebilir miyiz ?

o nası maç videosu la. hem 2 dk hemde tuhaf geldi bana
Reply
08-11-2022, 09:32, (This post was last modified: 08-11-2022, 09:32 by kerasus.)
(07-11-2022, 23:35)chotanax Wrote: Başak mükemmel oynasa da kaleci hatası, anlık konsantrasyon kaybı falan derken işler tersine dönebiliyor. O yüzden az biraz daha takım olabilsek, düzgün bir yönetim, düzgün ödemeler, devre arası ihtiyaç dahilinde nokta atışı 3-4 takviye bizi ligde bırakacaktır eminim.

Bu saydıklarından ilki bir ihtimal, ama diğerleri bu takımda imkansız malesef. Geçen sene zaten sırf az biraz takım olduğumuz için kalmıştık. Ama düzgün bir yönetim derken malesef Hakan hocanın teknik ve taktikle bir işi yok. Düzgün ödemeler de olabilir ama bu yönetim şuan dibini sıyırıp öyle gitme peşinde gibi geliyor, oda zor iş. 3-4 nokta atışı transfer ise ben bu takımda hiç görmedim desem yeridir. Biz her zaman 2 kaliteli yerine 7-8 tane çöp almayı tercih ettik. 

(07-11-2022, 23:35)chotanax Wrote: Başak mükemmel oynasa da kaleci hatası, anlık konsantrasyon kaybı falan derken işler tersine dönebiliyor. O yüzden az biraz daha takım olabilsek, düzgün bir yönetim, düzgün ödemeler, devre arası ihtiyaç dahilinde nokta atışı 3-4 takviye bizi ligde bırakacaktır eminim.

Bu saydıklarından ilki bir ihtimal, ama diğerleri bu takımda imkansız malesef. Geçen sene zaten sırf az biraz takım olduğumuz için kalmıştık. Ama düzgün bir yönetim derken malesef Hakan hocanın teknik ve taktikle bir işi yok. Düzgün ödemeler de olabilir ama bu yönetim şuan dibini sıyırıp öyle gitme peşinde gibi geliyor, oda zor iş. 3-4 nokta atışı transfer ise ben bu takımda hiç görmedim desem yeridir. Biz her zaman 2 kaliteli yerine 7-8 tane çöp almayı tercih ettik.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)