onurcan'ın çıkışlarını ben seviyorum. en azından arkada oyunu okuyan uyumayan bir adamımız var diyebiliyorum. evet bu çıkışlar bir zamanda sonra şova geçebilir anca kaleciyi de artık oyuna katmak gerek bir libero gibi.
ben onurcan'a okeyim. dediğimiz gibi geçen sene okan'a sabrettik tamam bize maç aldırdı okan eyvallah ama onurcan'ı da yememek lazım. gs maçı olsa bir önceki maçlar olsun neler neler çıkardı. başından beri söyledim mental olarak alışması lazım. hemen her olayda yem gibi öne atmamak lazım.
geçen sene tandem de diarra veya sergen vardı. ben ariası sergenden daha çok beğeniyorum ancak defans arkasına atılan toplarda hantal veya hareketsiz kalıyoruz. çizgiyi iyi çekememekle beraber önde duruyoruz. aradaki mesafeyi kısmamız gerekiyor. zaten hızlı oynayamıyoruz uzak durmamızın bir anlamı yok. bajic indirse kime verecek topu . sainz gidiyor bir yerden sonra batıyor . sergio çok hızlı bir oyuncu değil 1-2 adam geçer 3.sü gelip topu alır.
maça gelirsek kontra dan golü buldu istanbul ama maça çok agresif başladı yine buradan yazdım kesinlikle kırmızısı var diye.
yetişemedikleri adamı indiriyorlar. kırmızı kesinlikle doğru . o dakikalarda görmeseydi bugün mağlubiyeti konuşuyorduk. takım toparlandı gol aradı o golü ikinci yarı bulsak maç 2-2 biterdi.
hocanın bence artık elimde oyuncu yok vs lerden vazgeçmesi gerekiyor. gerekirse merthanı atarım santrafora . adam koşuyorsa basıyorsa yeter el frenliliğin lüzumu yok . kaç tane atağı kesti bajic. aynı tip hem yerli hem basıp gidebilen sırtı dönük top indiren santraforu gönderdik ( neymiş adam evini taşımışmış ) yerine el frenini aldık. yahu senin güzel bir sol ayağın var yapıştırsana birader ne diye adamları bekliyorsun gelsinde top vereyim diye. kaleyi gördün mü şut çekeceksin . bombardıman yapmadan kaleyi alamazsın .
şutlarla pskiolojik baskıya alman gerek .
talha aşırı kötüydü yerine alt yapıdan bir çocuk koysak en azından defans yapardı . bu çocuk daha ilk maçı olmasına rağmen özgüvenli şekilde ileri çıkıyor şut atıyor ( müsait arkadaşı olmasına rağmen ) . bence çok çok kötüydü .
alper geçen seneki zeki bence. teknik olarak çok iyi olmayabilir. ama hakeme kızan baskı yapan bir oyuncu var en azından . gereksiz kart görmesin yeter. sol bek bence işliyor.
campuzano maçlar geçtikçe kendine geliyor top yapıyor basıyor en sıkıntı yerde çalım atarak ekarte ediyor. onun yanına mejia bence iyi oldu. kesicilik özelliği iyi mejia'nın .
görkemi çok istedim gelsin diye ama olmuyor sanki . yani tam anlamıyla oturmuyor.
eğer hayro sakatsa rahmetullah sağ bek iyi olur. yada savunma 3 leyip alper sergio yapmalıyız.
ileride oğulcan bajic önde basacak.
3lü orta sahayı da mejia campuzano murat cem yaparız.
en azından mejia murat cem koşar. 3 lü savunmada da birini marke edersin . perez arias sağ ve sol stoper orta da sergen iyi olabilir.
küme düşeriz diyorum ben 4 takım düşüyor ancak şöyle bir durum var.
geçen sene biz 12 galibiyet 9 beraberlik 17 mağlubiyet almışız. oynanan maç 38 puan 45
bu sene şuan da 3 galibiyet 3 beraberlik 6 mağlubiyet almışız. oynanacak maç 36 ( şuana kadar 12 maç oynamışız ) puan 12
yani bakarsak 33 puan yani 11 galibiyet 45 yapar. ancak bu sene oynanan maçlar 2 adet az .
yani 42-40 tutar gibime geliyor. geçen sene malatya vardı sonlara doğru iyice salmıştı.
bu sene öyle bir durum olmaz sanki. yani kimse salamaz .
baktığımız zaman direkt rakiplerimizden hatay , antep , ümraniye ile oynayacağız. buradan 5 puan çıkarmamız halinde ben kalabileceğimiz ümidine kapılabilirim