STSL 14.Hafta | Fenerbahçe 1-2 Giresunspor | 12 Kasım 2022 Cumartesi | 17:00
12-11-2022, 23:07,
RE: STSL 14.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor | 12 Kasım 2022 Cumartesi | 17:00
(12-11-2022, 19:54)123456 Wrote:
(11-11-2022, 23:49)123456 Wrote: 0-3 yapar döneriz. Bajic bir sağ ayak bir sol ayak bir kafa atar

Takıma kırgınım

Bu nasıl hoca? Bu nasıl büyü? 3-0 olacak diye arkama yaslanıp rahatça izlediğim maç ne hallere geldi.
Reply
13-11-2022, 00:38,
RE: STSL 14.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor | 12 Kasım 2022 Cumartesi | 17:00
(12-11-2022, 19:54)123456 Wrote:
(11-11-2022, 23:49)123456 Wrote: 0-3 yapar döneriz. Bajic bir sağ ayak bir sol ayak bir kafa atar

Takıma kırgınım

Alacakları olsun.Çok ayıp ettiler  Smile Smile

Deselerdi ki 1-0 mağlubiyetten 2-1 maç kazanacaksınız inanmazdık.Çok iyi oldu çokta güzel oldu taam mı ?  Shy

Hayrullah sakın iyileşme olm.Sen sakatlandın maç kazanmaya başladık.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
13-11-2022, 00:47,
RE: STSL 14.Hafta | Fenerbahçe 1-2 Giresunspor | 12 Kasım 2022 Cumartesi | 17:00
Savicevic de iyi yönlü gelişmeler var oyuna girdikten sonra iyi aralar attı aslında 90dakika temposu yok son 30 dakikalarda iş yapar Rshmetullahta sağ bekte hiç siritmiyor bence monte edilebilir
Ramin ariasada iki kelime laf edeceğim kardeşim saçma sapan bir penaltı yaptırdın maçın sonlarında auta giden topa abaniorsun ne gerek var kırmızı göreceksin
Derelili çotanak
Reply
13-11-2022, 09:49,
RE: STSL 14.Hafta | Fenerbahçe 1-2 Giresunspor | 12 Kasım 2022 Cumartesi | 17:00
Normalde gece 11-12 dedin mi uykum gelir sizarim ama dün gece 3 bucuğa kadar yorum izlemek istedim. Giresun'un yendiği degil de fbnin yenildiği konuşuldu o ayrı dava.

İçimin yağları eriyor resmen. Öyle bir zamanda geldi ki bu galibiyet...
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
13-11-2022, 10:36, (This post was last modified: 13-11-2022, 10:38 by bulancak28.)
Bunların o eşşek taraftarlarına da iyi birer ders oldu bu. Sene başı gsliler "yok mertens şöyle yapacak, yok icardi'nin giresuna uygulayacağı tarife" falan diye akıllarınca bizi küçük görülüyorlardı. Basıp geçmiştik. Şimdi de aynısını fenerliler yaptı bu hafta. Yok şöyle yapacağız, yok bu kadar atacağız, yok jesus bilmem ne.

Hoş gerçi burada biz de fark yeriz dedik doğru ama biz takımı biliyoruz. Bunların işi gücü tamamen algı. Aveller bizim ankaraspor maçına fenerbahçe düşmanı olduğumuz için yedek kadroyla çıktığımızı, fenerbahçe maçında çirkeflik yapacağımızı falan ima ettiler bütün hafta. Ne oldu? Kendi evlerinde zerre oyunu çirkefleştirmeden kazandık ve gittik. Allah'ın sopası yokmuş cidden de.
Reply
13-11-2022, 12:21, (This post was last modified: 13-11-2022, 12:22 by maicon_28.)
Beylerrrrrrr kağıt, kalem, hesap makinalarını çıkartın Big Grin sizce ligde kalma şansımız neye bağlı, kazanacağımız kaç puana bağlı

Dünya Kupası dönüşü 25 Aralık 2022 itibariyle fikstürümiz

Hatay (D) - 1
Gaziantep - 3
Trabzonspor (D) - 0
Ümraniye - 3
Antalya (D) - 1

Bu şekilde olursa ilk yarıyı 23 puanla tamamlıyoruz. Eğer transfer tahtası açılır ve iyi oyunculardan ayrılan olmazsa, ikinci yarı da 18 puan toplar 41 puanla kalırız. (40-41 puanla ligde kalınacağını düşünüyorum)
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
13-11-2022, 12:27,
(13-11-2022, 12:21)maicon_28 Wrote: Beylerrrrrrr kağıt, kalem, hesap makinalarını çıkartın Big Grin sizce ligde kalma şansımız neye bağlı, kazanacağımız kaç puana bağlı

Hatay (D) - 1
Gaziantep - 3
Trabzonspor (D) - 0
Ümraniye - 3
Antalya (D) - 1

Bu şekilde olursa ilk yarıyı 23 puanla tamamlıyoruz. Eğer transfer tahtası açılır ve iyi oyunculardan ayrılan olmazsa, ikinci yarı da 18 puan toplar 41 puanla kalırız. (40-41 puanla ligde kalınacağını düşünüyorum)

Renktaşım, 4 büyüklerden yenmediğiz bir Trabzonspor kaldı sen gene de çok şey etme Big Grin 
Ben en az 6 puan bekliyorum; TS maçında sürprizler olabilir.
Hatay maçı ile Antalya maçlarında rakip takımlar, tam bir takım hüviyetinde oynuyorlar o yüzden çok bizim orta sıralara ilerleyip ilerlemeyeceğimizi belirleyecek maçlar bence onlar olacak.
Reply
13-11-2022, 13:36,
(13-11-2022, 12:21)maicon_28 Wrote: Beylerrrrrrr kağıt, kalem, hesap makinalarını çıkartın Big Grin sizce ligde kalma şansımız neye bağlı, kazanacağımız kaç puana bağlı

Hatay (D) - 1
Gaziantep - 3
Trabzonspor (D) - 0
Ümraniye - 3
Antalya (D) - 1

Yetmeyebilir kanka. Bu seneki düşme rakipleri geçen seneye göre daha zor bence. Geçen sene garip bir düşme hattı oldu. Malatya doğal olarak elendi okey ama Göztepe bildiğin kendini yaktı. Çok garip bir düşüştü onlarınki. Sanki birisi "düşün" dedi onlara, adamlar bütün ligi saldı bir anda. Altay desen keza, Serkan Özbalta ile iyi giderlerken hocayı gönderdiler garip bir şekilde. Adam akıllı bir Rize ile kapıştık, onları da biz ekarte etmeyi başardık. 

Bu sene de benzer şekilde Ümraniye ve İstanbul iki düşecek takım gibi gözüküyor ki kadrolardan zaten adamlar ligde kalmaya gelmemişler belli ki. 1 yıl süper ligde takılalım kafası. Geriye kalan rakipler ama (şu anlık Hatay, Karagümrük, Ankaragücü ve Sivas) ligi öyle kolay kolay bırakacak takımlar değiller gibi geliyor bana. Kaldı ki geçen sene bizim en büyük gücümüz tüm rakiplerimizi yenmemizdi, ikili averaja kalması durumunda direk kafa rahat hesap kitap yapıyorduk. Bu sene şu 4 takımdan ikisini yenemedik, birinden fark yedik. 

Yalnız takımda düzelmeler olduğunu da görmek lazım. Özellikle Alper ilk geldiği dönemlere göre çok çok daha iyi. Campuzano - Mejia ikilisi de sanki bir oturuyor. İnşallah daha da iyi olurlar. Devre arası transferden pek bir ümidim yok. Şu kadroyla ilk yarıdan alınabilecek maksimum puanı almak lazım.
Reply
13-11-2022, 16:04,
Geçen sene ilk defa FB deplasmanında adam akıllı top oynamıştık bana göre ve umutlanmaya başlamıştım, sonrası da aynen geldi zaten. Öncesinde her nekadar iyi oyunu skora yanstamadığımız söylense de maç boyu topa ynayıp pozisyona dahi giremeyen takımdık. Fb maçında ise ilk defa ne yaptığını bilen bir takım vardı sahada. İlk golümüzü de orada attık. Bu sene yine tam karalar bağlamışken galibiyetten ziyade ligin en zor maçında FB karşısında gösterilen mücadele ve olumlu futbol umut verdi. Ve çok ekstra bir 3 puan. Sivas deplasmanını telafi ettik denilebilir. Çünkü tüm rakiplerimiz yendi yada puan almıştı oradan bir biz fark yemiştik. Feneri de bir biz yendik. 

Bir de korkum şuydu; tüm rakipler bir anda sıkınca olmadık maçta olmadık puanlar çıkarma potansiyelinde bu sene. Al Hatay Beşiktaşı yendi Başak'a 3 attı mesela. Sivas keza nekadar gitse de çokta düşme adayı gösterilmiyorlar. Ama Sivasın içerde Ümraniye'yi bile yenememesi umutlandırdı. Ciddi sıkıntı var gibi onlarda, yoksa o kadro buralarda olmamalı. Hatay Volkan ile toparladı ama yine de yürüyüp gidecek bir hoca olduğunu düşünmüyorum ben. Hele deplasmanda bir vurabilirsek ondan sonra Fener deplasmanına gidiyorlar. Gümrük'te şaşırtıcı derecede kötü gidiyor. Hoca değişikliğiyle onlarda toparlar ama muhtemelen sözleşmesi tuzludur Pirlo'nun, ha diyince yollayamıyorlar. Muhtemelen devre arası iyi abanacaklar transfere. Umduğunu bulamazlarsa onlarda beklenmedik şekilde sıçışa geçerler, erken kopabilirler hatta. Ümraniye İstanbul oyun olarak hiçbir maçta ezilmeseler de bir şekilde kazanamyorar. Ama Özelikle ümraniye 1-2 maç kazansa toparlamasından korkuyorum. Her maç baya pozisyona giriyorlar. Onların da yavaş yavaş kırılma haftaları geliyor. Haftaya Başak'a kesin kaybederler ama son 4 maç hepsi düşme hattıyla oynuyorlar. Kalan maçlarda hadi fazla yazalım 9 puan bile toplasalar 16 yetmez. Ligde son haftalara kadar yarışta kalamazlar bu fikstürle. İstanbulda zaten gerideler, kalan fistürde de en iyi alacakları 6, 14 puanda onlara yetmez. Gaziantep lige bomba bir giriş yaptıktan sonra birden söndüler. Önlerinde de beşiktaş ve Başak maçları var. içerde bunlara vurdukmu tam olarak düşme hattında kalırlar. O maç 6 puanlık bile değil çok daha fazlası. 

Bizde tek sıkıntı geçen hafta da bu haftada çok net pozisyonlarda bencilce kaçırılan goller. Hala geçen seneki takım ruhuna ulaşamamışız ama bu ekstra galibiyet bunu da perçinler. Oyuncular da alışmaya başladı başta Alper olmak üzere.
Reply
13-11-2022, 16:16,
Kendi rakiplerimizden alacagimiz galibiyetler onemli. Alt ligler İstanbul takimlarini yenip, rakiplerini yenemeyen takimlarla doluSmile
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)