STSL 14.Hafta | Fenerbahçe 1-2 Giresunspor | 12 Kasım 2022 Cumartesi | 17:00
17-12-2022, 22:37,
RE: STSL 14.Hafta | Fenerbahçe 1-2 Giresunspor | 12 Kasım 2022 Cumartesi | 17:00
Arkadaş bir dükkanı yönetemiyorsan bırak git alacak birileri çıkar bu neyin inadı anlamış degilim. Bir arkadaş yazmıştı yukarıda başkanlığındaki en büyük şansın hoca o olmasa napardın Allah bilir. Şimdiye kadar elli hoca değiştirmiştin.Bırakda yolumuzu çizelim agam
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
18-12-2022, 22:51,
RE: STSL 14.Hafta | Fenerbahçe 1-2 Giresunspor | 12 Kasım 2022 Cumartesi | 17:00
Yeni spor yasasından dolayı bırakmıyor olabilir.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
19-12-2022, 14:19,
(16-12-2022, 01:31)turkuaz_0628 Wrote: bjk ile yapılan hazırlık maçında alper yaptığı hareket ile epey tepki toplamış arkadan giden adamı itmesi harbiden hoş değil o değil her şey bu bjk ye denk geliyor adamlar hayırdır çekiyor : ) 5  gün önce u19 oyuncularıda sıkıntı yaşamış Giresunda...
maç sonucu 5-3 yenilmişiz ...

Beşiktaş önce kendi önünden yesin. Geçen seneden beri kazanamadıkça içlerinde dert oldu. Bu sene de çok kötü olduğumuz maçta bile son saniye hakem kurtardı galibiyeti. Kendi kalecilerine küfrettikleri maçta vay efendim biz neden 4. golü atmışmışız. Her maç ayrı kuruluyorlar zaten sözkonusu Giresun olunca. Hazırlık maçının özetini izlemedim mevzu nedir bilmiyoruz. Sadece sonunu gösteripte vay efendim Alper böyle yapmış demek anlamsız. Birde neymiş Alperin kariyerindeki en önemli şey Beşiktaşa karşı oynamakmış. Burda kariyer kıyası yapıyorlar ama kendi oyuncuları Dünyanın en büyük oyuncusu Messi ile dalaşınca gurur duyuyorlar nasıl ayar verdi diye. Böylesine de açıkça yavşaklık denir artık. 

(18-12-2022, 22:51)mvsr Wrote: Yeni spor yasasından dolayı bırakmıyor olabilir.
Bana da sanki inada bindirdiler gibi geliyor. Madem beni istemiyorsunuz, aldığım yerde geri bırakırım 1. ligde diyor heralde. Aldığı borç ile bırakacaksa ona bile kabulüm vallahi. Çok pis belaya çattık valla. Adam inatla hiçbir futbolcuya hiçbir şeye ödeme yapmıyor, bütün gelirleri inkar ediyor ve transfer de yapmayıp düşmeyi bekliyor gibi. çok feci bir borçla alt ligde bırakacak gibi duruyor.
Reply
19-12-2022, 23:03,
Abi şunu anlamiyorum galibiyet başına iyi para var, stadın her yeri reklam dolu, spor totodan para geliyor, yayın gelirleri var, liman otopark gelirleri var, formanın her yeri reklam, iddaa gelirleri var, iyi kötü maçlara seyirci de geliyor. Nasıl hâlâ para yok inanın aklım ermiyor.
Reply
20-12-2022, 18:18,
Ekonomik anlamda batık olan tek kulüp biz değiliz arkadaşlar. Ve doğru analiz ettiysem batıklık sıralamasında top 3'teyiz.
Bugün FB'nin transfer bütçesinin 3 M Euro, Beşiktaş'ın 2M olduğu yerde bizim oyuncularımıza Türkiye' den asla istediğimiz teklif gelmez devre arasında.
Türk futbolunun batmaması için Bein Sport teklifi reddedilip S Sports ile anlaşılsaydı sene sonuna kadar garanti para alınacağı için geleceği hesaplamak daha kolay olurdu.
Geçen TS başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamasını okudum 45 gün para gelmemiş hesaplarına ondan bahsediyorlar.
Bu şartlar altında transfer yapmadan ligde kalmak başarı kotasıdır benim için. Tabii Hakan Keleş hocayı da takımda tutabilmek bu şartların gerçekleşmesi için kesin.
Reply
20-12-2022, 19:49,
Beyler artık yarın ki Karacebey kupa maçı başlığını eli uğurlu, formda biri açsın Big Grin

Adettendir, forum arşivinde yer alsın maç Smile
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
20-12-2022, 20:38, (This post was last modified: 20-12-2022, 20:39 by sokakbaşımeyhane.)
(20-12-2022, 18:18)kty28 Wrote: Ekonomik anlamda batık olan tek kulüp biz değiliz arkadaşlar. Ve doğru analiz ettiysem batıklık sıralamasında top 3'teyiz.
Bugün FB'nin transfer bütçesinin 3 M Euro, Beşiktaş'ın 2M olduğu yerde bizim oyuncularımıza Türkiye' den asla istediğimiz teklif gelmez devre arasında.
Türk futbolunun batmaması için Bein Sport teklifi reddedilip S Sports ile anlaşılsaydı sene sonuna kadar garanti para alınacağı için geleceği hesaplamak daha kolay olurdu.
Geçen TS başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamasını okudum 45 gün para gelmemiş hesaplarına ondan bahsediyorlar.
Bu şartlar altında transfer yapmadan ligde kalmak başarı kotasıdır benim için. Tabii Hakan Keleş hocayı da takımda tutabilmek bu şartların gerçekleşmesi için kesin.

Parayı yonetemedikten sonrs 45 gün sonrw gelse ne olur 10 gün önce gelse ne olur..sorun paranij geç gelip gelmemesi değil gelen paraların gelirlerin nereye gittigidir
Derelili çotanak
Reply
20-12-2022, 21:09,
(20-12-2022, 20:38)sokakbaşımeyhane Wrote:
(20-12-2022, 18:18)kty28 Wrote: Ekonomik anlamda batık olan tek kulüp biz değiliz arkadaşlar. Ve doğru analiz ettiysem batıklık sıralamasında top 3'teyiz.

Parayı yonetemedikten sonrs 45 gün sonrw gelse ne olur 10 gün önce gelse ne olur..sorun paranij geç  gelip gelmemesi değil gelen paraların gelirlerin nereye gittigidir

Size katılıyorum ancak paranın geç gelmesini yabancılara anlatamazsın.
Ayrıca Ahmet Ağaoğlu ve TS ekonomisi bizden kat be kat iyi durumda iken bu kadar dert yanması bize kıyas ve eleştiri konusunda daha iyi veriler verebilir.
Tabii ki öncesinde kulübün borçlarını daha şeffaf ve açık paylaşması ön koşuluyla.
Reply
20-12-2022, 23:06,
(20-12-2022, 21:09)kty28 Wrote:
(20-12-2022, 20:38)sokakbaşımeyhane Wrote:

Parayı yonetemedikten sonrs 45 gün sonrw gelse ne olur 10 gün önce gelse ne olur..sorun paranij geç  gelip gelmemesi değil gelen paraların gelirlerin nereye gittigidir

Size katılıyorum ancak paranın geç gelmesini yabancılara anlatamazsın.
Ayrıca Ahmet Ağaoğlu ve TS ekonomisi bizden kat be kat iyi durumda iken bu kadar dert yanması bize kıyas ve eleştiri konusunda daha iyi veriler verebilir.
Tabii ki öncesinde kulübün borçlarını daha şeffaf ve açık paylaşması ön koşuluyla.

Senin dediğin az çok para ödeyen kulüplerde olur ok ama bizimki hiçbir ödeme yapmadığı için yerli yabancı farketmiyor
Derelili çotanak
Reply
21-12-2022, 00:27,
(19-12-2022, 23:03)kral1234 Wrote: Abi şunu anlamiyorum galibiyet başına iyi para var, stadın her yeri reklam dolu, spor totodan para geliyor, yayın gelirleri var, liman otopark gelirleri var, formanın her yeri reklam, iddaa gelirleri var, iyi kötü maçlara seyirci de geliyor. Nasıl hâlâ para yok inanın aklım ermiyor.

Ya hiç nereden nekadar para geldiği konusuna bile girmeye gerek kalmadan çok basit bir düz mantıkla... Süperlig takımı seviyesinde gelirler ile 2.lig ayarında takım kuruyoruz. Bu durumda ne borcu beyler, kasamız baya + da olması gerekir. Konya, Kayseri, Sivas ve sayamayacağım birçok takım. Bunlar nasıl bizden kat kat pahalı oyuncular getirebilyorlar? Bizden 10 kat fazla gelirleri olduğu için mi? Hayır paralı yönetimleri var. Şehirlerinden destek görüyorlar. Klübün marka değerini artırıp çok daha yüksek meblağlarda sponsorluklar buluyorlar vs vs. Evet birçoğu bizden daha fazla borçlu. Ama hiç olmazsa taraftarına Avrupa kupası maçı yada Türkiye kupası yada finali vb belli başlı başarılar yaşatıyorlar. Biz her sene ezik edebiyatı, her sene ucuz transferler ama bir bakıyorsun borç katlana katlana büyüyor. Ama sorsan her gelen yönetim birbirinden şefaf biribirnden dürüst. Ama ben yinede yönetimlere kızamıyorum. Hepsinin bir şekilde destekçileri oluyor şehirde. Belki 2 tas çorba fazladan içerim diye klübün soyulmasına ortak oluyorlar.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)