STSL 18.Hafta | Giresunsporumuz - ÜmraniyeSpor | 08 Ocak 2023 Pazar | 16:00
08-01-2023, 20:19,
RE: STSL 18.Hafta | Giresunsporumuz - ÜmraniyeSpor | 08 Ocak 2023 Pazar | 16:00
Takım ligi bitirmiş kafasında.En baştan el alta kadar söylüyorum bunu.Sergen’in durumu, Oğulcan’ın niye oynamadığı, yapılacak olan seçim…Sır küpü olmamızın yanında Dünya Kupası’ndan sonra takım kafa olarak kendisini ara döneme vermiş.

Transfer yapamazsak bize bye bye.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
08-01-2023, 21:20,
Giresun'a 3-4 haftada bir hafta sonları gelir, anamı babamı görür, maç icerideyse izler, dönerim ordunun Korgan ilçesine. Bu sene üç kere kimseye haber vermeden gelip, maçı izleyip, kimseye görünmeyip eve geri döndüğüm maçlarda toplam aldığımız puan 1. Konya, Ankaragücü ve bu maç.

Bir daha elimi skym sadece maç izlemek için Giresun'a gelirsem.

Bir de bu Ümraniye ilcesini kuranı, spor kulübünü kuranı, onlara sponsor olanı, transfer yapan menejerleri, kim varsa topunu skym. Lanet olsun be, dünya karması çıksa bu kadar kotu istatistik yakalamazdik.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
08-01-2023, 21:30, (This post was last modified: 08-01-2023, 21:31 by sokakbaşımeyhane.)
Antalya deplasman
ADS deplasman
Galatasaray içeride
Kasımpaşa deplasman
Fikstür e gelll
Transfer yapmayacaklarsa adam akıllı bıraksınlar duseceksekte adam akıllı düzgün bir yonetimle düşelim kulübü iyice oyuncak yaptılar paran yoksa git kardeşim ben ve bizim gibi yurekten sevdalılar superligde merthan kurta Talha denen yeteneksize dayanmak zorunda degiliz.yeter artık bu taraftara layık gördüğüniz kadroya skym
Derelili çotanak
Reply
08-01-2023, 23:26,
Bu arada günün tek kazananı savicevic idi bence. Tek başına rakip kulübesine dalıp saldırdı ya, yetti benim gözümde.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
09-01-2023, 00:15,
Diyecek bir şey yok, hedef maçı kaybettik. Kredi gitti. Antalya maçından pek ümidim yok.

Savicevic, Merthan kurt, murat cem akpınar ile bu iş olacak iş değil.
Reply
09-01-2023, 09:48,
Hiç Ümraniye şanssızlığı falan demeye gerek yok. Bugün anlamsız şekilde kötüydük. Zaten 30. dk da girebildim stada. Devre orta mücadelesi ile bitti. 2. yarıya istekli başladık ama 10 dk sonra hızımızı kestiler. Ardından 3 oyuncu birden değiştirip tamamen kontrolü ele aldılar. Kazanmak için yeterince uğraşmadık yoksa gol yemeyecek takım değil. Rakip kaleci çok iyiydi diyoruz ama çokta zorladığımızı söyleyemem. Sadece hata yapmadı, nispeten kalede güven verdi. Bizim takımda anlamsız bir rehavet vardı, nasılsa atarız rahatlığı sanki. Dk olmuş 80 biz hala top çeviriyoruz sakin oynuyoruz. Golü yedikten sonra durumun ciddiyetine varıp bir an evvel pozisyona girme çabasıyla oynamaya başladık. Her maç başlığında söylüyorum, bu Bajiç eğer gol atasın yoksa s..git mq yeter ya. Bu takıma seni gol atsın diye aldılar bunu anla artık. Tamam top getiremiyorlar anlıyoruzda, sen orta sahaya kadar gelmekle neyi başardın şimdiye dek? Orta sahada top alıp takımı pozisyona soktuğun tek bir olumlu hareketin olmadı sezon boyunca. Daha bu neyin ısrarı yahu? 

Bu maç Hakan hocaya yazar. Ümraniye hocası bile oyuna müdahale edip tüm momentumu kendine çevirebiliyorsa, yok efendim elimde kadro yok falan demeye hakkın yok. Ayrıca takım saniyelerle yarışırken 90+5 te oyuncu değiştirmek neyin kafası çözemedim. Çıkardığın oyuncu da gol atma ihtimali en yüksek isim olan Sainz üstelik. Takımı zaten hiç ciddi hazırlayamamışsın, bari oyuna müdahale et. 

Kazansak 6 puandan ziyade rakibin fişini çekecektin. Şimdi lige tekrar başlama fırsatı verdin rakibe. Devre arası transfer falan diyoruz da, 3-4 nokta transferle bambaşka bir Giresunspor izleyeceğimize inanan varmı gerçekten? Devre arası transfer sezonu boyunca bu leş kadroyla devam edicez. son gün boşta kim kaldıysa alel acele tutup getirecek. O da ya tutarsa hesabı. Geçen sene Şikinyo transferini düşünüp kendimizi kandırmaya gerek yok. Kedi her zaman pilav yeseydi şuan Avrupa kupalarında oynuyor olurduk bu transfer politikası ile. Para yok muhabbeti de bu maçta çürümüştür. Ümraniye bizden çok daha fazla bütçeye sahip para harecayan bir takım değil. Bizden daha az bütçeyle kenardan oyuna girip oyuna etki edecek oyuncuları varsa bizdeki sorun parasızlık falan değildir. Üstelik 2 as oyuncuları cezalıyken bile bizden daha alternatifli kadroya sahipler.
Reply
09-01-2023, 19:49,
Transfer tahtası açık mı degil mi daha onu bile bilmiyoruz. Benim bildiğim kapalı ve onu açtıracak parada bizde yok. Yanlışım varsa düzeltin Millet transfere başladı bizden ses seda yok gerçi açık olsada ne farkeder futbolcu falan alacağımız yok koskoca sezonda gidip milletin çerini çöpünü bulduk getirdik. Yaz sezonunda 1.ligde takıldık çıtayı yükseltip 2-3.ligden futbolcu bulup getiririz.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
09-01-2023, 22:05,
Alanya 5 attı Trabzon'a.

Hani bize geçen hafta yürüyerek 3 tane sallayan Trabzonspor.
Reply
10-01-2023, 09:23,
Alanya-Trabzon maçı skorunu bizim de en az Trabzon kadar şapkayı önümüze koyup düşünmemiz lazım. Bizim maç harici son 2 maçta 9 gol yediler. Ve biz bu savunmaya dahi gol atamadık. Hadi o maçın mazereti vardı diyelim, Sergio sakatlanmıştı. Peki ya Ümraniye'nin ligde bu sezon gol yemediği tek maç hangisi? Evet bildiniz, tabiki Giresunspor. Gol demişken, biz de gol yemediğimiz son maç Kasımpaşa maçı. Hani şu çok büyük transfer başarısına imza atıp İYİKİ yolladığımız Traore'nin oynadığı son maç. Traore'den sonra gol yemediğimiz maç yok. Ama neyse ki 300 mü 600 mü ne para kazandık. Seneye o parayla önce borçlarımızı kapatır sonra da şampiyonluk kovalayacak kadro kurarız. Üstünü de hayır kurumlarına veriririz belki. Bozdur bozdur harca...
Reply
11-01-2023, 10:13,
transfer tahtası ligde kalıp kalamayacağımızı belli eder..
2 sene açmadık şampiyon olduk diye örnek almasınlar..papaz her zaman pilav yemez..merthanla talhayla bu lig bitmez..milleti kanser edersiniz
ya da en mantıklı çöüzm bırakın gidin kardeşim kulubün önünü açın..yok inada bindi diyorsan bize iyi bir kadro sunman lazım palavraya karnımız tok artıkk
Derelili çotanak
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)