Kulübümüze Tavsiye Edebileceğimiz Futbolcular
31-01-2022, 19:47,
Kulübümüze Tavsiye Edebileceğimiz Futbolcular
Biz Jean Pier'i transfer edince transfermarkt vb inceleme yapayım dedim ve bizim brezilyalının 2020 ve 21 yıllarında bolca gs taraftar sitelerinde konuşulduğunu fark ettim.

Bizim siteyi de yönetici vb kişilerin okuduğunu düşünürsek belki buradan önerilen bir isim fark edilir, transfer edilir ve kulübe katkımız olur.

Amatör maç, U19, diğer ligler... İzlediğiniz, sizi etkileyen, geleceği parlak veya çok faydalı ama hak ettiği değeri görmeyen bildiğiniz futbolcu var mıdır? 

Haydi biraz scouting yapalım. 

Mesela ben Belçika genk takımının maçına denk gelmiştim ve bir Japon çok dikkatimi çekmişti;

https://www.transfermarkt.com.tr/junya-i...ler/348791
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
09-01-2023, 22:25,
RE: Kulübümüze Tavsiye Edebileceğimiz Futbolcular
Canım sıkıldı bu akşam, devre arası için futbolcu bakıyorum kulübe. Para var, tahta sorunu yok nasıl olsa.

Raúl García de Haro. İspanya ikide forma giyiyor, forvet, 22 yaşında, betisin futbolcusu ancak mirandeste kiralık. 19 maçta 9 gölü var.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
09-01-2023, 22:52,
Walid chedirra, İtalya seri b takımlarından bari de oynuyor. 15 maç 15 gol, 4 asist. Fas asıllı.
Reply
09-01-2023, 22:57,
Almanya 2 hamburg forması giyen 25 yaşında orta saha Slovak Lásló Bénes. 11i ilk 11 olmak üzere 18 maç, 2 gol, 6 asist.
Reply
10-01-2023, 01:46,
Ömer Faruk Beyaz. Futbol hayatı asgari ücret topçusuna dönmek üzere, eğer bize gelirse Hakan hocamızın onu rehabilite edebileceğini düşünüyorum.
Geçen seneki Flavio kadar oynama kapasitesi olduğunu düşünüyorum.
Reply
10-01-2023, 09:32,
(10-01-2023, 01:46)kty28 Wrote: Ömer Faruk Beyaz. Futbol hayatı asgari ücret topçusuna dönmek üzere, eğer bize gelirse Hakan hocamızın onu rehabilite edebileceğini düşünüyorum.

Elimizde yeterince Asgari ücret topçusu var zaten. Hangisini rehabilite etti ki? Daha geçen sene 800 bin euroluk rapçiyi bile hayattan bezdirip gönderdi. Bizim potansiyel yetenekli topçu ihtiyacımız var, potansiyel asgari ücret topçusu değil.
Reply
10-01-2023, 10:26, (This post was last modified: 10-01-2023, 10:26 by 123456.)
(09-01-2023, 22:52)chotanax Wrote: Walid chedirra, İtalya seri b takımlarından bari de oynuyor. 15 maç 15 gol, 4 asist. Fas asıllı.

10 Milyon Euroya Napoli yapacak muhtemelen.
Reply
10-01-2023, 15:37,
(10-01-2023, 09:32)kerasus Wrote:
(10-01-2023, 01:46)kty28 Wrote: Ömer Faruk Beyaz. Futbol hayatı asgari ücret topçusuna dönmek üzere, eğer bize gelirse Hakan hocamızın onu rehabilite edebileceğini düşünüyorum.

Elimizde yeterince Asgari ücret topçusu var zaten. Hangisini rehabilite etti ki? Daha geçen sene 800 bin euroluk rapçiyi bile hayattan bezdirip gönderdi. Bizim potansiyel yetenekli topçu ihtiyacımız var, potansiyel asgari ücret topçusu değil.

Kendiniz diyorsunuz Rapçi diye. Futbolcu olmayan birini kim rehabilite edebilir ki?
Siz dar ve güçlü bir takım tercih ediyorsunuz da ne kadar ekmek o kadar köfte. İngiltere 2.ligindeki oyuncular Türkiye'de şampiyonluk yarışına dahil oluyorlar biz kendi ekonomimiz ile ş geçtim ilk 5 ligi büyük ligi, ilk 20 ligin ikinci kategorideki oyuncularını bile alamayız.

O yüzden tercihim Ömer Faruk oldu
Reply
10-01-2023, 17:25,
(10-01-2023, 15:37)kty28 Wrote:
(10-01-2023, 09:32)kerasus Wrote: Elimizde yeterince Asgari ücret topçusu var zaten. Hangisini rehabilite etti ki? Daha geçen sene 800 bin euroluk rapçiyi bile hayattan bezdirip gönderdi. Bizim potansiyel yetenekli topçu ihtiyacımız var, potansiyel asgari ücret topçusu değil.

Kendiniz diyorsunuz Rapçi diye. Futbolcu olmayan birini kim rehabilite edebilir ki?
Siz dar ve güçlü bir takım tercih ediyorsunuz da ne kadar ekmek o kadar köfte. İngiltere 2.ligindeki oyuncular Türkiye'de şampiyonluk yarışına dahil oluyorlar biz kendi ekonomimiz ile ş geçtim ilk 5 ligi büyük ligi, ilk 20 ligin ikinci kategorideki oyuncularını bile alamayız.

O yüzden tercihim Ömer Faruk oldu

Birader bak espiri yapıyorsan hiç komik değil. Ciddi isen söyle zeka seviyem budur de bundan sonra dikkate almayalım yazdıklarını. Futbolcu değilse attığı golleri eben mi attı? şu saçmalığa Hakaret etmeden cevap yazmaya çalışıyorum, en fazla bukadar tutabildim kendimi, idare et artık. Ömerin tüm maliyetini sen karşılayacaksan buyursun gelsin, nasılsa klübe bir külfeti yok deriz. Ama yoksa oturduğun yerde klübü zarar uğratacak önerileri kendine sakla. Bütün paramızı asgari ücret topçusu dediğin çöplere harcadığımız için bizden az para harcayan Ümraniye bile kadro derinliği ile yendi gitti.
Reply
10-01-2023, 23:07, (This post was last modified: 10-01-2023, 23:08 by cotanak88.)
Bizim transfer edebileceğimiz oyuncu tipi ancak 5-6 sene önce form olarak yükselişe geçmiş sonra sakatlık form düşüklüğü yaşamış, 2.lige kiralanmış veya satılmış 30 lu yaşların başında biri olabilir ancak..
Örnek veriyorum kuwas o kazma hollanda 1.liginde 129 maça çıkmış iyimi.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)