11-01-2023, 09:07,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
RE: Kulübümüze Tavsiye Edebileceğimiz Futbolcular
(10-01-2023, 23:07)cotanak88 Wrote: Bizim transfer edebileceğimiz oyuncu tipi ancak 5-6 sene önce form olarak yükselişe geçmiş sonra sakatlık form düşüklüğü yaşamış, 2.lige kiralanmış veya satılmış 30 lu yaşların başında biri olabilir ancak..
Örnek veriyorum kuwas o kazma hollanda 1.liginde 129 maça çıkmış iyimi.
Malesef doğru ama ufak bir düzeltme. Bizim transfer edebileceğimiz değil, yani elimizden gelen ancak budur değil. Sadece mevcut transfer politikamız bu. Yanlış bir politika olduğunu defalarca test ettik, acı gerçeklerle yüzleştik ama yanlışı sürdürmekte inat ediyoruz. Mesela 3 gün önce hat trick yapan diouf bizde olabilirdi şuan ama bizim tercihimiz sırf daha ucuz diye mert han oldu.
Bu arada eski Göztepeli Halil Akbunar'ı da almış Eyüp. Muhtemelen gelecek sezonun kadrosu için almıştır, hemen kiralayalım. Bu da gayet yapabileceğimiz bişey ama biz ya düşünmeyiz yada düşünsek bile Eyüp'e maaşını da sen öde diye diretiriz ve bu iş olmaz.
|
|
11-01-2023, 12:18,
|
|
kty28
Senior Member

|
Threads: 0
|
|
(10-01-2023, 17:25)kerasus Wrote: (10-01-2023, 15:37)kty28 Wrote: (10-01-2023, 09:32)kerasus Wrote: Elimizde yeterince Asgari ücret topçusu var zaten. Hangisini rehabilite etti ki? Daha geçen sene 800 bin euroluk rapçiyi bile hayattan bezdirip gönderdi. Bizim potansiyel yetenekli topçu ihtiyacımız var, potansiyel asgari ücret topçusu değil.
Kendiniz diyorsunuz Rapçi diye. Futbolcu olmayan birini kim rehabilite edebilir ki?
Siz dar ve güçlü bir takım tercih ediyorsunuz da ne kadar ekmek o kadar köfte. İngiltere 2.ligindeki oyuncular Türkiye'de şampiyonluk yarışına dahil oluyorlar biz kendi ekonomimiz ile ş geçtim ilk 5 ligi büyük ligi, ilk 20 ligin ikinci kategorideki oyuncularını bile alamayız.
O yüzden tercihim Ömer Faruk oldu
Birader bak espiri yapıyorsan hiç komik değil. Ciddi isen söyle zeka seviyem budur de bundan sonra dikkate almayalım yazdıklarını. Futbolcu değilse attığı golleri eben mi attı? şu saçmalığa Hakaret etmeden cevap yazmaya çalışıyorum, en fazla bukadar tutabildim kendimi, idare et artık. Ömerin tüm maliyetini sen karşılayacaksan buyursun gelsin, nasılsa klübe bir külfeti yok deriz. Ama yoksa oturduğun yerde klübü zarar uğratacak önerileri kendine sakla. Bütün paramızı asgari ücret topçusu dediğin çöplere harcadığımız için bizden az para harcayan Ümraniye bile kadro derinliği ile yendi gitti.
Başkasının düşüncelerini beğenmediğinizde hemen hakaret, küçümseme kibir vs. Eğer demokrasiyi sevmiyorsanız Afganistan'a gidebilirsiniz.
Yazı yazarken iki kez düşünün bu yazdıklarım ile karşıdaki kişi şikayetçi olsa ceza yer miyim diye?
Fikrimi beğenmiyorsanız kesinlikle katılmıyorum diyin. Sanırsınız burada yazılanlar gerçekten alınacak; beğenmiyoruz ama para ve tapu onlarda, onca menajer arasında bizim yazdıklarımızdan haberleri bile yoktur. Muhtemelen şurada bi' renktaşımızın dediği gibi maksimum 50 kişiyiz zaten siz bu davranışlarınıza devam edecekseniz söyleyin biz 49 kişi ayrılalım siz tek başınıza devam edin.
Birbirimizi daha fazla üzüp sinirlendirmemek için konuyu kapatalım.
Konuya dönecek olursak Rapçi kulüpsüz kalmış muhtemelen futbolu da bırakır.
|
|
11-01-2023, 13:23,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
|
|
(11-01-2023, 12:18)kty28 Wrote: Başkasının düşüncelerini beğenmediğinizde hemen hakaret, küçümseme kibir vs. Eğer demokrasiyi sevmiyorsanız Afganistan'a gidebilirsiniz.
Yazı yazarken iki kez düşünün bu yazdıklarım ile karşıdaki kişi şikayetçi olsa ceza yer miyim diye?
Fikrimi beğenmiyorsanız kesinlikle katılmıyorum diyin. Sanırsınız burada yazılanlar gerçekten alınacak; beğenmiyoruz ama para ve tapu onlarda, onca menajer arasında bizim yazdıklarımızdan haberleri bile yoktur. Muhtemelen şurada bi' renktaşımızın dediği gibi maksimum 50 kişiyiz zaten siz bu davranışlarınıza devam edecekseniz söyleyin biz 49 kişi ayrılalım siz tek başınıza devam edin.
Birbirimizi daha fazla üzüp sinirlendirmemek için konuyu kapatalım.
Konuya dönecek olursak Rapçi kulüpsüz kalmış muhtemelen futbolu da bırakır.
Fikir? Ya sabır.. Ne fikri olum transfer ettiğimiz ve golleri de bulunan lisanslı futbolcunun, aslında öyle bir futbolcu olmadığı iddiasında bulunuyorsun. Ne fikri la mal mısın? İyi futbolcu kötü futbolcu konusunda konuşmuyoruz, sen öyle bir futbolcu olmadığını iddia ediyorsun. Bunun fikirle ne ilgisi var la? Baya bildiğin saçmalamışsın, yada espiri mi yaptın bilmiyorum ama şaklabanlığın lüzumu yok burda ciddi bişey konuşuyoruz. Bu senin düşüncene göre değişkenlik gösteren bişey değil. 800 bin euro para sayıp transfer ettiğimiz futbolcudan bahsediyoruz.
|
|
11-01-2023, 15:18,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
@kerasus dostum sakin. Burada hepimizin ortak payesi Giresunspor.
Champness futbolcu evet para verdik, maça çıktı, goller de attı. Ama adam aynı zamanda müzikle de ciddi şekilde uğraşıyor. Yani futbolcu olduğu kadar rapçi hatta belki rapçiliği futbolculuğunun önüne geçmiş bile olabilir, zira takımı yok şu an (haziran 2022'de single çıkarmış mesela herif). Avustralya'da, Yeni Zelanda'da futbolu pek takan insan yok, hem topçu hem rapçi olursun ama burada pek öyle olmuyor malum. Kaldı ki bütün forum bile adamdan "rapçiden futbolcu mu olur "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"" diye bahsetti zamanında (hoş ben seviyordum, orası ayrı).
Kty28'in demeye çalıştığı şey o bence. Teknik olarak futbolcu da, mental olarak öyle miydi gibi anlıyorum. Mesela bana göre de Souleymane Doukara futbolcu falan değil
|
|
11-01-2023, 17:18,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
|
|
(11-01-2023, 15:18)bulancak28 Wrote: @kerasus dostum sakin. Burada hepimizin ortak payesi Giresunspor.
Champness futbolcu evet para verdik, maça çıktı, goller de attı. Ama adam aynı zamanda müzikle de ciddi şekilde uğraşıyor. Yani futbolcu olduğu kadar rapçi hatta belki rapçiliği futbolculuğunun önüne geçmiş bile olabilir, zira takımı yok şu an (haziran 2022'de single çıkarmış mesela herif). Avustralya'da, Yeni Zelanda'da futbolu pek takan insan yok, hem topçu hem rapçi olursun ama burada pek öyle olmuyor malum. Kaldı ki bütün forum bile adamdan "rapçiden futbolcu mu olur "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"" diye bahsetti zamanında (hoş ben seviyordum, orası ayrı).
Kty28'in demeye çalıştığı şey o bence. Teknik olarak futbolcu da, mental olarak öyle miydi gibi anlıyorum. Mesela bana göre de Souleymane Doukara futbolcu falan değil 
Dostum,
Şimdi ilk başta Ömer Faruk ismini önermesi bir fikirdir, Hakan hocanın onu rehabilite edebileceğini düşünmesi bir fikirdir. O mesajına karşı en ufak bir saygısızlık yada aşağılama tersleme var mı? yok. Katılmadığımı zaten sorduğum soru ile belirtmiştim. Hakan hoca kimi rehabilite etti ki daha önce diye sordum. Hatta karşı tezimi birde örnek ile güçlendirdim Champsness örneği verdim. Eğer gerçekten kendi iradesi ile bir fikir yürütüyorsa uygun şekilde cevaplar. Der ki efendim şu şu isimler Giresunspora geldiğinde çok kötüydü bitik haldeydi ama Hakan hocanın elinde çok güçlü silah haline geldiler vs. Ama Kendisi ile aynı fikirde olmayınca gayet düzgünce sorduğum soruyu görmezden gelip, verdiğim örneği de ta..k geçer gibi cevaplarsa, e kusura bakmasın orada saygı bekleyemez. Çünkü 2. mesajı fikir falan değil kaçamak cevap vermektir, kendi fikrini inkar etmiş oluyor.
Senin mesajına gelince. Burada bende dahil kimse Champness çok iyi topçuydu diyecek halimiz yok. Gerçi diğer transferlere nazaran zaten beklentilerin de daha düşük olduğu biriydi. Ama en azından oynadığı Bazı maçlarda, şans verilmesi halinde bişeyler için uğraşacağı izlenimi verebilmişti. Evet burada bizde makarasını yaptık futbolcu mu rapçi mi diye. Ama birçok kez de niçin ısrarla şans verilmediği sorgulandı bu sitede. En azından 75-80 sonrası hamle yapılabilecek kadar vardı. Hele hele bizim gibi hem yetenek olarak hem kadro genişliği olarak çok kısıtlı kadro da pekala değerlendirilebilirdi. Ha işte konu rehabilite etmekse tam da cuk oturmuş bir örnekti.
|
|
11-01-2023, 18:24,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
|
|
Bu arada Borja için Mısır'dan teklif varmış. Herkes 3-5 m euro satarız diyor ama Karaahmete 1 milyon verseler Borja+klüpten hisse bile verir. Ayrıca bir başka twitter hesabı Hem Borja hemde Sergio için teklifler olduğunu ve ikisinin de satılacağını yazmış. Kısacası geçmiş olsun.
|
|
11-01-2023, 20:01,
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
Borja iyi hoş ama yeri bir şekilde dolar. Satılmasına çokta ters bakmam ama Serginho sıkıntı işte. 3 yıldır varlığı ile yokluğu gece ile gündüz gibi bizim için.
|
|
11-01-2023, 23:57,
|
|
Sergioyuda satın tabi zaten topcuya benzeyen 2 3 adam var
Her maç 5 lik olalim
Derelili çotanak
|
|
12-01-2023, 01:16,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Satılmayacak futbolcu yok.Parasını bulursun satarsın.Sorun onların transferi değil Giresunspor'un ne halt yiyeceği.
Harcama limitleri açıklandı.Giresunspor 8 takımdan daha iyi limite sahip.Bir takım ile kafa kafaya.Başakşehir'de dahil bu ligde 5 takımı çıkardığında gayet iyi gibi duruyor.Ama aksiyona bakıyoruz en fakir biziz.Tezatlık bana göre.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
12-01-2023, 09:40,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
|
|
(12-01-2023, 01:16)mvsr Wrote: Satılmayacak futbolcu yok.Parasını bulursun satarsın.Sorun onların transferi değil Giresunspor'un ne halt yiyeceği.
Harcama limitleri açıklandı.Giresunspor 8 takımdan daha iyi limite sahip.Bir takım ile kafa kafaya.Başakşehir'de dahil bu ligde 5 takımı çıkardığında gayet iyi gibi duruyor.Ama aksiyona bakıyoruz en fakir biziz.Tezatlık bana göre.
Sainz henüz satılacak seviyeye gelmedi bence piyasa olarak. Ha ama tabi isteyen de Arap takımı sonuçta, bakarsın iyi para veriyor satarsın elbet. Ama dediğin gibi zaten sorun bizim yönetimde. Yerini doldurmayı bırak son güne kadar transfer dahi yapmayacak ve 5-6 hafta içimizden geçecekler. Son gün alelacele getirdiği de ne kadar yerini dolduracak artık ne çıkarsa bahtımıza. O saatten sonra Ligin içinden geçecek kalitede birini bile getirsen, kaybedilen 5-6 haftayı telafi edeceğin garantisi nerden geliyor? Ki bu maçlar da Antalya, K.paşa ve Kayseri gibi direk rakiplerimiz. Aynı hatayı sezon başında yaptık, 6 puana güvenip Traoreyi sattık ve sonuçları ortada. Şimdi aynı şeyi tekrar yapmak hata falan değil artniyettir, bilerek takımı düşürmek istemektir.
Tezatlıkları saymakla bitmez zaten. Süper lig gelirlerine sahibiz ama biz o paralarla 2. topçuları alıyoruz. Bu durumda ne borcu bizim kasada paramız olması gerekirken ne hikmetse borç katlanmaya devam ediyor.
|
|
|