Giresunspor Olağanüstü Seçimli Kongre, gelecek sezonlar !
23-03-2023, 10:49,
RE: Giresunspor Olağanüstü Seçimli Kongre, gelecek sezonlar !
bizim yerel medyada kendini gazeteci sanan tipler var.Mesala murat bayraktar mı ne adamın karaahmet dönemine hiç bir olumsuz eleştirisi yok ne zaman yamak yönetimi geldi her gün eleştiri bombardımanı..yok paralar niye ödenmiyor lafa bak sanki yamak yaptı borçların hepsini lan 7 aydır adama bir kuruş verilmemiş şimdi mi sesin çıkıyor yalama...
Derelili çotanak
Reply
23-03-2023, 16:34,
bu dönem marmara'nın dönemi olur.
sıkıntı yok . ama bu küskünlükler barışmalar falan üzücü.
şöyle koruyup kollayan taraf olan başkan değilde herkesi kucaklayan başkan olsa keşke.
Reply
23-03-2023, 20:53,
Mevcut başkan gözlemlediğim kadarıyla herkese kucak açıyor ama adamcilik var ya o adamcilik...

bir senedir şurada yazdığımız eleştiriler sanki yamak başkana yapmışız gibi yazıyor adamlar.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
24-03-2023, 16:06,
(23-03-2023, 10:49)sokakbaşımeyhane Wrote: bizim yerel medyada kendini gazeteci sanan tipler var.Mesala murat bayraktar mı ne adamın karaahmet dönemine hiç bir olumsuz eleştirisi yok ne zaman yamak yönetimi geldi her gün eleştiri bombardımanı..yok paralar niye ödenmiyor lafa bak sanki yamak yaptı borçların hepsini lan 7 aydır adama bir kuruş verilmemiş şimdi mi sesin çıkıyor yalama...
Genç çotanaklar taraftar grubu reisi Recep Uluda aynı şekilde geçmişte Bozbağ ve Ali Erene twitterda orda burda demediği kalmamıştı Hakan Karaahmet 2 dönem transfer yasağı, oynamayan oyuncular milyon euroluk borçlar bıraktı twitterdan tek satır kötü bir şey yazdığını görmedim geçmişte tarafsız tutumuyla takdir ediyordum ama şimdi bu sessizliğinin nedeni ne olabilirki?
Reply
25-03-2023, 08:35,
işin garip yanı mevcut başkan çıkıp bu sezon bu gelmiş buralara gitmiş demesi gerekirdi.
yahu ne geldi ne gitti tam anlamıyla bilmiyoruz bile.
ülke gibi yönetildi kulüp bir ara Big Grin
varsayımsal olarak konuşalım.
geçenlerde bir arkadaş 30 küsür sponsorumuz olduğunu söyledi .
her biri ortalama 500k verse 15 milyon yapar.
100 küsür yayın geliri.
maç başı spor toto falan derken güzel bir gelirimiz olduğunu düşünüyorum .
Başkan 5 milyon euro bütçemiz demişti.
şu anki kur ile 100 milyon tl yapar.
zaten yayın geliri ile aşağı yukarı bağlıyoruz.
ama halen daha şu kadar maaş ödemesi var diye yazılar çıkıyor. o zaman bunlar hiç ödeme yapmamışlar. kongre de sesini çıkartmayanlara da selam olsun ..
Reply
25-03-2023, 08:45,
bu arada çotanakstore de olmayan istanbuldaki çotanakstore de var Big Grin
ne güzel mont gelse diyordum mont varmış baya ürün var sitesinde .
Reply
25-03-2023, 23:40,
Kulübün mali durumuyla ilgili yeteri kadar şeffaflık olmadığı müddetçe bu şekilde her gelenin bir fiyat söylediği, kendinden öncesi ile hesaplaşma aracı olarak gördüğü bir yapıda devam ederiz. Geçen yıl haziran ayında total borç 163 milyon tl olarak söylenmişti. Detayında 60 milyon mevcut kadro 40 milyon sgk borcu 43 milyon kur farkı 17 milyon yöneticilere ve 3 milyon(şuan hatırlayamadım) bir borç mevcuttu. Kur 16,5 dan 19 a gelmiş. Ülkede %200 enflasyon mevcut. Yaptığınız her harcama minimum x3 yapmış. Tüm geliriniz TL cinsinden olduğu için enflasyon karşısında erimiş. Bu şartlar altında bir sürü yeni transfer vs yapan takımın borcu sadece 30 milyon artmış(!)
Gerçekci şekilde olaya bakarsak ne eski yönetimin dediği gibi ne de yeni yönetimin dediği gibi bir borç olduğunu düşünüyorum. Eski yönetimin söylediği miktarda takımdan ayrılan oyuncuların borçları var mı diye geçen yıl sormuştum malesef bir cevap alamamıştım. Mantık yürütürsek sözleşme gereği o yılı kapsayan maaşı yazılmak zorunda. Ancak davalardan gelecek cezalar netleşmediği için onlar hesaplamaya dahil edilmeyebilir. Bu sebeple hesaplamada olmayan miktarları bunları gizlemişler gibi söylemeyi doğru bulmuyorum. Davalarla ilgili ise kesin olarak netleşen bildiğim kadarıyla hiç yok. Pyrre davası bile bir şekilde devam ediyor. Tüm miktarlar netleşsin güncel kur ile ortaya çıkan fiyatın Hakan başkandan talep edilmesi için kulüple iletişime geçeceğim. Zaten kendiside 200 ü ödesinler üstü varsa ben ödeyeceğim demiş.
Forumdan bir arkadaş yeni spor yasası gereği borçtan sorumlu olacaklar mı diye sormuş. Malesef orada belirli esnemeler oldu. Mevcut yönetimlere geçen mali yılın brüt %10 u kadar borçlanma sınırı getirildi. Bu sınır genel kurul kararıyla(bizde olduğu gibi) %50 ye kadar çıkartılabiliyor. Brüt gelirin %50 si borçlanma bizim gibi takımlar için bile hayli büyük miktar yapıyor. O sebeple mali defterlerde kusur yoksa herhangi bir sorumluluk doğacağını zannetmiyorum. Bakanlığın kontrol ettiği defterlerde bir problem olması durumunda ise hapis cezasına kadar süreç ilerleyebiliyor. Borçtan sorumlu olma konusunda ise bir ihtimal fifadan gelen cezalar için dava açılırsa olabilir. Kulübün zarara uğrama ihtimali olan bir konuda yeteri çabayı göstermediği ispatlanırsa borçtan sorumluluk doğabilir.
En nihayetinde ekonomik kaynaklarımızın üzerinde bir borç yükü karşımızda bulunuyor. Bu sebeple yeni gelirler finanse ederken, devlet kurumlarına olan borçlardan da çıkan aflardan faydalanarak kurtulmak gerek. Seçim zamanı herkesin istediğini aldığı bir dönem ülkemizde. Umarım Nahid başkanda bu süreçleri doğru şekilde ilerletir ve daha sürdürülebilir bir yapı ortaya çıkartır. Şuan bulunan imkanlar gereği sahada alınan olumsuz sonuçların hiçbirinden kendisini sorumlu tutmam. Sadece kulübün yapısı ile ilgili tamamiyle şeffaf bir yönetim sergilemesi beklentisindeyim. Gelir-gider hesapları, satınalımlar vs ne olduğunu bilelim ki biz taraftarlar da ona göre kişilere tavrımızı gösterelim.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
Reply
27-03-2023, 16:14, (This post was last modified: 27-03-2023, 16:15 by turkuaz_0628.)
(25-03-2023, 08:45)semiko Wrote: bu arada çotanakstore de olmayan istanbuldaki çotanakstore de var Big Grin

o montlar harici birde formalar orijinal sanırım, gerisi pazar malına benziyor ! öyle de olunca insanın  hevesi kaçıyor tamam destek verelim vermye de 400 tl bi polara veresi gelmiyor sağı solu belli değil ! 
Mont işi ise Hakan KELEŞ giyiyor bi yeşil renkte gözüm onda ama maalesef yok !
Başkentten !
Reply
28-03-2023, 10:56,
(27-03-2023, 16:14)turkuaz_0628 Wrote:
(25-03-2023, 08:45)semiko Wrote: bu arada çotanakstore de olmayan istanbuldaki çotanakstore de var Big Grin

o montlar harici birde formalar orijinal sanırım, gerisi pazar malına benziyor ! öyle de olunca insanın  hevesi kaçıyor tamam destek verelim vermye de 400 tl bi polara veresi gelmiyor sağı solu belli değil ! 
Mont işi ise Hakan KELEŞ giyiyor bi yeşil renkte gözüm onda ama maalesef yok !

o mont zaten efsane Smile çıksa alacağız ama yok . 
bu arada polar sweet falan önceden çotanakstore da satıldı ben aldım gayet iyi ürünler. kapişonlu yeşil sweet e eşim bayıldı mesela Big Grin baya ürün almıştım sadece alt eşofman dandikti logo hemen söküldü . logo yoksa napayım alt eşofmanı. diadora set almıştım ilk sene hala giyiyorum baya da kaliteliydi . keşke yine öyle birşey çıksa.
Reply
31-03-2023, 15:25,
bjk ligden çekilen takımlardan alınan puanların peşine düştü uefa ya şikayet ederiz vs açıklama yapıyor başkanları o puanlar olmaz ise çarşı karışır !
Başkentten !
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)